Желейні цукерки
Хочете приготувати натуральні, смачні і корисні солодощі у себе на кухні? Пропонуємо вам рецепт желейних цукерок в домашніх умовах. Вони стануть ідеальною заміною покупним виробам, в яких набагато більше консервантів, ніж натуральних інгредієнтів.
Інгредієнти:
груша – 345 г;
вода – 135 мл;
сухий желатин – 35 г;
цукор – за смаком.
Приготування
Груші ретельно промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на скибочки, видаливши серцевину. У каструлю наливаємо фільтровану воду, кидаємо фрукти і ставимо посуд на вогонь. Проварюємо вміст до м'якого стану, а потім подрібнюємо груші блендером і перетираємо через сито. Фруктове пюре перекладаємо назад в каструлю, ставимо на середній вогонь і додаємо цукровий пісок за смаком. Ретельно перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин, помішуючи. Желатин розвести у воді і через кілька хвилин обережно вводимо в гарячу фруктову масу. Виливаємо суміш у форму, застелену папером і відправляємо желе в холодильник. Стіл присипаємо цукровою пудрою, викладаємо цукерковий пласт і розрізаємо на шматочки. Трохи підсушуємо ласощі і подаємо в якості корисного і смачного десерту до чаю.
Інгредієнти:
кока-кола – 415 мл;
сухий желатин – 20 р.
Приготування
А ось ще один незвичайний спосіб, як зробити желейні цукерки. Отже, желатин висипаємо в миску і заливаємо кока-колою. Перемішуємо і залишаємо все на 15 хвилин. Після того, як всі кристали розбухнуть, відправляємо посуд на середній вогонь і прогріваємо вміст, не доводячи до закипання. Розливаємо гаряче желе по формочках, остуджуємо і прибираємо на деякий час в холодильник.
Інгредієнти:
йогурт питний – 405 мл;
сухий желатин – 10 г;
вода – 30 мл;
ванілін – щіпка;
цукор – 25 р.
Приготування
Желатин розвести в холодній воді і залишаємо хвилин на 30. Потім розчиняємо його на водяній бані і охолодити до теплого стану. Йогурт збиваємо з цукром і поступово вливаємо тонкою цівкою желатин. Розливаємо суміш по формочках і відправляємо ласощі в холодильник.
Інгредієнти:
полуничне пюре – 305 м;
вода мінеральна без газу – 205 мл;
цукор – 105 г;
цукрова пудра – 55 г;
желатин – 15 р.
Приготування
У воду кидаємо желатин, перемішуємо і доводимо до закипання. Потім кидаємо за смаком цукор і викладаємо полуничне пюре. Розмішуємо, прогріваємо масу і злегка остуджуємо. Далі переливаємо фруктову суміш в квадратну посуд і прибираємо в холодильник на 3 години. Після застигання, нарізаємо ласощі квадратиками і обвалюємо в цукровій пудрі.
Рецепт желейних цукерок
Інгредієнти:
Приготування
Груші ретельно промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на скибочки, видаливши серцевину. У каструлю наливаємо фільтровану воду, кидаємо фрукти і ставимо посуд на вогонь. Проварюємо вміст до м'якого стану, а потім подрібнюємо груші блендером і перетираємо через сито. Фруктове пюре перекладаємо назад в каструлю, ставимо на середній вогонь і додаємо цукровий пісок за смаком. Ретельно перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин, помішуючи. Желатин розвести у воді і через кілька хвилин обережно вводимо в гарячу фруктову масу. Виливаємо суміш у форму, застелену папером і відправляємо желе в холодильник. Стіл присипаємо цукровою пудрою, викладаємо цукерковий пласт і розрізаємо на шматочки. Трохи підсушуємо ласощі і подаємо в якості корисного і смачного десерту до чаю.
Желейні цукерки з кока коли
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один незвичайний спосіб, як зробити желейні цукерки. Отже, желатин висипаємо в миску і заливаємо кока-колою. Перемішуємо і залишаємо все на 15 хвилин. Після того, як всі кристали розбухнуть, відправляємо посуд на середній вогонь і прогріваємо вміст, не доводячи до закипання. Розливаємо гаряче желе по формочках, остуджуємо і прибираємо на деякий час в холодильник.
Желейні цукерки з йогурту
Інгредієнти:
Приготування
Желатин розвести в холодній воді і залишаємо хвилин на 30. Потім розчиняємо його на водяній бані і охолодити до теплого стану. Йогурт збиваємо з цукром і поступово вливаємо тонкою цівкою желатин. Розливаємо суміш по формочках і відправляємо ласощі в холодильник.
Полуничні желейні цукерки
Інгредієнти:
Приготування
У воду кидаємо желатин, перемішуємо і доводимо до закипання. Потім кидаємо за смаком цукор і викладаємо полуничне пюре. Розмішуємо, прогріваємо масу і злегка остуджуємо. Далі переливаємо фруктову суміш в квадратну посуд і прибираємо в холодильник на 3 години. Після застигання, нарізаємо ласощі квадратиками і обвалюємо в цукровій пудрі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити желейну Кока-Колу?
Сьогодні що тільки не роблять з мегапопулярного напою Кока-Коли. Але, мабуть, найвдаліше йому застосування - це зробити дивовижні желейки. Таке
Желейна кока-кола
Готувати желе з коли також просто, як і будь-яку різновид цієї солодощі. У цьому матеріалі докладно опишемо процес виготовлення мегапопулярного
Желейний торт з йогуртом
Желейний торт стане окрасою не тільки на дитячому святі, але і дорослі оцінять його яскравий вигляд і ніжний смак. А враховуючи низьку калорійність
Желе з заморожених ягід
Ягідне желе - незвичайний, дуже смачний і корисний десерт, який при правильному приготуванні зберігає смак свіжих ягід. Такий десерт можна
Желе з фруктами
Смачний і практично дієтичний рецепт фруктового желе доведеться по смаку і кишені кожному. Приготоване з натуральних продуктів желе до того ж і
Торт з йогурту
Торт на йогурті виходить легким на смак і досить освіжаючим в літню пору. І сьогодні ми розповімо, як його зробити без випічки, на основі печива, а