Як замаринувати індичку для запікання в духовці?

Як замаринувати індичку шматочками для запікання?
У холодну пору року залишається або мріяти про шашлик, або втілити свої фантазії в життя, приготувавши м'ясо у власному духовій шафі. Ми вибрали оригінальний рецепт маринування птиці на східний манер.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як замаринувати філе індички для запікання, промийте і обсушіть його, а потім наріжте на невеликі шматочки, так м'ясо промаринується в рази швидше. Сам же маринад готується елементарно: спершу розведіть масло в невеликій кількості молока разом з куркумою і гострим перцем. Готову суміш доповніть пастою з часнику, хорошою пучкою солі і тростинним цукром. Влийте молоко, що залишилося і опустіть в нього шматочки індички. Залиште м'ясо промаринуватися мінімум на годину і аж до цілих діб.
Як смачно замаринувати індичку для духовки?
Якщо ви вирішите запікати дрібну тушку індички цілком, то виберіть для неї легкий гострий маринад. Гостроту в даному рецепті буде забезпечувати соус шрірача, він зробить шкірку готової індички помітно більш рум'яної.
Інгредієнти:
Приготування
Промийте тушку індички або обрану її частина, обсушіть і добре натріть сіллю. Інгредієнти для маринаду змішайте в сотейнику, дайте їм закипіти, а потім охолодити до теплого. Залийте птицю теплим маринадом і залиште в прохолоді на цілу добу. Після, повторно обсушіть шкірку і приступайте до запіканню.
Як швидко замаринувати індичку?
Ми звикли, що для того, щоб замаринувати м'ясо, його необхідно опустити в маринад і витримувати там деякий час, але що якщо ввести маринад безпосередньо в м'якоть з допомогою шприца? Так м'ясо наповниться смаком і буде готовий до приготування вже через годину.
Інгредієнти:
Приготування
У сотейник покладіть шматочки масла, залийте їх пивом, додайте соус і спеції. Розмістіть посуд над невеликим вогнем і дайте маринаду закипіти. Остудіть суміш до теплого. Отриманої кількості вистачить для маринування 4 кг індички. Наповніть

Як замаринувати індичку перед запіканням?
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть очищені зубки часнику з сіллю і розведіть готову пасту лимонним соком. Додайте гірчичний порошок і влийте оливкове масло. Зануривши шматочки індички в маринад, залиште їх мінімум на годину або на цілу ніч перед початком приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринад для індички в духовці
М'ясо птиці часто не має вираженого смаку, що дозволяє експериментувати зі всілякими ароматними добавками, спеціями або маринадами. Про останньому

Індичка з фруктами
Пропонуємо здивувати ваших гостей своїми неймовірними кулінарними здібностями, приготувавши чудову індичку, доповнену соковитими, ароматними

Як замаринувати гусака?
Жорстке м'ясо тушки гусака розм'якшується і наповнюється різними смаками під час перебування в маринаді. У цій статті запропонуємо кілька варіантів

Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці?
Відомо, що основним кроком до успішного приготування страви з м'яса є правильно підібраний маринад. Тому далі запропоновані рецепти маринадів, які

Як замаринувати м'ясо?
Секрет успішного результату в приготуванні чудового м'ясного блюда - це правильно підібраний і приготований самостійно маринад. Пропонуємо кілька

Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А