Що не кажи, а крім самого тіста у пиріжку не менш важлива і його начинка. Остання може бути настільки різноманітна, наскільки вам дозволить власна фантазія, але в рамках цього матеріалу ми зупинимося на рецептах м'ясної начинки для пиріжків з різними добавками.
Фарш для пиріжків з м'ясом і засмажкою
Інгредієнти: м'ясний фарш - 320 г; ріпчаста цибуля - 55 г; морква - 55 г; часник - 2 зубки; подрібнений кріп - 1 ч. ложка; щіпка сушеного чебрецю. Приготування Розігрів трохи олії в сковороді або сотейнику, використовуйте його для пасерування цибульно-морквяної суміші. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності і пустять свій аромат, покладіть до них сушений чебрець і пюрированный часник. Слідом відправте й сам м'ясний фарш. Як тільки м'ясо пустить сік, приправити начинку і змішайте із зеленню. Не давайте соку випарується повністю, так як саме він забезпечить соковитість і майбутніх пиріжків, але переконайтеся в тому, що м'ясо повністю просмажене, перед тим, як знімати начинку з вогню.
Начинка для пиріжків з м'ясом і рисом
Інгредієнти: м'ясний фарш - 430 г; відварений рис - 430 г; сушений чебрець, орегано - по щіпці; ріпчаста цибуля - 85 м; солодкий перець - 120 р. Приготування Перед тим, як приготувати м'ясну начинку для пиріжків, зробіть тісто і дайте йому підійти, щоб на момент готовності начинки ви вже могли приступати до формування. Спасеруйте цибульні шматочки у краплі оливкової олії разом з шматочками солодкого перцю. Коли овочі дійдуть до напівготовності, приправте їх сухими травами і покладіть фарш. Дайте фаршу схопитися, змішайте його з рисом, додайте морську сіль і доведіть м'ясо до повної готовності.
Начинка для пиріжків з м'ясом і картоплею
Інгредієнти: картопля - 140 г; ріпчаста цибуля - 160 г; печериці - 210 г; часник - 3 зубки; стебло селери - 1 шт.; м'ясний фарш - 430 г; вершкове масло - 25 г; гілочка розмарину і чебрецю; листя шавлії - 6 шт. Приготування Перед тим, як приготувати пиріжки з м'ясом, відваріть картопляні бульби, остудіть їх і наріжте кубиками. Спасеруйте На вершковому маслі шматочки цибулі, селеру і гриби до тих пір, поки з останніх не випарується вся волога. Приправте все морською сіллю і травами, покладіть картоплю і м'ясний фарш. Коли останній дійде до готовності, начинку слід охолодити і лише потім приступати до ліплення пиріжків.