Фунчоза з морепродуктів
Фунчоза – це рисова локшина, яка швидко готується і подається до столу в гарячому вигляді. Сьогодні поговоримо про фунчозе з морепродуктів і розповімо вам кілька рецептів її приготування.
Інгредієнти:
бульйон курячий – 550 мл;
імбир сухий – 1 ч. ложка;
горошок заморожений – 70 г;
локшина рисова (фрунчоза) – 100 г;
щупальця кальмара - 80 г;
креветки – 100 г;
цибуля – 1 шт.;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
заморожені мідії – 80 г;
морква – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Морепродукти розморожуємо, миємо та очищаємо від панцирів. Овочі чистимо і ріжемо. У каструлю вливаємо олію, розігріваємо, відправляємо нарізану цибулю і обсмажуємо його. Додаємо моркву і сухий імбир і обсмажуємо разом з цибулею. Вливаємо в каструлю теплий бульйон, і коли він закипить, опускаємо фунчозу, через хвилину відправляємо туди морепродукти і зелений горошок. Додаємо сіль і кип'ятимо дві хвилини і відразу подаємо.
Інгредієнти:
фунчоза – 200 г;
цибуля – 2 шт.;
перець солодкий – 1 шт.;
креветки варені – 250 г;
кінза;
часник – 2 зубчики;
порошок каррі;
соєвий соус – 2 ч. ложки;
кунжутне масло – 1 ст. ложка;
лимонний сік – 1 ст. ложка.
Приготування
Локшину заливаємо окропом, заварюємо 5 хвилин і відкидаємо на друшляк (воду не виливаємо). Цибулю і болгарський перець нарізаємо соломкою, кінзу добре миємо й дрібненько нарізаємо. Часник пропускаємо через прес. Соєвий соус розводимо водою, якою запарювали фунчозу, додаємо карі, кінзу, часник, олію і лимонний сік. Суміш варимо на повільному вогні 5 хвилин, постійно помішуючи. Фунчозу ріжемо на великі частини, і перемішуємо з вареними креветками, рубаним цибулею, перцем і зеленню, заливаємо маринадом і перемішуємо.
Інгредієнти:
фунчоза – 400 р;
морепродукти свіжоморожені – 500 г;
консервований кальмар – 1 банка;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
вершкове масло – 80 г;
молоко -100 мл;
соєвий соус – 2 ст. ложки;
устричний соус – 2 ст. ложки;
рожевий рисовий оцет – 2 ст. ложки;
петрушка;
огірок – 1 шт.;
солодкий перець – 2 шт.;
гіркий перець.
Приготування
Приготуємо салат, наріжемо соломкою перець і огірок, дрібно порубати трохи гіркого перцю, додамо петрушку. Для заправки з'єднати 1 ст. ложку соєвого соусу з часником і 1 ст. ложку рожевого рисового оцту і заправляємо сумішшю овочі і залишаємо маринуватися.
Локшину заливаємо окропом і залишаємо на десять хвилин, після зливаємо, промиваємо під холодною водою, відкидаємо на друшляк. Готову фунчозу заправляємо однією ложкою рожевого оцту і ретельно перемішуємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі до прозорого стану, додаємо морепродукти, обсмажуємо три хвилини, вливаємо молоко, устричний оцет, соєвий соус, столову ложку рисового оцту перемішуємо всі інгредієнти і протушиваем 5 хвилин. вимикаємо вогонь, додаємо петрушку і даємо постояти під кришкою кілька хвилин. фунчозу викладаємо на тарілку, зверху насипаємо морепродукти, рясно поливаємо соусом і навколо викладаємо салат. Страву бажано їсти гарячим.
Інгредієнти:
фунчоза – 200 г;
морепродукти – 500 г;
вершки – 10% - 200 г;
помідори – 2 шт.;
сир – 50 г;
сіль;
базилік;
часник – 1 зубчик;
борошно – 1 ст. ложка;
кріп.
Приготування
Морепродукти розморожуємо і відправляємо на сковороду змащену вершковим маслом і тушкуємо до повного випаровування соку. Помідори очищаємо, подрібнюємо за допомогою блендера і відправляємо до морепродуктів. Додаємо сіль, перець, базилік і часник тушкуємо все інгредієнти 4 хвилини, після додаємо вершки, борошно і гарненько все перемішуємо, протушиваем ще 2 хвилини. Фунчозу ламаємо і запарюємо окропом на 10 хвилин, після зливаємо воду, змішуємо локшину з соусом, зверху посипаємо тертим сиром і зеленню.
