Пхали з капусти - рецепт

Пхали з капусти
Інгредієнти:
Приготування
Розбираємо цвітну капусту і бланшеруем суцвіття в окропі до м'якості. За аналогією чинимо і з стеблом лука. Ошпарені подрібнюємо овочі вручну або за допомогою блендера, не забувши попередньо обсушити. Окремо перемелюємо в борошно горіхи, розтираємо в пасту кілька зубчиків часнику. Ріпчасту цибулю збиваємо в пюре і з'єднуємо з іншими інгредієнтами. Присмачую блюдо спеціями, додаємо зелень і формуем в кульки. Пхали з цвітної капусти подаємо охолодженими.
Пхали з капусти з горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Промиті листки шпинату припускаємо на сковороді, поки вони не зів'януть і не пустять сік. Віджимаємо листя від вологи і нарізаємо. Капусту бланшеруем і пропускаємо через м'ясорубку листя. Волоський горіх перемелюємо в борошно і змішати з овочами. Додаємо розтерті в пасту, часник, спеції і оцет, довершаем закуску зеленню в будь-якому улюбленому кількості. Формуем масу в кульки, охолоджуємо і подаємо, посипавши зернами граната.
Як приготувати пхали з капусти?
Для приготування пхали найчастіше використовують найбільш доступну білокачанну капусту, яку перед додаванням, в залежності від бажаної консистенції страви, слід пропустити через м'ясорубку або подрібнити вручну.
Інгредієнти:
Приготування
Головку капусти ділимо на чотири частини і відварюємо до м'якості. Пропускаємо волоський горіх з часником через м'ясорубку, додаємо спеції. Дрібно ріжемо білий цибулю і зелень. Пропускаємо через м'ясорубку або дрібно ріжемо вручну капустяні листи. Змішуємо всі інгредієнти разом і формуем з них кульки пхали. Подаємо закуску охолодженої з насінням граната.
Пхали з капусти і буряків
Пхали з буряком притягують погляд завдяки своїй яскравості і оригінальним зовнішнім виглядом в цілому. Яскраві бурякові кульки з овочів з ароматними спеціями стануть фаворитами гостей.
Інгредієнти:
Приготування
Буряк відварюємо прямо з шкіркою, остуджуємо, чистимо і пюрируем з допомогою м'ясорубки або блендера.

З'єднуємо овочеву масу і збиваємо до однорідності. Додаємо дрібно нарізану цибулю, борошно з волоських горіхів і кашку з часнику. Приправляємо блюдо, додаємо зелень за смаком і скачуємо масу в кульки, за рахунок додавання картоплі зробити це буде ще простіше.Охолоджені пхали подаються в класичній манері з зеленню або зернами граната, які прекрасно відтіняють смак закуски.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу

Страви зі шпинату
На жаль, багато хто з нас ставиться до шпинату упереджено. Часто нелюбов до цього дуже корисного продукту тягнеться ще з дитячих часів, коли мама

Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.

Пхали з буряка
Пхалі - це група страв грузинської кухні, які готують з овочів і зелені і заправляють горіхами. І сьогодні ми розповімо, як зробити пхали з буряка.

Сациві з кольоровою капустою
У знаменитому горіховому соусі можна готувати будь-які страви від м'ясних до овочевих. І зараз ми докладно розповімо, як приготувати сациві з