Картопляні пиріжки
Пропонуємо вам рецепт картопляних пиріжків, який виручить вас в будь-якій ситуації. Вони виходять досить поживними, смачними, а начинку можете зробити абсолютно будь-який, на свій розсуд і смак.
Інгредієнти:
картопля – 12 шт.;
олія рослинна;
борошно – 3 ст. ложки;
спеції ;
морква – 05 шт.;
сухарі панірувальні – 5 ст. ложок;
фарш свинячий – 350 г;
яйце – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.
Приготування
М'ясний фарш обсмажуємо на маслі, помішуючи. Потім додаємо подрібнену цибулю, приправляємо спеціями і перемішуємо. Моркву чистимо, шаткуємо соломкою і додаємо до м'яса. Обсмажуємо до готовності, а потім перекладаємо начинку в миску. Картоплю чистимо, нарізаємо скибочками, складаємо в каструлю з водою і ставимо на вогонь. Після закипання підсолюємо за смаком і варимо до м'якості. Далі воду зливаємо, картопля трохи охолоджуємо і додаємо сире яйце, розминаючи в гладке пюре. Тепер додаємо борошно і вимішуємо тісто. Формуємо з нього коржики середніх розмірів і на середину кожної викладаємо фарш. Накриваємо зверху картопляним пюре і формуємо пиріжки. Обвалюємо їх у сухарях і обсмажуємо на олії до утворення скоринки.
Інгредієнти:
картопля – 2 кг;
яйце – 2 шт.;
спеції;
борошно – 30 г;
капуста – 300 г;
олія рослинна;
бульйон – 05 ст.;
цибулина – 1 шт.;
цукор – за смаком;
масло вершкове.
Приготування
Картоплю відварюємо, перетираємо на тертці і змішуємо з яйцем, додавши трохи солі. Капусту шаткуємо й обсмажуємо злегка на олії. Додаємо в неї сире яйце і подрібнену цибулю, пасеровану на маслі. Після цього приправляємо начинку спеціями і перемішуємо. Вливаємо трохи бульйону і тушкуємо 30 хвилин. Картопляне тісто розділяємо на частини, формуємо коржі, кладемо начинку і ліпимо пиріжки. Паніруємо їх у борошні й обсмажуємо на маслечко.
Інгредієнти:
Для тіста:
картопля – 5 шт.;
яйце – 2 шт.;
борошно – 2 ст. ложки;
сир – 50 р.
Для начинки:
заморожені гриби – 700 г;
цибулина – 2 шт.;
свіжий кріп – 1 пучок;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирі, а потім охолоджуємо, очищаємо і подрібнюємо через м'ясорубку. Додаємо яєчні жовтки, тертий сир і спеції. Далі вводимо акуратно добре збиті білки і замішуємо щільне тісто. Гриби обробляємо, дрібно нарізаємо і пасеруємо 5 хвилин. Далі кладемо подрібнену цибулю і обсмажуємо овочі до золотистого кольору. Викладаємо масу в миску, додаємо рубаний кріп і спеції. Картопляне тісто розділяємо на частини, формуємо коржі, кладемо начинку і ліпимо пиріжки. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо швом вниз, обсмажуємо картопляні пиріжки до готовності і подаємо зі сметанкою.
Картопляні пиріжки з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясний фарш обсмажуємо на маслі, помішуючи. Потім додаємо подрібнену цибулю, приправляємо спеціями і перемішуємо. Моркву чистимо, шаткуємо соломкою і додаємо до м'яса. Обсмажуємо до готовності, а потім перекладаємо начинку в миску. Картоплю чистимо, нарізаємо скибочками, складаємо в каструлю з водою і ставимо на вогонь. Після закипання підсолюємо за смаком і варимо до м'якості. Далі воду зливаємо, картопля трохи охолоджуємо і додаємо сире яйце, розминаючи в гладке пюре. Тепер додаємо борошно і вимішуємо тісто. Формуємо з нього коржики середніх розмірів і на середину кожної викладаємо фарш. Накриваємо зверху картопляним пюре і формуємо пиріжки. Обвалюємо їх у сухарях і обсмажуємо на олії до утворення скоринки.
Картопляні пиріжки з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо, перетираємо на тертці і змішуємо з яйцем, додавши трохи солі. Капусту шаткуємо й обсмажуємо злегка на олії. Додаємо в неї сире яйце і подрібнену цибулю, пасеровану на маслі. Після цього приправляємо начинку спеціями і перемішуємо. Вливаємо трохи бульйону і тушкуємо 30 хвилин. Картопляне тісто розділяємо на частини, формуємо коржі, кладемо начинку і ліпимо пиріжки. Паніруємо їх у борошні й обсмажуємо на маслечко.
Картопляні пиріжки з грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирі, а потім охолоджуємо, очищаємо і подрібнюємо через м'ясорубку. Додаємо яєчні жовтки, тертий сир і спеції. Далі вводимо акуратно добре збиті білки і замішуємо щільне тісто. Гриби обробляємо, дрібно нарізаємо і пасеруємо 5 хвилин. Далі кладемо подрібнену цибулю і обсмажуємо овочі до золотистого кольору. Викладаємо масу в миску, додаємо рубаний кріп і спеції. Картопляне тісто розділяємо на частини, формуємо коржі, кладемо начинку і ліпимо пиріжки. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо швом вниз, обсмажуємо картопляні пиріжки до готовності і подаємо зі сметанкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляні зрази з капустою
Картопляні зрази з капустою - досить просте у приготуванні і дуже економічне блюдо, яке вразить вас своїм насиченим і яскравим смаком. Такі зрази
Пиріжки з капустою в духовці
Багато бабусі готують просто шикарно, особливо смачними виходять у них пиріжки з капустою. На жаль, не всі можуть приготувати тісто для пиріжків за
Пиріжки з печінкою
Пиріжки з печінкою - чудове ласощі для вихідного дня. Готувати їх не так довго, як думають деякі, що є ще одним плюсом на користь даної страви. Про
Пиріжки з ковбасою
Пиріжки - смачне, хоч і не зовсім корисне блюдо. Приготувати їх можна з різними начинками: з лівером, печінкою, картоплею, яйцем і т. д. У
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і