Сациві з кольоровою капустою

Рецепт сациві з кольоровою капустою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати сациві з цвітною капустою, необхідно зайнятися самої цвітною капустою. Розбираємо капустяну головку на суцвіття і обдаємо окропом, щоб позбутися від можливих комах, не рідко поселяються в дрібних квіточках. Далі суцвіття відварюємо в киплячій воді або на пару до напівготовності.
Поки капуста відварюється, у нас є час на приготування сациві. Очищені волоські горіхи подрібнюємо в пасту з допомогою кавомолки, блендера або просто м'ясорубки. Змішуємо горіхову пасту з подрібненої кінзою, пропущеними через прес зубчиками часнику, сіллю, перцем, прянощами і невеликою кількістю масла. Ріпчасту цибулю припускаємо на рослинному маслі попередньо дрібно нарізавши, після чого відправляємо зажарку в соус. Готовий сациві виходить дуже густим, пастоподібним, тому його необхідно змішувати з овочевим або м'ясним бульйоном, доводячи до потрібної консистенції.
Заливаємо соусом напівготову капусту і ставимо страву на вогонь. Тушкуємо сациві під кришкою близько 5 хвилин, до повної готовності капусти, після чого додаємо трохи гранатового соку і залишаємо страву остигати (сациві подають тільки холодним). Перед подаванням страву прикрашають свіжою кінзою і зернами граната.
Сациві з кольоровою капустою і овочами
Інгредієнти:

Приготування
Розбираємо цвітну капусту на суцвіття і відварюємо протягом 10 хвилин. Цибулю і моркву пасеруємо до м'якості і викладаємо готову капусту поверх засмажки.
Волоські горіхи подрібнюємо в борошно, додаємо часник, спеції, оцет і розводимо масу до необхідної консистенції бульйоном або водою. Заливаємо соусом і смачне блюдо сациві з цвітною капустою готове до подачі на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гарнір з цвітної капусти
Цвітна капуста - смачний і корисний овоч, який використовують у приготуванні багатьох страв-салатів, запіканок і т. д. Але в нашій статті мова піде

Сациві в мультиварці
Сациві - це не лише популярний грузинський соус з волоських горіхів, але і назва групи страв з м'яса, овочів, риби, яку тушкуються в ньому. Давайте

Рецепт сациві з курки
Сациві - це популярний грузинське блюдо, яке подають у холодному вигляді. Воно володіє пряним смаком, так і для його створення використовується

Сациві з баклажанів
Сациві - це популярний грузинський соус, який готується з волоських горіхів з додаванням спецій. Його подають до різних м'ясних і овочевих страв.

Сациві з індички по-грузинськи
Сациві - смачний грузинський соус, який робиться з волоських горіхів з додаванням спецій. У ньому готують різні м'ясні, рибні і овочеві страви. І

Пхали з капусти - рецепт
Пхалі - це грузинське блюдо, яке готується з овочів і гострої заправки. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити його з капусти. Читаємо наші нові