Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грушеве пюре для дітей на зиму

Грушеве пюре для дітей на зиму

23-09-2016, 10:29
696
Грушеве пюре для дітей на зиму
Сьогодні ми розповімо вам, як самостійно заготовити дитяче грушеве пюре на зиму. Тоді ви будете впевнені в якості і користь такого страви.

Грушеве пюре на зиму для дітей


Інгредієнти:

  • груші – 2 кг;

  • молоко згущене – 105 мл;

  • цукор – 55 г;

  • вода – 110 мл


  • Приготування
    Груші промиваємо, вирізаємо насіння і плодоніжки, а шкірку залишаємо. У чашу мультиварки наливаємо холодну воду, зверху викладаємо приготовані фрукти і закриваємо прилад кришкою. Вибираємо в меню режим «Гасіння» і засікаємо 65 хвилин. Почувши сигнал, перекладаємо всі вміст в миску, додаємо цукор і збиваємо блендером до отримання однорідного пюре. Готове ласощі охолоджуємо, додаємо згущене молоко, розмішуємо і подаємо на полуденок дитині, або розкладаємо його по банках, закручуємо кришками і зберігати в холодильнику близько 2 місяців.

    Грушево-сливове пюре на зиму для грудничка


    Інгредієнти:

  • свіжі груші – 12 кг;

  • жовта слива – 1 кг;

  • вода – 255 мл


  • Приготування
    Фрукти промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. Перекладаємо плоди в каструлю, заливаємо водою і доводимо до закипання, прикривши кришкою. Проварюємо масу 10 хвилин, а потім перетираємо акуратно через сито. Готове пюре розливаємо по банках і стерилізуємо 10 хвилин. Після цього закатуємо заготівлю і охолоджуємо в перевернутому вигляді.

    Яблучно-грушеве пюре на зиму


    Інгредієнти:

  • груші соковиті – 2 кг;

  • яблука свіжі – 1 кг;

  • цукор коричневий – 105 г;

  • вода питна – 1 л;

  • лимонний сік – 20 мл;

  • кориця мелена – щіпка.


  • Приготування
    Груші і яблука промиваємо, обробляємо, нарізаємо часточками і складаємо в миску.
    Одночасно розчиняємо у воді коричневий цукор, вливаємо лимонний сік і ставимо сироп на плиту. Після закипання, висипаємо порціями підготовлені фрукти, перемішуємо і проварюємо хвилин 20. У самому кінці додаємо трохи кориці, знімаємо з плити і пюрируем вміст блендером. Готовий продукт розливаємо по банках і закорковуємо.

    Дитяче грушево-морквяне пюре без цукру на зиму


    Інгредієнти:

  • груші – 650 г;

  • морква – 155 г,

  • вода – 255 мл


  • Приготування
    Моркву очищаємо, промиваємо, нарізаємо кружечками і викладаємо в ємність для приготування на пару. Груші обробляємо і рубаємо часточками. Відправляємо їх у чашу мультиварки, заливаємо водою і зверху встановлюємо кошик пароварки. Включаємо «Випічку» і засікаємо 25 хвилин. Після цього перекладаємо груші і моркву в миску, збиваємо блендером і розкладаємо в чисті банки. Закручуємо заготівлю кришками і прибираємо на зберігання в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грушевий компот на зиму
    Грушевий компот на зиму
    З усього розмаїття фруктових заготівок консервація компотів особливо популярна. Пропонуємо зробити такий напій з груші. Розповімо кілька нескладних
    Грушеве варення часточками
    Грушеве варення часточками
    Грушеве варення, як і будь-яке інше, зовсім не складно приготувати. Однак просте ласощі - це досить нудно. Тому пропонуємо скористатися оригінальними
    Пюре з груші для грудничка
    Пюре з груші для грудничка
    Після перших 6 місяців життя в раціон малюка можна поступово вводити фруктове пюре з груші. Груша є гіпоалергенною і дуже корисною. У ній багато
    Яблучне пюре зі згущеним молоком
    Яблучне пюре зі згущеним молоком
    Яблучне пюре зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі, яке можна приготувати досить просто без особливих зусиль. Ми розповімо вам 2 рецепта, як його
    Компоти на зиму
    Компоти на зиму
    Домашні заготовки на зиму не тільки смачні, але й корисні. І компоти в цьому плані не виняток. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих заготовок
    Конфітюр з груш
    Конфітюр з груш
    Конфітюр - це теж саме варення, тільки уварене до повного загусання, так що б його можна було легко намазати на тост. І сьогодні ми поговоримо про