Свинина з ананасами в кисло солодкому соусі

Кисло-солодка свинина з ананасами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо соєвим соусом. Гарненько перемішуємо, трохи втираючи соус м'ясо. Тепер потім шматочки в яйці, яке попередньо розмішуєм вилочкою. Кожен шматочок обваляем в крохмалі.
Масло розжарюємо в сковороді і обсмажуємо свинину до рум'яної скоринки. Смажимо хвилин 13-15 після викладаємо м'ясо на тарілку. Далі беремо чисту сковороду, вливаємо в неї ананасовий сік і додаємо томатний соус. Прогріваємо все приблизно хвилинку після того, як закипить. Викладаємо м'ясні шматочки в підготовлений соус і тушкуємо хвилин 8-10. Додаємо скибочки ананаса. Тушкуємо ще хвилин 6-7. Соус повинен загуснути. Подаємо блюдо гарячим, так набагато смачніше!
Як приготувати свинину з ананасами по-китайськи в кисло-солодкому соусі?
Приготування
М'ясо нарізаємо маленькій соломкою і складаємо в ємність, туди ж додаємо яйце, додаємо соєвий соус, крохмаль і солимо. Все перемішуємо і визначаємо на годину в холодильник. Поки м'ясо маринується, нарізаємо перець тонкими скибочками, подрібнюємо на тертці імбир, дрібненько шаткуємо цибулю і часник. З ананасів зливаємо сік, він нам знадобиться для соусу.
Тим часом приступимо до приготування кисло-солодкого соусу для свинини: домашній кетчуп змішуємо з цукром, рисовим оцтом, крохмалем і додаємо трохи соку від ананаса. Все добре перемішуємо і залишаємо.
Розжарюємо в сковороді велика кількість масла і по шматочку викладаємо м'ясо, обсмажуємо 2-3 хвилинки. Дістаємо м'ясо і викладаємо його на паперові серветки, щоб пішов зайвий жир. Знову на сильному вогні розігріваємо масло і пасеруємо цибулю, хвилини 2-3 далі додаємо імбир і часник. Слідом за ними солодкий перчик. Підрум'янюємо ще пару хвилин додаємо ананас. Далі постійно перемішуємо. Заливаємо підготовлений раніше соус і тушкуємо хвилин 5-7. Тепер закладаємо туди обсмажену свинину, знову все добре перемішуємо. Даємо м'яса просочитися ароматом соусу, і вимикаємо вогонь. Страва готова! Гарнір вибирайте нейтральний, ідеально підійде розсипчастий рис.
Свинина в солодкому соусі з ананасами
Інгредієнти:
Приготування
Свинину подрібнюємо невеликими брусочками. В окремій ємності змішуємо соєвий соус, картопляний крохмаль і пшеничне борошно. Визначаємо в суміш м'ясо, залишаємо промаринуватися на 15 хвилин.

Тим часом, моркву і перець наріжемо тоненькою соломкою, ананаси невеликими кубиками. У сковороді добре прогріваємо масло, моркву обсмажуємо, додаємо перець, і через 3 хвилинки ананаси. Недовго обсмажуємо і викладаємо все на тарілку.
На тій же сковороді смажимо промаринованное м'ясо до рум'яної скоринки. Окремо змішуємо томатний сік, цукор, оцет і разом з овочами додаємо до м'яса. Тушкуємо 10-12 хвилин. Солимо і перчимо.
Подаємо виключно гарячим з нейтральним гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинина в кисло-солодкому соусі
У цій статті запропоновано нескладні рецепти чудового блюда з свинини в ароматнейшем соусі. Це чудова страва доповнене кисло-солодким соусом виходить

Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Китайська кухня славиться чудовими стравами з м'яса з неймовірними різноманітними поєднаннями. Найбільш відоме блюдо - це курка, приготована різними

Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
Відомо, що куряче м'ясо дуже вдало поєднується з будь-якими компонентами, в тому числі і з фруктами. Пропонуємо приготувати птицю в чудовому

Яловичина в кисло солодкому соусі
Яловичина в кисло-солодкому соусі - досить оригінальне і вишукане блюдо, приготувавши яке, ви неодмінно викличете інтерес і захоплення у гостей.

Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.

М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо