Рогалики з сиром
Сир – продукт потрібний і корисний. Це всім відомий факт. Але, на жаль, деякі люди, особливо дітки, не люблять його в чистому вигляді. Ось тоді треба йти на хитрість і маскувати його в інших стравах. Як приготувати рогалики з сиром, читайте нижче.
Для тіста:
борошно – 2 склянки;
сир 9% жирності – 200 г;
цукор – 100 г;
рослинне масло – 70 мл;
кефір – 65 мл;
харчова сода – 10 р.
Для начинки:
ізюм – 100 г;
цукор – 30 г;
банан – 1 шт.
Приготування
Почнемо з підготовки тіста з сиром для рогаликів. У велику миску просіваємо борошно разом з содою. В іншій ємності змішуємо масло, кефір, протертий сир і цукор. Поступово в ємність з сиром додаємо борошно з содою і замішуємо мягенькое тісто. Тепер приступаємо до начинки: промитий ізюм заливаємо гарячою водою на 10 хвилин. Банан ріжемо дрібненькими шматочками. Змішуємо банан з родзинками, додаємо цукор і перемішуємо. Тісто ділимо навпіл, притрушиваем стіл борошном і розкачуємо одну частину. За допомогою великої тарілки вирізаємо коло діаметром приблизно 23 див. Ріжемо його на 8 секторів. На широку частину отриманих трикутників розкладаємо начинку. Згортаємо, починаючи з цієї сторони, і поміщаємо заготовки на деко, змащене маслом. Точно так само чинимо і з другою половиною тіста. Рогалики будуть готові вже через 20 хвилин, якщо температура в духовці складе 180 градусів.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто – 05 кг;
сир жирний – 150 г;
яйце – 1 шт.;
цукор – 50 г;
цукор ванільний – за смаком.
Приготування
Готове листкове тісто розгортаємо в пласт. Вирізаємо з нього коло. Ділимо його на 8 рівних секторів. Для начинки в сирок додаємо звичайний і ванільний цукор і перемішуємо. На широку частину кожного трикутника викладаємо приблизно по 1 чайній ложці начинки. Тепер скачуємо рогалики. Кінчики при бажанні можна зігнути у вигляді підкови. Залишаємо заготовки в теплі підніматися. При бажанні їх можна змастити збитим яйцем. Духовку нагріваємо до 180 градусів. Відправляємо туди деко з рогаликами приблизно на чверть години. Загалом, як тільки верх рогаликів зарум'яниться, вироби можна виймати.
Інгредієнти:
Для тіста:
сир 5% жирності – 200 г;
масло вершкове 73% жирності – 200 г;
сметана 20% жирності – 200 г;
розпушувач для тіста – 1 ч. ложка;
борошно – 3 склянки;
яйця – 1 шт.;
цукор – 100 р.
Для начинки:
варення ;
горішки;
цукрова пудра для посипання.
Приготування
У просіяне борошно додаємо розпушувач, рубане охолоджене масло і яйце. Перетираємо масу до стану крихти. Додаємо залишилися інгредієнти: сметану, цукор і сир. Замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і розгортаємо в коло товщиною приблизно 05 див. Ріжемо кожен коло на 6-8 сегментів і на основу кожного викладаємо начинку. Загортаємо тісто, формуючи рогалики. Викладаємо їх на деко. Верх можна змастити яйцем. Випікаємо При 180 градусах 20 хвилин. Готові рогалики остуджуємо і притрушиваем зверху цукровою пудрою.
Рогалики з начинкою з сиру
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Почнемо з підготовки тіста з сиром для рогаликів. У велику миску просіваємо борошно разом з содою. В іншій ємності змішуємо масло, кефір, протертий сир і цукор. Поступово в ємність з сиром додаємо борошно з содою і замішуємо мягенькое тісто. Тепер приступаємо до начинки: промитий ізюм заливаємо гарячою водою на 10 хвилин. Банан ріжемо дрібненькими шматочками. Змішуємо банан з родзинками, додаємо цукор і перемішуємо. Тісто ділимо навпіл, притрушиваем стіл борошном і розкачуємо одну частину. За допомогою великої тарілки вирізаємо коло діаметром приблизно 23 див. Ріжемо його на 8 секторів. На широку частину отриманих трикутників розкладаємо начинку. Згортаємо, починаючи з цієї сторони, і поміщаємо заготовки на деко, змащене маслом. Точно так само чинимо і з другою половиною тіста. Рогалики будуть готові вже через 20 хвилин, якщо температура в духовці складе 180 градусів.
Рогалики з листкового тіста з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Готове листкове тісто розгортаємо в пласт. Вирізаємо з нього коло. Ділимо його на 8 рівних секторів. Для начинки в сирок додаємо звичайний і ванільний цукор і перемішуємо. На широку частину кожного трикутника викладаємо приблизно по 1 чайній ложці начинки. Тепер скачуємо рогалики. Кінчики при бажанні можна зігнути у вигляді підкови. Залишаємо заготовки в теплі підніматися. При бажанні їх можна змастити збитим яйцем. Духовку нагріваємо до 180 градусів. Відправляємо туди деко з рогаликами приблизно на чверть години. Загалом, як тільки верх рогаликів зарум'яниться, вироби можна виймати.
Рогалики на сметані з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У просіяне борошно додаємо розпушувач, рубане охолоджене масло і яйце. Перетираємо масу до стану крихти. Додаємо залишилися інгредієнти: сметану, цукор і сир. Замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і розгортаємо в коло товщиною приблизно 05 див. Ріжемо кожен коло на 6-8 сегментів і на основу кожного викладаємо начинку. Загортаємо тісто, формуючи рогалики. Викладаємо їх на деко. Верх можна змастити яйцем. Випікаємо При 180 градусах 20 хвилин. Готові рогалики остуджуємо і притрушиваем зверху цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики на сметані і маргарині
Якщо не знаєте чим смачним і оригінальним порадувати рідних, то рецепти представлені далі допоможуть вам визначитися. Пропонуємо найпростіші варіанти
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
Рогалики з горіхами
Рогалики - смачна випічка, яку обожнюють і дорослі, і діти. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від вашої фантазії та переваг. І