Китайська фунчоза з овочами

Салат з фунчозой і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Кладемо скляну локшину в миску з холодною водою і залишаємо на 15 хвилин. Коли локшина розбухне, воду зливаємо і перекладаємо фунчозу в глибоку миску. Додаємо кубики тофу, тонкі пластини моркви і нарізаний молодий зелений горошок.
Змішуємо соєвий соус з маслом, цукром і сушеним часником. Заправляємо салат отриманою сумішшю і залишаємо його настоятися в холодильнику 1 годину, після чого можна подавати страву до столу.
Фунчоза - рецепт з куркою і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Заливаємо фунчозу холодною водою, залишаємо набрякнути відповідно до вказівок в інструкції, після чого надлишки рідини зливаємо і кладемо локшину в глибоку миску. Курку нарізаємо тонкими скибочками, моркву натираємо на крупній тертці, а солодкий перець ріжемо тонкою соломкою. Також готуємо гострий перець і промиваємо паростки крижаною водою. Змішуємо всі підготовлені овочі з нарізаною зеленню і локшиною.
Заправляємо салат сумішшю лаймового або лимонного соку, цукру і рибного соусу. Подаємо салат відразу ж після приготування.
Як приготувати фунчозу з м'ясом і овочами?
Фунчозу можна готувати як з яловичиною, так і зі свининою та овочами. В обох випадках м'ясо попередньо слід нарізати тонкими пластинами, а потім замаринувати і обсмажити.
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо стейк подрібненим часником і 2 столовими ложками бальзамічного оцту, після чого залишаємо м'ясо маринуватися 15-20 хвилин.
Локшину заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин, після чого рідину зливаємо і перекладаємо фунчозу в глибоку тарілку.
У сковороді гриль розігріваємо трохи олії і обсмажуємо м'ясо по 3-4 хвилини з кожного боку, якщо це яловичина, або до повної готовності у випадку зі свининою. Перед нарізкою м'ясо повинно відпочити ще 4-5 хвилин. Поки м'ясо відпочиває, швидко обсмажуємо попередньо вимочені і нарізані соломкою гриби.
Змішуємо локшину з м'ясом, бальзаміком, нарізаним огірком, грибами та іншими інгредієнтами, а потім подаємо салат з фунчозы з грибами і овочами до столу.
Фунчоза з овочами і креветками
Інгредієнти:

Приготування
Заливаємо фунчозу окропом на 10 хвилин, після чого відкидаємо на друшляк. На рослинному маслі обсмажуємо креветки. Квасолю варимо в підсоленій воді 2-3 хвилини. Змішуємо цукор, сік лайма, рибний соус і оцет, поливаємо отриманої заправкою локшину, додаємо креветки, квасоля та інші інгредієнти. Ретельно все перемішуємо і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Фунчоза з яловичиною
Фунчоза - це китайська локшина, яку часто називають скляної, з-за її прозорості. В наш час фунчозу можна купити в будь-якому супермаркеті, але часто

Салат з фунчозы з овочами
Фунчоза все частіше і частіше з'являється на наших столах в різноманітних стравах. Найчастіше її подають з морепродуктів. Ми ж розповімо вам, як

Фунчоза з морепродуктів
Фунчоза - прозора рисова локшина, прийшла до нас з Японії і міцно завоювала своє місце серед кулінарних рецептів. Ще б пак, адже її та готувати

Фунчоза з креветками
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню і здивувати сім'ю новим блюдом, - приготуйте фунчозу з креветками. Завдяки особливому смаку соусів це блюдо

Рецепт фунчозы з грибами
Фунчоза - несмачна тонка рисова локшина, яку часто використовують в приготуванні різних страв корейської, китайської і японської кухні. Давайте

Фунчоза з куркою
Фунчоза з куркою - під цією назвою ховається не одне блюдо. Так з фунчози і курки можна приготувати приголомшливо смачні салати, як легкі, так і