Пиріжки з капустою в духовці
Пиріжки c капустою в духовці - це завжди не тільки дуже смачно, але і корисно. Їх обожнюють все: починаючи з малюків і закінчуючи бабусями і дідусями. Та й що може бути краще цілої гори тільки спечених, запашних пиріжків&! Пиріжки можна зробити неповторними за допомогою різних начинок. А ми зараз вам розповімо, як спекти смачні пиріжки з капустою.
Чудово м'які, ніжні і пишні печені пиріжки з капустою, рецепт яких ми вам дамо, - апетитна радість не тільки для вас, але і для всієї вашої сім'ї!
Щоб зробити пиріжки з капустою ми будемо використовувати дріжджове тісто, а в якості начинки капусту. Але в залежності від своїх смакових уподобань, ви можете змінити рецепт печених пиріжків з капустою і замінити начинку на будь-яку іншу.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 1 шт.;
дріжджі - 30 г;
молоко - 1 ст.;
щіпка солі
цукор - 1 ч. ложка;
борошно - 600 г;
олія соняшникова - 3 ст. ложки;
масло вершкове - 50 г.
Для начинки:
капуста білокачанна - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
олія для смаження;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для початку зробимо тісто для майбутніх духових пиріжків з капустою, щоб вона як слід підійшло, а потім займемося приготуванням начинки. Отже, розводимо в теплому молоці дріжджі, додаємо сіль, цукор, вершкове масло розтануло. Перемішуємо все гарненько до отримання однорідної маси. Акуратно додаємо яйце і соняшникову олію. В отриману суміш потроху додаємо борошно і вимішуємо руками густе тісто для пиріжків. Кладемо його в каструльку, накриваємо рушником і ставимо на батарею або будь-яке інше тепле місце на 2 години.
Не втрачаючи часу (поки наше тісто піднімається) готуємо начинку. Капусту дрібно шаткуємо, мнемо, солимо. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо на слабкому вогні спочатку капусту, потім додаємо до неї цибулю і моркву. Періодично все заважаємо. В кінці гарненько солимо, перчимо - смачна начинка готова.
Беремо наше тісто, воно повинно збільшитися в розмірі приблизно в два рази, і добре вимішуємо його. Чим краще ви його разомнете, тим ніжніше і пишніше будуть пиріжки. Формуємо з тіста довгу ковбаску і нарізаємо на однакові шматочки. Кожен шматочок розкачуємо і в середину кладемо начинку. Акуратно защепляем краю і викладаємо отриманим швом на деко, попередньо змащений маслом. Ставимо пиріжки в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і засікаємо 40 хвилин. По закінченню часу смачні пиріжки з капустою готові!
Легкі в приготуванні пиріжки з капустою виходять дуже смачними і повітряними, навіть на наступний день вони не втрачають своєї пишноти.
Інгредієнти:
капуста білокачанна - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля - 200 г;
олія для смаження;
масло вершкове - 20 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Тісто замішуємо таке ж, як у попередньому рецепті дріжджових пиріжків з капустою. А ось начинку спробуємо урізноманітнити, і в цьому нам допоможе звичайний картопля.
Отже, приступимо. Для початку потрібно зварити картоплю. Як тільки він буде готовий, додаємо вершкове масло, тепле молоко і робимо однорідне пюре. Тим часом шаткуємо капусту, ріжемо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо все на сковороді.
Перемішуємо отриману капустяну суміш з картопляним пюре, солимо і перчимо отриману начинку за смаком.
Дивовижно смачна і в той же час проста начинка для пиріжків готова. Залишилося тільки наліпити пиріжків і запекти їх в духовці. Тепер ви знаєте, як зробити пиріжки з капустою, а значить, саме час порадувати сім'ю нової смакотою.
Чудово м'які, ніжні і пишні печені пиріжки з капустою, рецепт яких ми вам дамо, - апетитна радість не тільки для вас, але і для всієї вашої сім'ї!
Дріжджові пиріжки з капустою в духовці
Щоб зробити пиріжки з капустою ми будемо використовувати дріжджове тісто, а в якості начинки капусту. Але в залежності від своїх смакових уподобань, ви можете змінити рецепт печених пиріжків з капустою і замінити начинку на будь-яку іншу.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для початку зробимо тісто для майбутніх духових пиріжків з капустою, щоб вона як слід підійшло, а потім займемося приготуванням начинки. Отже, розводимо в теплому молоці дріжджі, додаємо сіль, цукор, вершкове масло розтануло. Перемішуємо все гарненько до отримання однорідної маси. Акуратно додаємо яйце і соняшникову олію. В отриману суміш потроху додаємо борошно і вимішуємо руками густе тісто для пиріжків. Кладемо його в каструльку, накриваємо рушником і ставимо на батарею або будь-яке інше тепле місце на 2 години.
Не втрачаючи часу (поки наше тісто піднімається) готуємо начинку. Капусту дрібно шаткуємо, мнемо, солимо. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо на слабкому вогні спочатку капусту, потім додаємо до неї цибулю і моркву. Періодично все заважаємо. В кінці гарненько солимо, перчимо - смачна начинка готова.
Беремо наше тісто, воно повинно збільшитися в розмірі приблизно в два рази, і добре вимішуємо його. Чим краще ви його разомнете, тим ніжніше і пишніше будуть пиріжки. Формуємо з тіста довгу ковбаску і нарізаємо на однакові шматочки. Кожен шматочок розкачуємо і в середину кладемо начинку. Акуратно защепляем краю і викладаємо отриманим швом на деко, попередньо змащений маслом. Ставимо пиріжки в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і засікаємо 40 хвилин. По закінченню часу смачні пиріжки з капустою готові!
Легкі в приготуванні пиріжки з капустою виходять дуже смачними і повітряними, навіть на наступний день вони не втрачають своєї пишноти.
Пиріжки з капустою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Тісто замішуємо таке ж, як у попередньому рецепті дріжджових пиріжків з капустою. А ось начинку спробуємо урізноманітнити, і в цьому нам допоможе звичайний картопля.
Отже, приступимо. Для початку потрібно зварити картоплю. Як тільки він буде готовий, додаємо вершкове масло, тепле молоко і робимо однорідне пюре. Тим часом шаткуємо капусту, ріжемо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо все на сковороді.
Перемішуємо отриману капустяну суміш з картопляним пюре, солимо і перчимо отриману начинку за смаком.
Дивовижно смачна і в той же час проста начинка для пиріжків готова. Залишилося тільки наліпити пиріжків і запекти їх в духовці. Тепер ви знаєте, як зробити пиріжки з капустою, а значить, саме час порадувати сім'ю нової смакотою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені пиріжки з капустою
Немає у світі людини, яка не пробував би пиріжків з капустою. Це смачне і улюблене блюдо готують мами і бабусі всього світу. Ну а ті, хто поки не
Пиріжки на кефірі в духовці
Пиріжки - це дуже смачне і ситне блюдо, яке можна готувати з будь-м'ясний або овочевий начинкою. А якщо їх ще випікати в духовці на кефірі, то вони
Пиріжки з м'ясом і капустою
Пиріжки - блюдо улюблені багатьма. Їх готують з різними начинками: овочевими, м'ясними, солодкими. І сьогодні мова піде про дивовижних пиріжках з
Пиріжки на кисляку
Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять
Пиріжки з морквою
Пиріжки - це чудове страву, яке обожнюють і дорослі, і діти. Вони можуть бути з м'ясом, картоплею, яйцем, капустою, яблуками. А сьогодні мова піде