Пиріжки – улюблена випічка не тільки дітей, але і дорослих. Вони виходять неймовірно м'яким, чудово ароматними і, звичайно ж, смачними. В якості начинки можна використовувати будь-які наповнювачі, але ми розповімо вам, як приготувати начинку для пиріжків з цибулею і яйцем.
Начинка для пиріжків з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти: зелена цибуля – 300 г; яйце – 2 шт.; топлене масло – 4 ст. ложки; спеції; масло рослинне – 4 ст. ложки. Приготування Яйця промиваємо, кладемо в ковшичек, заливаємо фільтрованою водою, кидаємо трохи дрібної солі і доводимо до кипіння. Після цього варимо їх на середньому вогні 10 хвилин, а потім заливаємо холодною водою і залишаємо постояти. Зелена цибуля перебираємо, відрізаємо білі головки і дрібно шаткуємо ножем. У глибоку сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і висипаємо цибулька. Швиденько перемішуємо лопаткою і відразу ж знімаємо з вогню, щоб цибуля не втратив гостроту і не змінив свого насиченого кольору. Потім додаємо очищені і нарізані яйця і добре перемішуємо. Готову начинку використовуємо лише тільки після того, як охолоне.
Начинка для пиріжків з рисом, яйцем і цибулею
Інгредієнти: яйце – 6 шт.; зелений свіжий цибуля – 100 г; масло вершкове – 3 ст. ложки; рис довгозернистий – 1 ст.; спеції. Приготування Зелена цибуля обполіскуємо, струшуємо і дрібненько шаткуємо ножем. Яйця відварюємо до готовності, заливаємо холодною водою, а потім чистимо і нарізаємо кубиками. Рис варимо в злегка підсоленій воді, а потім додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти, розмішуємо і приправляємо готову начинку спеціями за смаком.
Рецепт начинки для пиріжків з цибулею і яйцем
Інгредієнти: сир знежирений – 500 г; масло рослинне – 2 ст. ложки; варене яйце – 4 шт.; сире яйце – 1 шт.; цибуля зелена – 1 пучок; спеції. Приготування Зелена цибуля промиваємо, струшуємо, кришимо ножем і поділяємо навпіл. Одну частину змішуємо з сиром і додаємо сире куряче яйце і сіль за смаком. А другу частину з'єднуємо з подрібненими вареними яйцями. Потім обидві суміші змішуємо між собою, додавши трохи рослинного масла.
Начинка для пиріжків з капустою, яйцями і цибулею
Інгредієнти: капуста білокачанна – 05 вилка; цибулина невелика – 1 шт.; олія рослинна; спеції – за смаком; цукор – щіпка; масло вершкове ; яйце – 3 шт.; цибуля зелена – 1 пучок; кріп свіжий – 1 пучок. Приготування Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо навпіл, а потім шаткуємо півкільцями. Ставимо На плиту сковорідку з рослинним маслом, запалюємо вогонь і викладаємо на неї цибулька. Кидаємо дрібку цукру, солі, перемішуємо і тушкуємо овоч до прозорого стану. Цим часом беремо

білокачанну капусту і нарізаємо її довгими тоненькими смужками. Після цього рубаємо їх впоперек на невеликі відрізки. Нашатковану капусту перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і підсолюємо за смаком. Ставимо посуд на інтенсивний вогонь, доводимо до кипіння і варимо рівно 5 хвилин. Далі, обережно відкидаємо капусту на друшляк, промиваємо холодною водою і, як слід, віджимаємо руками. Викладаємо її на сковороду з цибулею, додавши трохи вершкового масла. Все перемішуємо і тушкуємо начинку до тих пір, поки масло не розчиниться повністю. Після цього знімаємо капустяну масу з вогню і охолоджуємо. Окремо відварюємо яйця, а потім остуджуємо їх, чистимо і розрізаємо невеликими кубиками. Дрібненько шаткуємо зелений лук і свіжий кріп. Тепер змішуємо всі інгредієнти з остиглої капустяної начинкою, підсолюємо за смаком і переходимо до приготування домашніх пиріжків.