М'ясна начинка для пиріжків
Що не кажи, а крім самого тіста у пиріжку не менш важлива і його начинка. Остання може бути настільки різноманітна, наскільки вам дозволить власна фантазія, але в рамках цього матеріалу ми зупинимося на рецептах м'ясної начинки для пиріжків з різними добавками.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 320 г;
ріпчаста цибуля - 55 г;
морква - 55 г;
часник - 2 зубки;
подрібнений кріп - 1 ч. ложка;
щіпка сушеного чебрецю.
Приготування
Розігрів трохи олії в сковороді або сотейнику, використовуйте його для пасерування цибульно-морквяної суміші. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності і пустять свій аромат, покладіть до них сушений чебрець і пюрированный часник. Слідом відправте й сам м'ясний фарш. Як тільки м'ясо пустить сік, приправити начинку і змішайте із зеленню. Не давайте соку випарується повністю, так як саме він забезпечить соковитість і майбутніх пиріжків, але переконайтеся в тому, що м'ясо повністю просмажене, перед тим, як знімати начинку з вогню.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 430 г;
відварений рис - 430 г;
сушений чебрець, орегано - по щіпці;
ріпчаста цибуля - 85 м;
солодкий перець - 120 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати м'ясну начинку для пиріжків, зробіть тісто і дайте йому підійти, щоб на момент готовності начинки ви вже могли приступати до формування. Спасеруйте цибульні шматочки у краплі оливкової олії разом з шматочками солодкого перцю. Коли овочі дійдуть до напівготовності, приправте їх сухими травами і покладіть фарш. Дайте фаршу схопитися, змішайте його з рисом, додайте морську сіль і доведіть м'ясо до повної готовності.
Інгредієнти:
картопля - 140 г;
ріпчаста цибуля - 160 г;
печериці - 210 г;
часник - 3 зубки;
стебло селери - 1 шт.;
м'ясний фарш - 430 г;
вершкове масло - 25 г;
гілочка розмарину і чебрецю;
листя шавлії - 6 шт.
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріжки з м'ясом, відваріть картопляні бульби, остудіть їх і наріжте кубиками. Спасеруйте На вершковому маслі шматочки цибулі, селеру і гриби до тих пір, поки з останніх не випарується вся волога. Приправте все морською сіллю і травами, покладіть картоплю і м'ясний фарш. Коли останній дійде до готовності, начинку слід охолодити і лише потім приступати до ліплення пиріжків.
Фарш для пиріжків з м'ясом і засмажкою
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів трохи олії в сковороді або сотейнику, використовуйте його для пасерування цибульно-морквяної суміші. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності і пустять свій аромат, покладіть до них сушений чебрець і пюрированный часник. Слідом відправте й сам м'ясний фарш. Як тільки м'ясо пустить сік, приправити начинку і змішайте із зеленню. Не давайте соку випарується повністю, так як саме він забезпечить соковитість і майбутніх пиріжків, але переконайтеся в тому, що м'ясо повністю просмажене, перед тим, як знімати начинку з вогню.
Начинка для пиріжків з м'ясом і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати м'ясну начинку для пиріжків, зробіть тісто і дайте йому підійти, щоб на момент готовності начинки ви вже могли приступати до формування. Спасеруйте цибульні шматочки у краплі оливкової олії разом з шматочками солодкого перцю. Коли овочі дійдуть до напівготовності, приправте їх сухими травами і покладіть фарш. Дайте фаршу схопитися, змішайте його з рисом, додайте морську сіль і доведіть м'ясо до повної готовності.
Начинка для пиріжків з м'ясом і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріжки з м'ясом, відваріть картопляні бульби, остудіть їх і наріжте кубиками. Спасеруйте На вершковому маслі шматочки цибулі, селеру і гриби до тих пір, поки з останніх не випарується вся волога. Приправте все морською сіллю і травами, покладіть картоплю і м'ясний фарш. Коли останній дійде до готовності, начинку слід охолодити і лише потім приступати до ліплення пиріжків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляні пиріжки
Ідеальним варіантом швидкого і дуже ситного перекушування можуть стати картопляні пиріжки. Рецепти, які представлені в статті, відрізняються своєю
Пиріжки з щавлем
Щавель дуже часто використовується в традиційній українській кухні. Виражена кислинка цієї рослини поєднується з багатьма продуктами, навіть з
Баклажани, фаршировані м'ясом
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баклажани, фаршировані м'ясом. Це блюдо просто унікальне за своїм смаком і виглядом. Такі фаршировані запечені
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
М'ясна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про м'ясній начинці. Видів її створення дуже багато з додаванням різноманітних інгредієнтів. Давайте розберемося