Хачапурі на кефірі

Рецепт хачапурі на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Борошно солимо, вливаємо кефір, додаємо дрібку соди, замішуємо тісто і залишаємо його на 45 хвилин. Потім розкачуємо корж, кладемо в середину сир, загортаємо краї так, щоб сирочек перебував усередині і знову розкачуємо корж. Смажимо хачапурі на кефірі на сковороді по 10 хвилин з кожного боку. Подаємо блюдо гарячим як хліба.
Хачапурі з лаваша з кефіром
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Отже, спочатку готуємо заправку: змішуємо кефір з сіллю, додаємо яйця і наливаємо олію. Все ретельно перемішуємо. Тепер в окремий посуд викладаємо нежирний сир і розминаємо його ретельно виделкою. Натираємо на крупній тертці сир і перемішуємо з сиром.
Далі беремо сковороду, змащуємо рослинним маслом. Викладаємо перший лист лаваша,

Готовий пиріг трохи охолоджуємо, змащуємо маслом, посипаємо свіжою зеленню і подаємо хачапурі з сиром на кефірі до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Хачапурі з листкового тіста
У наш час дуже поширеним стало використання листкового тіста. Його можна приготувати самостійно і можна купити в будь-якому магазині. І дуже смачними

Рецепт хачапурі з сиром
Всім відомо грузинське блюдо хачапурі. Робити його можна з сиром, сиром, а іноді навіть і з м'ясом. Багато хто з нас звикли ласувати хачапурі в

Хачапурі по-аджарськи - рецепт
Хачапурі по-аджарськи - приголомшливо смачне грузинське блюдо. Воно являє собою човник з тіста, наповнену сиром сулугуні та яйцем, запечену в

Хачапурі з бринзою - рецепт
Хачапурі - це смачні грузинські коржі, які готують з сиром. Єдиного рецепту цієї страви не існує, тому варіації можуть бути самими різними, все

Хачапурі з гарбузом
Хачапурі - це традиційне кавказьке блюдо, яке готується з сиром. Але сьогодні ми пропонуємо вам інший варіант цієї смакоти - давайте зробимо його з

Баніца з лаваша
Болгарська баніца - це листковий пиріг з різноманітними начинками. Готувати страву за автентичним рецептом не завжди виходить, тому ми пропонуємо