Яблучне суфле
Яблучне суфле можна подати в якості десерту до святкового застілля або побалувати себе смачним ласощами до чаю в похмурі будні.
Його склад дозволяє віднести страва до розряду дієтичних, а ніжна, легка і повітряна текстура просто тане у роті.
Інгредієнти:
яблука кисло-солодкі – 600-700 г;
яйця курячі (білки) – 4 шт.;
цукровий пісок – 110 г;
кориця мелена або ваніль – за смаком;
вершкове масло – 15 г;
цукрова пудра.
Приготування
Яблучка моєму і поділяємо на дві половинки. Потім позбавляємо їх від серцевини і запікаємо в духовій шафі до м'якості, налийте на деко трохи водички. Выскабливаем яблучну м'якоть, пропускаємо через сито і укладаємо в кухлик або сотейник. Додаємо цукровий пісок за смаком мелену корицю або ванілін і проварюємо суміш на помірному вогні до загусання.
Тим часом відокремлюємо білки від жовтків і розбиваємо їх міксером до цупкої густої піни. Додаємо їх в приготоване пюре, збиваємо до однорідності і тут же розкладаємо по формах або керамічних чашках, попередньо промазав їх вершковим маслом.
Визначаємо формочки на деко з водою в прогріту до 220 градусів духовку і готуємо десять-п'ятнадцять хвилин.
Готове суфле притрушиваем цукровою пудрою і насолоджуємося.
Інгредієнти:
яблука солодкі або кисло-солодкі – 600-700 г;
яйця курячі (білки) – 2 шт.;
мед – 40 г;
желатин – 10 г;
лимонний сік – 15 мл;
молоко – 115 мл;
ваніль – за смаком.
Приготування
В молоко додаємо желатин і залишаємо на сорок хвилин або згідно інструкції на упаковці від вашого продукту.
Яблучка промиваємо, розрізаємо на дві половинки, видаляємо серцевину і запікаємо в духовці або мікрохвильовій печі до м'якості. Потім выскабливаем яблучну м'якоть, пропускаємо її через сито або розбиваємо блендером. Додаємо мед, ваніль і гарненько перемішуємо. Молоко з желатином прогріваємо, помішуючи, на вогні до його розчинення, але не кип'ятимо.
Білки відділяємо від жовтків і збиваємо за допомогою міксера до утворення густої і щільної піни. Не припиняючи процедуру збивання, вливаємо спочатку потроху гаряче молоко з желатином, а потім додаємо яблучне пюре.
Перекладаємо отриману масу в будь-яку підходящу форму і визначаємо в холодильник на кілька годин або на ніч.
Інгредієнти:
велике солодке яблуко – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
сир – 200 р.
Приготування
Яблучко моєму, очищаємо від шкірки і серцевини і пропускаємо через середню терку. Сир протираємо через ситечко, додати натерте яблуко, збите яйце і перемішуємо до однорідності. Наповнюємо масою формочки, підходящі для мікрохвильової печі і запікаємо десерт п'ять-сім хвилин.
Його склад дозволяє віднести страва до розряду дієтичних, а ніжна, легка і повітряна текстура просто тане у роті.
Яблучне суфле в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яблучка моєму і поділяємо на дві половинки. Потім позбавляємо їх від серцевини і запікаємо в духовій шафі до м'якості, налийте на деко трохи водички. Выскабливаем яблучну м'якоть, пропускаємо через сито і укладаємо в кухлик або сотейник. Додаємо цукровий пісок за смаком мелену корицю або ванілін і проварюємо суміш на помірному вогні до загусання.
Тим часом відокремлюємо білки від жовтків і розбиваємо їх міксером до цупкої густої піни. Додаємо їх в приготоване пюре, збиваємо до однорідності і тут же розкладаємо по формах або керамічних чашках, попередньо промазав їх вершковим маслом.
Визначаємо формочки на деко з водою в прогріту до 220 градусів духовку і готуємо десять-п'ятнадцять хвилин.
Готове суфле притрушиваем цукровою пудрою і насолоджуємося.
Яблучне суфле з желатином
Інгредієнти:
Приготування
В молоко додаємо желатин і залишаємо на сорок хвилин або згідно інструкції на упаковці від вашого продукту.
Яблучка промиваємо, розрізаємо на дві половинки, видаляємо серцевину і запікаємо в духовці або мікрохвильовій печі до м'якості. Потім выскабливаем яблучну м'якоть, пропускаємо її через сито або розбиваємо блендером. Додаємо мед, ваніль і гарненько перемішуємо. Молоко з желатином прогріваємо, помішуючи, на вогні до його розчинення, але не кип'ятимо.
Білки відділяємо від жовтків і збиваємо за допомогою міксера до утворення густої і щільної піни. Не припиняючи процедуру збивання, вливаємо спочатку потроху гаряче молоко з желатином, а потім додаємо яблучне пюре.
Перекладаємо отриману масу в будь-яку підходящу форму і визначаємо в холодильник на кілька годин або на ніч.
Сирно-яблучне суфле в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Яблучко моєму, очищаємо від шкірки і серцевини і пропускаємо через середню терку. Сир протираємо через ситечко, додати натерте яблуко, збите яйце і перемішуємо до однорідності. Наповнюємо масою формочки, підходящі для мікрохвильової печі і запікаємо десерт п'ять-сім хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати суфле?
Суфле - це ніжна, повітряна маса, яка подобається всім, особливо дітям. Ця страва може бути не тільки солодким, але і чудовим гарячим, яка чудово
Зефір з яблук в домашніх умовах
Зефір - улюблені ласощі багатьох дорослих і особливо дітей. І для всіх краще, якщо він буде приготований тільки з натуральних інгредієнтів. Тому
Суфле з гарбуза
Про корисні властивості гарбуза знають всі. Рецептів приготування цього чудового продукту величезна безліч. Ми ж розповімо вам як приготувати ніжне і
Суфле в мікрохвильовці
Суфле - це швидке і смачне блюдо. Воно також може бути чудовим варіантом сніданку, особливо, якщо на готування вранці катастрофічно не вистачає часу.
Бананове суфле
Бананове суфле - це ніжне і низькокалорійне блюдо, яке чудово завершить будь-яку трапезу або просто може бути самостійною стравою. Пропонуємо вам