Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зробити вино з компоту?

Як зробити вино з компоту?

15-03-2015, 18:25
3 488
Як зробити вино з компоту?
У хорошої господині нічого не пропадає даремно, навіть забродившее варення, або компот знайдуть своє застосування, послуживши основою для домашнього вина.
Перетворення домашньої заготовки алкогольний напій - це не лише ще один засіб засіб заощадити на купівлі вина, але і прекрасне застосування зіпсованої консервації.
Про те, як приготувати домашнє вино з компоту, ми поговоримо в цій статті.

Вино з вишневого компоту


Ароматне вишневе вино можна зробити і не в сезон, для цього буде потрібно лише кілька банок компоту.
Інгредієнти:

  • компот - 6 л;

  • цукор - 400 г;

  • родзинки - жменя.


  • Приготування
    Якщо для приготування вина ви використовуйте свіжий компот, то перед тим, як приступити до готування, злийте все вино в одну ємність і дайте постояти в теплі пару днів.
    Заграв компот змішуємо з цукром і немитою родзинками: перший послужить їжею для дріжджів, розташованих на поверхні висушених ягід винограду.
    На шийку ємності з компотом надягаємо гумову рукавичку і залишаємо напій до моменту закінчення бродіння. Проціджуємо молоде вино і розливаємо його по пляшках. Даємо настоятися протягом 3-4 місяців, після чого вишневе вино готове до вживання.

    Вино з абрикосового компоту


    Інгредієнти:

  • абрикосовий компот - 3 л;

  • малина - 100 г;

  • цукор - 50 г;

  • мед.


  • Приготування
    Немитий малину розтираємо з цукром, додаємо трохи води і залишаємо кваситься на 4 дні. По закінченню часу, додаємо малинову закваску до абрикосовому компоту , який попередньо можна підсолодити з розрахунку 200 г цукру на 3 л компоту, розмішуємо і залишаємо бродити на 7-10 днів. Через тиждень рідину проціджують і розливаємо по чистим пляшках, додаємо трохи меду для смаку і залишаємо настоюватися протягом ще 15-2 місяців. Молоде вино
    Як зробити вино з компоту?
    знову проціджуємо, розливаємо і залишаємо ще на місяць.

    Вино з кислого полуничного компоту


    Інгредієнти:

  • скислий полуничний компот - 3 л;

  • мед - 250 - 300 г;

  • рис - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    У ємність для бродіння наливаємо кислий компот, додаємо мед і трохи рису. Зерна рису в даному випадку будуть виконувати роль джерела бродильних мікроорганізмів, як родзинки, або ягоди малини. Ємність закриваємо водяним затвором, або надягаємо на шийку рукавичку. Залишаємо заготовку на 4 дні, поки процес бродіння не завершитися. Потім проціджуємо молоде вино через марлю, розливаємо по чистим пляшках і залишаємо дозрівати 15-2 місяці, після чого можна знімати пробу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сливове вино
    Сливове вино
    З соковитих слив можна готувати не тільки відмінне варення, або компот, але і використовувати їх в якості основи для смачного домашнього вина.
    Домашнє вино з варення
    Домашнє вино з варення
    Домашнє вино з варення відмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Для його приготування може підійти будь-яке варення - абрикосове, вишневе,
    Домашнє виноградне вино
    Домашнє виноградне вино
    Домашнє вино - це смачний і корисний напій, який нормалізує тиск і знижує ризик серцево-судинних захворювань, якщо пити його в невеликих кількостях.
    Малинове вино - рецепт
    Малинове вино - рецепт
    Малинове вино, приготоване в домашніх умовах володіє ні з чим незрівняним чудовим смаком. І сьогодні ми розповімо вам декілька простих рецептів
    Вино з родзинок
    Вино з родзинок
    Домашнє вино, звичайно ж, смачніше і корисніше покупного. Його можна готувати з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми з вами поговоримо про рецепти
    Компот з малини та смородини
    Компот з малини та смородини
    Насолоджуючись літом смачними ягодами і запасаючись вітамінами, не варто забувати про те, що непогано б зробити запаси на зиму. Так приємно відкрити