Грушеве варення часточками
Якщо у вашій родині є шанувальники варення не тільки як самостійного продукту, але і як доповнення до випічки, рецепт ласощів з цілими шматочками неодмінно знайде місце у вашій записній книжці. Грушеве варення часточками можна приготувати за найрізноманітнішим рецептурами і частиною з них ми маємо намір поділитися з вами далі.
Груші чудово поєднуються з багатьма іншими фруктами, в тому числі і з персиками. Ніжна персикова м'якоть не розпадеться під час варіння, якщо правильно вирахувати час приготування, а самі груші залишаться злегка щільними. Крім того, ми плануємо доповнити це вдале поєднання прянощами і ромом.
Інгредієнти:
груші - 440 г;
персики - 670 г;
цукровий пісок - 570 г;
ром - 35 мл;
мелена кориця - 1 ст. ложка;
щіпка меленого куміна.
Приготування
Якщо ви хочете отримати варення з густим сиропом, то до списку інгредієнтів слід додати чайну ложку сухого пектину, в іншому випадку пектину міститься в грушах повинно вистачити.
Перед тим, як варити грушеве варення часточками, груші наріжте і персики шматочками рівного розміру, покладіть в емальовану ємність і засипте цукровим піском. Поставте ємність з майбутнім варенням на вогонь, варіть до тих пір, поки плоди не пустять сік і не растворят всі кристали. Влийте ром і додайте мелені прянощі. Коли суміш закипить, зменшіть жар і варіть грушеве варення часточками в сиропі протягом 15-20 хвилин. Заповніть варенням чисті банки і розмістіть їх у каструлі з киплячою водою на 10 хвилин. Стерилізовані банки вийміть щипцями і закатайте ошпареними кришками.
Інгредієнти:
груші - 22 кг;
вода - 17 л;
цукровий пісок - 475 г;
лимони - 2 шт.
Приготування
Позбавте груші від серцевини і наріжте часточками. Зваріть легкий сироп змішавши кілька склянок цукру з аналогічною кількістю води. Як тільки сироп дійде до кипіння і кристали повністю розчиняться, зменшіть жар, додайте груші, скибочки лимона і залишився цукровий пісок з водою. Варіть все, помішуючи, поки грушеві шматочки не стануть прозорими. Загорніть в стерильні банки і зберігайте в прохолоді.
Інгредієнти:
груша - 11 кг;
цукровий пісок - 720 г;
чай - 165 мл
Приготування
Засипте грушеві скибочки цукром і залишіть на середньому вогні 7-10 хвилин. По закінченні часу влийте чай і варіть все ще 3-5 хвилин.
Грушеве варення часточками з персиками – рецепт
Груші чудово поєднуються з багатьма іншими фруктами, в тому числі і з персиками. Ніжна персикова м'якоть не розпадеться під час варіння, якщо правильно вирахувати час приготування, а самі груші залишаться злегка щільними. Крім того, ми плануємо доповнити це вдале поєднання прянощами і ромом.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви хочете отримати варення з густим сиропом, то до списку інгредієнтів слід додати чайну ложку сухого пектину, в іншому випадку пектину міститься в грушах повинно вистачити.
Перед тим, як варити грушеве варення часточками, груші наріжте і персики шматочками рівного розміру, покладіть в емальовану ємність і засипте цукровим піском. Поставте ємність з майбутнім варенням на вогонь, варіть до тих пір, поки плоди не пустять сік і не растворят всі кристали. Влийте ром і додайте мелені прянощі. Коли суміш закипить, зменшіть жар і варіть грушеве варення часточками в сиропі протягом 15-20 хвилин. Заповніть варенням чисті банки і розмістіть їх у каструлі з киплячою водою на 10 хвилин. Стерилізовані банки вийміть щипцями і закатайте ошпареними кришками.
Грушеве варення часточками з лимоном - рецепт на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Позбавте груші від серцевини і наріжте часточками. Зваріть легкий сироп змішавши кілька склянок цукру з аналогічною кількістю води. Як тільки сироп дійде до кипіння і кристали повністю розчиняться, зменшіть жар, додайте груші, скибочки лимона і залишився цукровий пісок з водою. Варіть все, помішуючи, поки грушеві шматочки не стануть прозорими. Загорніть в стерильні банки і зберігайте в прохолоді.
Як зварити прозорий грушеве варення часточками?
Інгредієнти:
Приготування
Засипте грушеві скибочки цукром і залишіть на середньому вогні 7-10 хвилин. По закінченні часу влийте чай і варіть все ще 3-5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грушеве повидло
Серед великої кількості рецептів солодких заготовок особливе місце займає фруктове повидло, яке роблять з різноманітних літніх плодів. Пропонуємо
Грушевий джем на зиму
Безсумнівно, заготовка у вигляді грушевого джему зобов'язана бути в запасі у кожної господині. Адже будь-яка консервація з цього фрукта просто
Варення з яблук з корицею
Багатьом відомо, що яблука з корицею - це прекрасний дует у випічці. Однак мало хто уявляє чи пробував подібне поєднання у вигляді варення.
Яблучно-абрикосове варення
Якщо вже вдосталь варять варення з яблук або абрикосів, то саме час поєднати ці плоди. Десерт з цих фруктів вийде дуже солодкий, густий і неймовірно
Варення з малини з цілими ягодами
Малинове варення – це смачна, корисна і лікувальна консервація, яка послужить вам доброю помічницею на всю зиму. Крім усього варення виходить
Варення з груш
Той, хто хоч раз пробував дивно смачне і солодке варення з груш ніколи не забуде цей приголомшливий смак. А відтворити його можна і в домашніх умовах