Сациві з риби по-грузинськи

Сациві з відварної риби
Інгредієнти:
Приготування
Стейки сьомги відварюємо близько 7 хвилин, потім викладаємо їх на тарілку і заливаємо соусом з волоських горіхів. Готуємо соус: в чашу блендера поміщаємо горіхи, зелень, часник і вливаємо близько 100 мл бульйону, в якому варилася риба. Також за смаком додаємо сіль, перець і інші спеції. Збиваємо все це до однорідного стану. Консистенцію соусу можна змінювати на свій смак, якщо хочете отримати більш рідкий соус, то можна влити більше бульйону.
Сациві з риби
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, нарізаємо порційними шматочками і заливаємо підсоленою водою таким чином, щоб вона тільки покривала рибу. Додаємо лавровий лист, запашний перець і варимо близько 50 хвилин. Готову рибу : викладаємо на блюдо. Приступаємо до приготування соусу: очищені горіхи ретельно перетираємо з часником, сіллю і стручковим перцем. В отриману масу додаємо товчені насіння кінзи, имеритинский шафран. Потім все це перемішуємо, розводимо бульйоном до бажаної

Даний рецепт сациві з риби можна трохи змінити – рибу злегка обвалюємо в борошні й обсмажуємо на топленому маслі. А при приготуванні соусу бульйон замінюємо водою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сациві по-грузинськи
Сациві - це, по суті, соус, який можна подавати до страв з птиці і м'яса. Але якщо ви бажаєте дотримуватися грузинські традиції приготування цієї

Соус сациві
Соус сациві - це традиційне блюдо грузинської кухні, яке готується з волоських горіхів з додаванням різних спецій. Його зазвичай подають до риби і

Сациві в мультиварці
Сациві - це не лише популярний грузинський соус з волоських горіхів, але і назва групи страв з м'яса, овочів, риби, яку тушкуються в ньому. Давайте

Сациві з баклажанів
Сациві - це популярний грузинський соус, який готується з волоських горіхів з додаванням спецій. Його подають до різних м'ясних і овочевих страв.

Сациві з кольоровою капустою
У знаменитому горіховому соусі можна готувати будь-які страви від м'ясних до овочевих. І зараз ми докладно розповімо, як приготувати сациві з

Сациві з індички по-грузинськи
Сациві - смачний грузинський соус, який робиться з волоських горіхів з додаванням спецій. У ньому готують різні м'ясні, рибні і овочеві страви. І