Фунчоза з морепродуктів

Фрунчоза з морепродуктів - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Морепродукти розморожуємо, миємо та очищаємо від панцирів. Овочі чистимо і ріжемо. У каструлю вливаємо олію, розігріваємо, відправляємо нарізану цибулю і обсмажуємо його. Додаємо моркву і сухий імбир і обсмажуємо разом з цибулею. Вливаємо в каструлю теплий бульйон, і коли він закипить, опускаємо фунчозу, через хвилину відправляємо туди морепродукти і зелений горошок. Додаємо сіль і кип'ятимо дві хвилини і відразу подаємо.
Як приготувати фунчозу з морепродуктів?
Інгредієнти:
Приготування
Локшину заливаємо окропом, заварюємо 5 хвилин і відкидаємо на друшляк (воду не виливаємо). Цибулю і болгарський перець нарізаємо соломкою, кінзу добре миємо й дрібненько нарізаємо. Часник пропускаємо через прес. Соєвий соус розводимо водою, якою запарювали фунчозу, додаємо карі, кінзу, часник, олію і лимонний сік. Суміш варимо на повільному вогні 5 хвилин, постійно помішуючи. Фунчозу ріжемо на великі частини, і перемішуємо з вареними креветками, рубаним цибулею, перцем і зеленню, заливаємо маринадом і перемішуємо.
Салат з фунчозы з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо салат, наріжемо соломкою перець і огірок, дрібно порубати трохи гіркого перцю, додамо петрушку. Для заправки з'єднати 1 ст. ложку соєвого соусу з часником і 1 ст. ложку рожевого рисового оцту і заправляємо сумішшю овочі і залишаємо маринуватися.
Локшину заливаємо окропом і залишаємо на десять хвилин, після зливаємо, промиваємо під холодною водою, відкидаємо на друшляк. Готову фунчозу заправляємо однією ложкою рожевого оцту і ретельно перемішуємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі до прозорого стану, додаємо морепродукти, обсмажуємо три хвилини, вливаємо молоко, устричний оцет, соєвий соус, столову ложку рисового оцту перемішуємо всі інгредієнти і протушиваем 5 хвилин. вимикаємо вогонь, додаємо петрушку і даємо постояти під кришкою кілька хвилин. фунчозу викладаємо на тарілку, зверху насипаємо морепродукти, рясно поливаємо соусом і навколо викладаємо салат. Страву бажано їсти гарячим.
Фунчоза з морепродуктів в вершковому соусі
Інгредієнти:

Приготування
Морепродукти розморожуємо і відправляємо на сковороду змащену вершковим маслом і тушкуємо до повного випаровування соку. Помідори очищаємо, подрібнюємо за допомогою блендера і відправляємо до морепродуктів. Додаємо сіль, перець, базилік і часник тушкуємо все інгредієнти 4 хвилини, після додаємо вершки, борошно і гарненько все перемішуємо, протушиваем ще 2 хвилини. Фунчозу ламаємо і запарюємо окропом на 10 хвилин, після зливаємо воду, змішуємо локшину з соусом, зверху посипаємо тертим сиром і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Фунчоза з яловичиною
Фунчоза - це китайська локшина, яку часто називають скляної, з-за її прозорості. В наш час фунчозу можна купити в будь-якому супермаркеті, але часто

Китайська фунчоза з овочами
Страви китайської кухні останнім часом все частіше з'являються в нашому раціоні. Фунчоза - не виняток. Скляна локшина - інша назва фунчозы, доступна

Салат з фунчозы з овочами
Фунчоза все частіше і частіше з'являється на наших столах в різноманітних стравах. Найчастіше її подають з морепродуктів. Ми ж розповімо вам, як

Фунчоза з креветками
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню і здивувати сім'ю новим блюдом, - приготуйте фунчозу з креветками. Завдяки особливому смаку соусів це блюдо

Заправка для фунчози
З фунчозою готують різні супи, м'ясо і салати. Страви з неї можуть бути не тільки цікавими, але і охолодженими. Найголовніше в її приготуванні –

Рецепт фунчозы з грибами
Фунчоза - несмачна тонка рисова локшина, яку часто використовують в приготуванні різних страв корейської, китайської і японської кухні. Давайте