Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Желейні цукерки в домашніх умовах

Желейні цукерки в домашніх умовах

23-09-2016, 10:52
2 111
Желейні цукерки в домашніх умовах
Багато люди не купують мармелад з-за наявності в їх складі шкідливих інгредієнтів. Але можна зробити желейні цукерки в домашніх умовах, використовуючи корисні і натуральні продукти.

Желейні цукерки з соку в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • свіжовичавлений апельсиновий сік – 115 мл;

  • питна вода – 105 мл;

  • желатин харчовий – 20 г;

  • лимонна цедра – 10 г;

  • цукор – 415 г;

  • сік лимонний – 60 мл;

  • апельсинова цедра – 10 р.


  • Приготування
    Цедру цитрусових шаткуємо на дрібній тертці. Желатин замочуємо в апельсиновому соку і залишаємо на 15 хвилин. В емальовану каструлю висипаємо цукор і заливаємо невеликою кількістю питної води. Додаємо подрібнену цедру і ставимо посуд на плиту, включивши середній вогонь. Після закипання проварюємо відвар кілька хвилин, не забуваючи постійно помішувати дерев'яною ложкою. Далі знімаємо сироп, вводимо желатин і ретельно все перемішуємо до однорідності. Проціджуємо гарячий сироп через сито. Тепер беремо форму, застеляємо її харчовою плівкою і виливаємо желейну масу. Відправляємо заготовку в холодильник і залишаємо мармелад застигнути на кілька годин. Далі викладаємо шар на стіл, нарізаємо порційними шматочками і обсипаємо цукром.

    Желейні цукерки з Кока-Коли


    Інгредієнти:

  • кока-кола – 425 мл;

  • желатин харчовий – 20 р.


  • Приготування
    Желатин замочуємо в холодній кока-колі, перемішуємо вміст і залишаємо масу хвилин на 15 для набухання. Утворилася пінку акуратно знімаємо і відправляємо посуд на плиту. Нагріваємо суміш, але не даємо їй закипіти. Після повного розчинення желатину, акуратно розливаємо ласощі в підготовлені заздалегідь формочки, охолодити і відправляємо з желейні цукерки в холодильник.

    Рецепт желейних цукерок в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • желатин харчовий – 10 г;

  • вода питна – 215 мл;

  • полуниця – 205 г;

  • цукрова пудра – 15 р.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити желейні цукерки, висипаємо харчової желатин в миску і заливаємо склянкою прохолодною питної води. Полуницю промиваємо, відриваємо хвостики і подрібнюємо ягоди до однорідного стану. Кидаємо дрібну цукрову пудру і гарненько все
    Желейні цукерки в домашніх умовах
    перемішуємо.
    Набряклий желатин виливаємо в каструльку і доводимо вміст на середньому вогні до кипіння. Швидко вводимо ягідне пюре і швиденько перемішуємо. Чекаємо, коли маса загусне, і розливаємо її по формочках, застеленому харчовою плівкою. Остуджуємо ласощі при кімнатній температурі, а потім відправляємо в холодильник на 5-7 годин. Після застигання дістаємо мармелад, обвалюємо
    за бажанням в цукровій пудрі і подаємо цукерки до чаю.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Мармелад – рецепт
    Мармелад – рецепт
    Незрівнянне й улюблені багатьма ласощі можна приготувати власноруч. Розповімо, як зробити натуральний, без шкідливих добавок і неодмінно смачний
    Як зробити мармелад?
    Як зробити мармелад?
    Спорудити домашнє ласощі неймовірно просто, до того ж вийде набагато корисніше і смачніше покупного аналога. Далі опишемо, як самому зробити
    Мармелад з желатином в домашніх умовах
    Мармелад з желатином в домашніх умовах
    Ідеальним ласощами можна назвати будь-яку солодкість, яка приготована власноруч, з любов'ю. Наприклад, мармелад роблять з абсолютно звичайних
    Як зробити желейну Кока-Колу?
    Як зробити желейну Кока-Колу?
    Сьогодні що тільки не роблять з мегапопулярного напою Кока-Коли. Але, мабуть, найвдаліше йому застосування - це зробити дивовижні желейки. Таке
    Желейні цукерки
    Желейні цукерки
    Використовуючи описані далі рецепти, ви точно не будете купувати желешки, а приготуєте їх власноруч. Домашні солодощі виходять дивно смачними, склад
    Мармелад з гарбуза
    Мармелад з гарбуза
    Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і