Чахохбілі з курки - класичний рецепт

Класичний рецепт чахохбілі з курки по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Головною відмінністю чахохбілі від інших рагу з курятини є попереднє обсмажування м'яса на сухій сковороді. Нарізане кубиками філе припускають на сухій поверхні до тих пір, поки м'ясо не схопиться зі всіх сторін, а потім додають лавр, оцет, сіль, гострий перець і пюрированный часник. Слідом за ароматними добавками відправляється і довільно нарізану цибулю і томати. Через 5-7 хвилин помідори пустять сік і перетворяться на пюре, на даному етапі вам залишиться лише додати рубану зелень і приготування класичного чахохбілі з курки можна вважати закінченим.
Чахохбілі - справжній грузинський рецепт
Незважаючи на те, що у звичній рецептурі використовується лише куряче філе, чахохбілі за класичним рецептом можна зробити і з використанням цілої тушки курки. Страва, зрозуміло, виходить трохи більше калорійним, а тому і помітно більш ситним і ароматним.
Інгредієнти:
Приготування
Добре розігрійте жаровню, в якій плануєте приготування. Курятину розділіть на шматки і обсмажте в розігрітій посуді разом зі шкірою. Тим часом надріжте шкірку на томатах і бланшируйте овочі кілька секунд. Після, зніміть шкірку, а м'якоть розділіть на великі шматки. Також крупно наріжте цибулю. Додайте цибулю до курки, всипте хмелі-сунелі і коріандр сушений, видавити зубок часнику слідом. Перемішавши все разом, додати шматочки помідорів і щедру пучку солі. Зменшіть жар під жаровнею і накрийте ємність кришкою. Тушкуйте курятину приблизно півгодини, при необхідності підливаючи рідина. У фіналі додайте зелень коріандру.
Якщо ви захочете повторити класичний рецепт чахохбілі з куркою в мультиварці, то відразу після обсмажування птиці, перейдіть в режим «Гасіння» і влийте достатньо води, щоб злегка покрити курятину. Залиште всі нудитися на 45-55 хвилин.
Чахохбілі з курки і яєць по-грузинськи - класичний рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Розділивши курятину на шматки однакового розміру, обсмажте її разом з кубиками цибулі в сухому і добре розігрітій жаровні. Як тільки м'ясо схопиться, покладіть до нього шматочки перцю і томатів, останні попередньо слід позбавити від шкірки. Слідом всипте мелений пажитник, покладіть лавр і пюрированный часник. Не забувайте і про сіль. Тушкуйте страву близько 6-7 хвилин, поки помідори не перетворяться в соус, а потім забийте на поверхню кілька яєць, перемішайте і накрийте все кришкою. Через 2-3 хвилини можна посипати страву свіжою зеленню кінзи і приступати до дегустації.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт чахохбілі з курки
Чаохбили на ділі приготувати набагато простіше, ніж здається спочатку. Пропонуємо вивчити кілька оригінальних рецептів з нашої статті, і у вас

Чахохбілі - рецепт
Сьогодні чахохбілі готують звичайно з курятини, але є деякі варіанти з іншої птиці. У цій статті запропоновано два рецепти, які максимально наближені

Чахохбілі в мультиварці
Досить відоме блюдо грузинської кухні можна успішно приготувати самостійно, знаючи деякі секрети його створення. Далі описані докладні рекомендації,

Чахохбілі з курки в мультиварці
Чахохбілі можна готувати різними способами, в тому числі в мультиварці. Цей кухонний помічник дозволяє не тільки зробити ароматне і смачне блюдо

Як приготувати чахохбілі?
Щоб поїсти чахохбілі не потрібно їхати в Грузію. Більше того, вам навіть не потрібно фазан (адже саме з цієї птиці традиційно готують це блюдо).

Як готувати чахохбілі з курки?
Чахохбілі з курки - смачне блюдо грузинської кухні. Воно являє собою м'ясне рагу, тушковану в помідорах, з додаванням цибулі і пряних трав.