Рогалики на сметані і маргарині
Рогалики – просте, доступне ласощі, яке до того ж ще й готувати легко. А виходять вони, як правило, мягенькими і дуже смачними. Як зробити рогалики на сметані і маргарині, читайте нижче.
Інгредієнти:
маргарин – 100 г;
борошно – 2 склянки;
сметана 20% жирності – 90 г;
повидло для начинки;
пудра цукрова – 40 р.
Приготування
Щоб сметана прогрілася до кімнатної температури, заздалегідь дістаємо її з холодильника. Так само чинимо і з маргарином, щоб він розм'як. Разом зі сметаною збиваємо його за допомогою блендера. Тепер частинами підсипаємо просіяне борошно і знову збиваємо. Повинно вийти мягенькое тісто. Формуємо з нього кулю, який потім розкачуємо пластом. Нарізаємо його трикутниками бажаного розміру. На його основу кладемо начинку з повидла і звертаємо рулетик. Відправляємо заготовки на деко і при помірній температурі випікаємо до рум'яності. Готові рогалики притрушиваем цукровою пудрою.
Інгредієнти:
маргарин – 150 г;
сметана – 250 г;
борошно – 3 склянки;
яйця – 1 шт.;
цукор – 120 г;
пудра цукрова – 45 г;
густе варення – 300 р.
Приготування
Просіваємо борошно у велику миску кладемо розм'якшений маргарин і ножем перетворюємо все в дрібну крихту. Вбиваємо яйце, підсипаємо цукор і додаємо сметану. Вимішуємо тісто, яке не повинно вийти занадто крутим. Навпаки, воно повинно вийти досить м'яким і еластичним. Ділимо його на 2-3 частини і кожну з них розгортаємо в прямокутник товщиною до 5 мм Ріжемо його трикутниками. На їх широку сторону кладемо трохи начинки і скачуємо рогалики. Розміщуємо їх на деко і випікаємо при 200 градусах хвилин 20. Готові рогалики витягаємо, остуджуємо і притрушиваем цукровою пудрою.
Інгредієнти:
сметана – 250 г;
борошно – 700 г;
розм'якшений маргарин – 200 г;
сухі дріжджі – 8 г;
яйця – 1 шт.;
цукор для посипання.
Приготування
Сметану кімнатної температури змішуємо з м'яким маргарином, додаємо просіяне борошно, сухі дріжджі і замішуємо тісто. Даємо йому постояти близько години, а потім розділяємо його на 3 однакових шматка. Розкачуємо їх у пласт. За допомогою круглої великої тарілки вирізаємо коло, ділимо його на трикутники. На кожен шматочок ближче до широкого краю кладемо начинку, звертаємо акуратний рогалик. Точно так само чинимо і рештою тестом. Змащуємо верх заготовок збитим яйцем, притрушиваем цукром і відправляємо випікати. При 200 градусах хвилин через 15 рогалики з цукром будуть готові! Приємного чаювання!
Рецепт рогаликів на сметані і маргарині
Інгредієнти:
Приготування
Щоб сметана прогрілася до кімнатної температури, заздалегідь дістаємо її з холодильника. Так само чинимо і з маргарином, щоб він розм'як. Разом зі сметаною збиваємо його за допомогою блендера. Тепер частинами підсипаємо просіяне борошно і знову збиваємо. Повинно вийти мягенькое тісто. Формуємо з нього кулю, який потім розкачуємо пластом. Нарізаємо його трикутниками бажаного розміру. На його основу кладемо начинку з повидла і звертаємо рулетик. Відправляємо заготовки на деко і при помірній температурі випікаємо до рум'яності. Готові рогалики притрушиваем цукровою пудрою.
Рогалики зі сметаною і маргарином
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо борошно у велику миску кладемо розм'якшений маргарин і ножем перетворюємо все в дрібну крихту. Вбиваємо яйце, підсипаємо цукор і додаємо сметану. Вимішуємо тісто, яке не повинно вийти занадто крутим. Навпаки, воно повинно вийти досить м'яким і еластичним. Ділимо його на 2-3 частини і кожну з них розгортаємо в прямокутник товщиною до 5 мм Ріжемо його трикутниками. На їх широку сторону кладемо трохи начинки і скачуємо рогалики. Розміщуємо їх на деко і випікаємо при 200 градусах хвилин 20. Готові рогалики витягаємо, остуджуємо і притрушиваем цукровою пудрою.
Рогалики на сметані і маргарині на дріжджах
Інгредієнти:
Приготування
Сметану кімнатної температури змішуємо з м'яким маргарином, додаємо просіяне борошно, сухі дріжджі і замішуємо тісто. Даємо йому постояти близько години, а потім розділяємо його на 3 однакових шматка. Розкачуємо їх у пласт. За допомогою круглої великої тарілки вирізаємо коло, ділимо його на трикутники. На кожен шматочок ближче до широкого краю кладемо начинку, звертаємо акуратний рогалик. Точно так само чинимо і рештою тестом. Змащуємо верх заготовок збитим яйцем, притрушиваем цукром і відправляємо випікати. При 200 градусах хвилин через 15 рогалики з цукром будуть готові! Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з сиром
Смачні, м'які, ароматні рогалики - це чудова ідея для оригінального сніданку, тим більше приготувати їх дуже просто. Пропонуємо спекти це ласощі та
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
Рогалики на сметані
Рогалики, приготовані на сметані, виходять чудово ніжними, смачними і пишними. Таку випічку неодмінно оцінять по достоїнству ваші близькі та друзі.
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про