Як приготувати чахохбілі?

Як готується чахохбілі з свинини?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, потім рушником і нарізаємо невеликими шматочками упоперек волокон. Викладаємо на розігріту каструлю з товстим дном і смажимо на повільному вогні 20 хвилин. Виділився сік зливаємо, додаємо нарізану півкільцями цибулю і тушкуємо 10 хвилин, помішуючи і підливаючи м'ясний сік. Коли волога випарується, прикручуємо вогонь і відправляємо до м'яса дрібно подрібнену цибулину і томатну пасту. Тушкуємо під закритою кришкою ще 15 хвилин. Після солимо, перчимо, додаємо спеції, дрібно нарубану зелень і часник. Перемішуємо і даємо готовому страві настоятися півгодини.
Чахохбілі з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену яловичину нарізаємо і обсмажуємо на сухій сковорідці, присипавши борошном. Додаємо нарізану кубиками цибулю і тушкуємо ще 10 хвилин. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і перетираємо в пюре. Додаємо до м'яса разом з пропущеним через прес часником і стручком гострого перцю. Тушкуємо під закритою кришкою 10 хвилин, присипаємо дрібно нарубаної зеленню, даємо закипіти і знімаємо з вогню.
Чахохбілі з курки по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Як правильно приготувати чахохбілі? Курячу тушку обсмаливаем, промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і розрізаємо на шматки. Викладаємо м'ясо в гусятницю і смажимо під кришкою на повільному вогні 5 хвилин. Зливаємо сік, що виділився, і тушкуємо курочку ще хвилин 10. Після додаємо ложку вершкового масла, нарізану кубиками цибулю і трохи курячого соку. Коли цибуля стане м'яким, розтираємо в ступці часник з сіллю і спеціями, додаємо його до м'яса і вливаємо сік, що залишився. З помідорів знімаємо шкірку, нарізаємо кубиками і теж відправляємо в гусятницю. Тушкуємо під закритою кришкою ще півгодини. За 5 хвилин до готовності додаємо соус сацебелі і зелень.
Як зробити чахохбілі в горщику?
Інгредієнти:
На 1 горщик:

Приготування
На дно горщика кладемо вершкове масло, потім, курку, нарізані кубиками цибулю, болгарський перець і ошпарені, без шкірки, помідори, подрібнений часник, хмелі-сунелі. Солимо, перчимо, накриваємо кришкою і відправляємо нудитися півтори години в духовці. За 5 хвилин до готовності додаємо рубану зелень. Подаємо зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Чахохбілі з курки в мультиварці
Чахохбілі можна готувати різними способами, в тому числі в мультиварці. Цей кухонний помічник дозволяє не тільки зробити ароматне і смачне блюдо

М'ясо по-грузинськи
Грузинська кухня може похвалитися великою кількістю рецептів м'ясних страв. Ми вибрали самі цікаві, прості і смачні, і пропонуємо вам ознайомитися з

Як готувати чахохбілі з курки?
Чахохбілі з курки - смачне блюдо грузинської кухні. Воно являє собою м'ясне рагу, тушковану в помідорах, з додаванням цибулі і пряних трав.

Хашлама з яловичини
Хашлама - традиційне блюдо кавказької кухні. Це м'ясо, тушковане з овочами. Найчастіше її готують з баранини. Але також можливе використання й інших