Фрунчоза з морепродуктів - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Морепродукти розморожуємо, миємо та очищаємо від панцирів. Овочі чистимо і ріжемо. У каструлю вливаємо олію, розігріваємо, відправляємо нарізану цибулю і обсмажуємо його. Додаємо моркву і сухий імбир і обсмажуємо разом з цибулею. Вливаємо в каструлю теплий бульйон, і коли він закипить, опускаємо фунчозу, через хвилину відправляємо туди морепродукти і зелений горошок. Додаємо сіль і кип'ятимо дві хвилини і відразу подаємо.
Як приготувати фунчозу з морепродуктів?
Інгредієнти:
Приготування
Локшину заливаємо окропом, заварюємо 5 хвилин і відкидаємо на друшляк (воду не виливаємо). Цибулю і болгарський перець нарізаємо соломкою, кінзу добре миємо й дрібненько нарізаємо. Часник пропускаємо через прес. Соєвий соус розводимо водою, якою запарювали фунчозу, додаємо карі, кінзу, часник, олію і лимонний сік. Суміш варимо на повільному вогні 5 хвилин, постійно помішуючи. Фунчозу ріжемо на великі частини, і перемішуємо з вареними креветками, рубаним цибулею, перцем і зеленню, заливаємо маринадом і перемішуємо.
Салат з фунчозы з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо салат, наріжемо соломкою перець і огірок, дрібно порубати трохи гіркого перцю, додамо петрушку. Для заправки з'єднати 1 ст. ложку соєвого соусу з часником і 1 ст. ложку рожевого рисового оцту і заправляємо сумішшю овочі і залишаємо маринуватися.
Локшину заливаємо окропом і залишаємо на десять хвилин, після зливаємо, промиваємо під холодною водою, відкидаємо на друшляк. Готову фунчозу заправляємо однією ложкою рожевого оцту і ретельно перемішуємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі до прозорого стану, додаємо морепродукти, обсмажуємо три хвилини, вливаємо молоко, устричний оцет, соєвий соус, столову ложку рисового оцту перемішуємо всі інгредієнти і протушиваем 5 хвилин. вимикаємо вогонь, додаємо петрушку і даємо постояти під кришкою кілька хвилин. фунчозу викладаємо на тарілку, зверху насипаємо морепродукти, рясно поливаємо соусом і навколо викладаємо салат. Страву бажано їсти гарячим.
Фунчоза з морепродуктів в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Морепродукти розморожуємо і відправляємо на сковороду змащену вершковим маслом і тушкуємо до повного випаровування соку. Помідори очищаємо, подрібнюємо за допомогою блендера і відправляємо до морепродуктів. Додаємо сіль, перець, базилік і часник тушкуємо все інгредієнти 4 хвилини, після додаємо вершки, борошно і гарненько все перемішуємо, протушиваем ще 2 хвилини. Фунчозу ламаємо і запарюємо окропом на 10 хвилин, після зливаємо воду, змішуємо локшину з соусом, зверху посипаємо тертим сиром і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фунчоза з яловичиною
Фунчоза - це китайська локшина, яку часто називають скляної, з-за її прозорості. В наш час фунчозу можна купити в будь-якому супермаркеті, але часто
Китайська фунчоза з овочами
Страви китайської кухні останнім часом все частіше з'являються в нашому раціоні. Фунчоза - не виняток. Скляна локшина - інша назва фунчозы, доступна
Салат з фунчозы з овочами
Фунчоза все частіше і частіше з'являється на наших столах в різноманітних стравах. Найчастіше її подають з морепродуктів. Ми ж розповімо вам, як
Фунчоза з креветками
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню і здивувати сім'ю новим блюдом, - приготуйте фунчозу з креветками. Завдяки особливому смаку соусів це блюдо
Заправка для фунчози
З фунчозою готують різні супи, м'ясо і салати. Страви з неї можуть бути не тільки цікавими, але і охолодженими. Найголовніше в її приготуванні –
Рецепт фунчозы з грибами
Фунчоза - несмачна тонка рисова локшина, яку часто використовують в приготуванні різних страв корейської, китайської і японської кухні. Давайте