Соус сациві

Як приготувати соус сациві?
Інгредієнти:
Приготування
Волоські горіхи з допомогою блендера або кавомолки перемелюємо в борошно. Окремо в кашку подрібнюємо зелень кінзи, кладемо її в марлю і віджимаємо надлишки соку. Часник з половиною солі розтираємо в пасту з допомогою ступки. Окремо в ступці також розтираємо сіль з шафраном, коріандром, перцем і гвоздикою.
Змішуємо горіхову борошно з часниковою пастою, додаємо зелень і розтерті з сіллю прянощі. Доповнюємо основу для соусу винним оцтом і ополоником курячого бульйону .
У каструлі доводимо до кипіння бульйон, що залишився і порціями додаємо до нього соус, постійно помішуючи. Варимо соус 10-15 хвилин на середньому вогні, після чого можна приготувати рибу, м'ясо, індичку або курку в соусі сациві.
Рецепт приготування соусу сациві
Інгредієнти:
Приготування

Ви також можете приготувати курку під соусом сациві. Для цього, попередньо запечену курятину можна покласти в скляну миску і залити гарячим соусом, після чого поставити блюдо в холодильник на пару годин, а потім знову довести соус до кипіння на плиті.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сациві по-грузинськи
Сациві - це, по суті, соус, який можна подавати до страв з птиці і м'яса. Але якщо ви бажаєте дотримуватися грузинські традиції приготування цієї

Сациві в мультиварці
Сациві - це не лише популярний грузинський соус з волоських горіхів, але і назва групи страв з м'яса, овочів, риби, яку тушкуються в ньому. Давайте

Рецепт сациві з курки
Сациві - це популярний грузинське блюдо, яке подають у холодному вигляді. Воно володіє пряним смаком, так і для його створення використовується

Сациві з баклажанів
Сациві - це популярний грузинський соус, який готується з волоських горіхів з додаванням спецій. Його подають до різних м'ясних і овочевих страв.

Сациві з кольоровою капустою
У знаменитому горіховому соусі можна готувати будь-які страви від м'ясних до овочевих. І зараз ми докладно розповімо, як приготувати сациві з

Сациві з індички по-грузинськи
Сациві - смачний грузинський соус, який робиться з волоських горіхів з додаванням спецій. У ньому готують різні м'ясні, рибні і овочеві страви. І