Желе з компоту
Надмірний ентузіазм у літню пору може призвести до того, що ваша комора в холодну пору року буде вщерть забита банками з заготовками. Славно, якщо кожна з них буде користуватися попитом, але якщо надлишки все ж залишаться, пустіть їх на основу для десертів. У рецептах далі ми розповімо про те, як желировать компот .
Інгредієнти:
яблучний компот - 480 мл;
желатин - 35 г;
ванільне морозиво - 2 ст.;
вода - 360 г;
цукор - 10 р.
Приготування
Розчиніть 15 г желатину в теплому компоті і поставте застигати, виливши на деко з високими бортами. Розчиніть залишився желатин в половині склянки холодної води, а потім залийте ще 240 мл окропу. У желатиновом розчині розведіть кристали цукру і влийте все до растаявшему ванільного морозива. Желе з компоту наріжте кубиками, перемішайте і залийте желе з морозива. Знову дайте десерту застигнути, а потім наріжте на порції перед сервіруванням.
Інгредієнти:
желатин - 30 г;
вишневий компот - 480 мл;
жменя ягід вишні.
Приготування
Розчиніть желатин в склянці компоту на водяній бані. Желатиновий розчин влийте залишився до компоту, перемішайте і поставте застигати, попередньо розклавши на деку свіжу або консервовану вишню.
Інгредієнти:
желатин - 2 ст. ложки;
консервовані персики - 3 шт.;
персиковий компот - 620 мл;
мед - 65 мл;
сік лимона - 25 мл
Приготування
Розчиніть желе в половині склянки холодного компоту, інший компот підігрійте і змішайте з желатиновим розчином. Збийте компот з консервованими персиками і доповніть пюреподібний напій медом (якщо компот не солодкий) і соком лимона. Поставте застигати і подавайте з жменею гранолы зверху.
Желе з компоту – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розчиніть 15 г желатину в теплому компоті і поставте застигати, виливши на деко з високими бортами. Розчиніть залишився желатин в половині склянки холодної води, а потім залийте ще 240 мл окропу. У желатиновом розчині розведіть кристали цукру і влийте все до растаявшему ванільного морозива. Желе з компоту наріжте кубиками, перемішайте і залийте желе з морозива. Знову дайте десерту застигнути, а потім наріжте на порції перед сервіруванням.
Як зробити желе з вишневого компоту?
Інгредієнти:
Приготування
Розчиніть желатин в склянці компоту на водяній бані. Желатиновий розчин влийте залишився до компоту, перемішайте і поставте застигати, попередньо розклавши на деку свіжу або консервовану вишню.
Домашнє желе з персикового компоту
Інгредієнти:
Приготування
Розчиніть желе в половині склянки холодного компоту, інший компот підігрійте і змішайте з желатиновим розчином. Збийте компот з консервованими персиками і доповніть пюреподібний напій медом (якщо компот не солодкий) і соком лимона. Поставте застигати і подавайте з жменею гранолы зверху.
Рекомендуємо добрі рецепти
Компот із замороженої обліпихи
Обліпиха - неймовірно багата на вітаміни ягода. Якщо ви знаєте, наскільки вона корисна, то напевно заморозили її про запас. Компот із замороженої
Як варити компот з ягід?
Влітку компот можна готувати кожен день, використовуючи будь-які сезонні ягоди. Адже домашній напій не тільки смачний, але і дуже корисний. В холодну
Як варити компот з вишні?
Вишневий компот можна легко приготувати і в сезон, із стиглих вишень та інших фруктів, і взимку, використовуючи заморожені з літа ягоди. Про всі
Як зробити вино з компоту?
Всі ми прекрасно знаємо про користь домашнього вина в помірних кількостях. Сьогодні ми розповімо, як зробити вино з решти або забродженого компоту.
Компот з груш
Груші, як і інші фрукти прекрасно підходять для приготування різних напоїв. При варінні вони не втрачають своєї форми і надають дивовижний смак і
Як варити кисіль з компоту?
Кисіль - напій не просто смачний, але ще і ситний і корисний. Завдяки своїй в'язкої консистенції кисіль обволікає стінки шлунку захищаючи його від