Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
Курка з ананасами в кисло-солодкому соусі – мабуть, найпопулярніше блюдо в закладах азіатської кухні. Соковиті шматочки курятини, завдяки своєму нейтрального смаку, відмінно поєднуються з солодкуватим ананасом і самим соусом. Під час томління, цукор у складі соусу перетворюється в густу карамель, яка покриває всі компоненти страви апетитним глянцем.
Інгредієнти:
фарш із курятини - 530 г;
морква - 65 г;
пучок цибулі, зелені;
устричний соус - 35 мл;
соєвий соус - 15 мл;
яйце - 1 шт.;
ананас - 115 г;
цибуля ріпчаста - 70 г;
томатний кетчуп - 55 г;
соус чилі - за смаком;
сік 2 лимонів;
крохмаль - 1 ст. ложка;
курячий бульйон - 235 мл
Приготування
З'єднайте перші шість інгредієнтів разом і ретельно перемішайте. Розділіть фарш на рівні порції і скачайте кожен тефтельку. Обсмажте тефтелі у фритюрі до зарум'янювання і перекладіть на серветки.
Спасеруйте шматочки цибулі і моркви до напівготовності, після чого змішайте їх з ананасом. Залийте вміст сковороди бульйоном з розведеним у ньому крохмалем, кетчупом, приправте дрібкою цукру, доповніть соусом чилі і цитрусовим соком. Дайте соусу дійти до кипіння і помістіть в нього тефтелі на 5-7 хвилин.
Курку в кисло-солодкому соусі з ананасом прийнято подавати поверх гірки рису або рисової локшини.
Згодні, іноді доставка їжі здатна значно полегшити життя, у такі випадки допустимо замовити порцію-іншу кисло-солодкою курки, в інших ситуаціях вас виручить цей рецепт.
Інгредієнти:
Для соусу:
кетчуп - 115 мл;
лимонний сік - 45 мл;
рисовий оцет - 25 мл;
ананасовий соус - 115 мл;
тростинний цукор - 25 г;
часник - 1 зубчик.
Для курки:
куряче філе - 430 г;
борошно - 25 г;
щіпка сушеного часнику;
ріпчаста цибуля - 75 г;
м'якоть ананаса - 110 г;
солодкий перець - 115 г;
селера - 2 шт.;
морква - 80 р.
Приготування
Розділивши куряче філе на шматочки, приправити кожен сіллю, а потім посипте сумішшю борошна і сушеного часнику. Обсмажте шматочки курки до зарум'янювання і перекладіть на тарілку. Подрібнивши овочі, спасеруйте їх до напівготовності і змішати з куркою на сковороді. Додайте ананас.
Рецепт кисло-солодкого соусу для курки простий, досить просто з'єднати всі інгредієнти разом до розчинення цукрових кристалів, а потім з'єднати його з вмістом сковороди і залишити загусати на середньому вогні.
Як приготувати курку в кисло-солодкому соусі?
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте перші шість інгредієнтів разом і ретельно перемішайте. Розділіть фарш на рівні порції і скачайте кожен тефтельку. Обсмажте тефтелі у фритюрі до зарум'янювання і перекладіть на серветки.
Спасеруйте шматочки цибулі і моркви до напівготовності, після чого змішайте їх з ананасом. Залийте вміст сковороди бульйоном з розведеним у ньому крохмалем, кетчупом, приправте дрібкою цукру, доповніть соусом чилі і цитрусовим соком. Дайте соусу дійти до кипіння і помістіть в нього тефтелі на 5-7 хвилин.
Курку в кисло-солодкому соусі з ананасом прийнято подавати поверх гірки рису або рисової локшини.
Гуляш з курки в кисло-солодкому соусі
Згодні, іноді доставка їжі здатна значно полегшити життя, у такі випадки допустимо замовити порцію-іншу кисло-солодкою курки, в інших ситуаціях вас виручить цей рецепт.
Інгредієнти:
Для соусу:
Для курки:
Приготування
Розділивши куряче філе на шматочки, приправити кожен сіллю, а потім посипте сумішшю борошна і сушеного часнику. Обсмажте шматочки курки до зарум'янювання і перекладіть на тарілку. Подрібнивши овочі, спасеруйте їх до напівготовності і змішати з куркою на сковороді. Додайте ананас.
Рецепт кисло-солодкого соусу для курки простий, досить просто з'єднати всі інгредієнти разом до розчинення цукрових кристалів, а потім з'єднати його з вмістом сковороди і залишити загусати на середньому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з ананасами в кисло солодкому соусі
Свинина з ананасами - це чудове, незвичайне блюдо, яке підкорить найвибагливішого гурмана. Томлені шматочки м'яса в кисло-солодкому соусі виходять
Свинина в кисло-солодкому соусі
У цій статті запропоновано нескладні рецепти чудового блюда з свинини в ароматнейшем соусі. Це чудова страва доповнене кисло-солодким соусом виходить
Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Китайська кухня славиться чудовими стравами з м'яса з неймовірними різноманітними поєднаннями. Найбільш відоме блюдо - це курка, приготована різними
Рис з яйцем по-китайськи
В поданій далі рецепті рису з яйцем по-китайськи ви можете спостерігати абсолютно певний список овочів, насправді їх можна замінити будь-якими іншими
Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.
М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо