Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці?
Смак м'яса, насамперед, визначається тими добавками, якими ви вирішите його доповнити, саме тому до вибору маринаду слід підходити з розумом, враховуючи не тільки власні смакові уподобання, але і той вид м'яса, який ви маринуете. Нижче ми поговоримо про те, як замаринувати м'ясо для запікання в духовці.
Свинина, як і курятина, добре поєднується з широким спектром різноманітних добавок. Якщо ви хочете отримати багате ароматом і смаком м'ясо в лакової скоринці з цукровій глазурі , то дотримуйтесь технології приготування представленої нижче.
Інгредієнти:
бурбон - 55 мл;
діжонська гірчиця - 10 г;
томатна паста - 10 р;
коричневий цукор - 5 г;
соєвий соус - 20 мл;
зірочка анісу;
зубок часнику.
Приготування
Змішайте першу п'ятірку інгредієнтів разом до розчинення цукрових кристалів. Зубок часнику пюрируйте з пучкою солі. Отриману пасту додайте в суміш для маринування. Занурте вибраний шматок м'яса в маринад разом із зірочкою анісу. Після ночі, приступайте до приготування свинини в духовій шафі.
Яловичина смачна сама по собі, коли правильно приготовлена, а тому, зі смаками в маринаді краще не переборщувати, а залишати м'ясо «блищати» з мінімумом сторонніх смаків.
Інгредієнти:
часник - 8 зубчиків;
бальзамічний оцет - 45 мл;
оливкова олія - 45 мл
Приготування
Насипте в ступу близько трьох чайних ложок крупної солі і розітріть їх з часниковими зубками в пасту. Додайте свіжозмеленого перцю і розведіть отриману суміш бальзамічним оцтом з маслом. Покладіть м'ясо в готову суміш і залиште на строк від години до половини доби. Готуйте м'ясо під маринадом в духовці виходячи з розмірів шматка.
Маринад для м'яса перед запіканням в духовці з ківі робить м'язові волокна помітно м'якше. Для тих, хто хоче отримати соковитий шматок яловичини ми рекомендуємо використовувати такий рецепт.
Інгредієнти:
ківі - 4 шт.;
сік одного лайма;
часник - 4 зубки;
жменя петрушки;
гострий перець - 1 шт.;
мелений кумін - 3/4 ч. ложки;
оливкова олія - 30 мл;
мед - 15 мл
Приготування
Пюрируйте м'якоть ківі разом з часниковими зубками. Змішати отримане пюре з зеленню петрушки і подрібненим гострим перцем. Додайте в маринад кумін і оливкове масло, влийте мед. Не забудьте і про сіль. Залиште м'ясо в маринаді на півтора-дві години, але не довше, інакше шматок розпадеться під час запікання.
Маринад для м'яса свинини в духовці: свинина
Свинина, як і курятина, добре поєднується з широким спектром різноманітних добавок. Якщо ви хочете отримати багате ароматом і смаком м'ясо в лакової скоринці з цукровій глазурі , то дотримуйтесь технології приготування представленої нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте першу п'ятірку інгредієнтів разом до розчинення цукрових кристалів. Зубок часнику пюрируйте з пучкою солі. Отриману пасту додайте в суміш для маринування. Занурте вибраний шматок м'яса в маринад разом із зірочкою анісу. Після ночі, приступайте до приготування свинини в духовій шафі.
Маринад для м'яса в духовці: яловичина
Яловичина смачна сама по собі, коли правильно приготовлена, а тому, зі смаками в маринаді краще не переборщувати, а залишати м'ясо «блищати» з мінімумом сторонніх смаків.
Інгредієнти:
Приготування
Насипте в ступу близько трьох чайних ложок крупної солі і розітріть їх з часниковими зубками в пасту. Додайте свіжозмеленого перцю і розведіть отриману суміш бальзамічним оцтом з маслом. Покладіть м'ясо в готову суміш і залиште на строк від години до половини доби. Готуйте м'ясо під маринадом в духовці виходячи з розмірів шматка.
Як замаринувати м'ясо перед запіканням в духовці з ківі?
Маринад для м'яса перед запіканням в духовці з ківі робить м'язові волокна помітно м'якше. Для тих, хто хоче отримати соковитий шматок яловичини ми рекомендуємо використовувати такий рецепт.
Інгредієнти:
Приготування
Пюрируйте м'якоть ківі разом з часниковими зубками. Змішати отримане пюре з зеленню петрушки і подрібненим гострим перцем. Додайте в маринад кумін і оливкове масло, влийте мед. Не забудьте і про сіль. Залиште м'ясо в маринаді на півтора-дві години, але не довше, інакше шматок розпадеться під час запікання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
Як замаринувати свинину?
Свинина - невибагливий вид м'яса і приготувати різноманітні страви з нього досить просто. А незвично доповнити блюдо можна використовуючи рецепти
Маринад для яловичини для м'якості
Не секрет, що яловичина відрізняється досить жорсткої текстурою, з якою недосвідчений кулінар часто не може впоратися. Однак існують деякі секрети,
Маринад для м'яса
Досвідчені кулінари знають, що правильно підібраний маринад відіграє вирішальну роль в підсумковому смак будь-якої страви. Тому, озброївшись
Як замаринувати м'ясо?
Секрет успішного результату в приготуванні чудового м'ясного блюда - це правильно підібраний і приготований самостійно маринад. Пропонуємо кілька
Як замаринувати курку для запікання в духовці?
Щоб вразити гостей ефектним і, головне, смачною стравою з курки потрібно завчасно подбати про маринаді, який допоможе перетворити навіть самий