Яловичина, запечена у фользі

Яловичина, запечена в духовці у фользі шматком
Вся принадність рецептів у фользі особливо помітна, якщо ви вирішите запекти м'ясо цілісним шматком. Для того, щоб великий шматок м'яса залишився соковитим всередині і при цьому рівномірно пропікся, необхідно дотримувати правильний температурний режим і обернути шматок конвертом з фольги.
Інгредієнти:
Приготування
Для даного рецепта краще вибирати не дуже жирний шматок яловичини. Натріть м'ясо сіллю, коріандром і гірчицею. На підставу листа фольги покладіть пару лаврових листочків, а зверху додайте шматок яловичини. Посипте поверхню м'яса сушеним часником і розмарином, викладіть невеликі шматочки масла. Оберніть яловичину фольгою і залиште в розігрітій до 180 градусів духовці 3 години. Якщо яловичина, при дотику вилки, розпадається на волокна, то вона готова.
Буженина з яловичини у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Зробіть тонкі і глибокі надрізи в шматку яловичини. Рясно натріть м'ясо сіллю, злегка збризніть маслом. У кожен з надрізів покладіть трохи розмарину і роздавлений зубок часнику. Оберніть шматок фольги і відправте готуватися. Скільки запікати яловичину в духовці у фользі визначається розміром шматка, в нашому випадку це годину при 190 градусах.
Як приготувати яловичину в духовці у фользі?
Готувати в духовці можна не тільки яловичу м'якоть, але і ребра. Завдяки тривалому томління, м'ясо починає відходити від кістки, розпадаючись на волокна і просочуючись ароматом духмяних трав, які стануть основою маринаду.
Інгредієнти:
Приготування
Маринад для яловичини в духовці у фользі готується просто: товкачем розітріть очищені часникові зубки з сіллю. До отриманої пасті додайте подрібнені трави, цитрусовий сік, вустер і оливкове масло. Розподіліть маринад по ребрах, оберніть їх фольгою і залиште хоча б на 3 години. По закінченні часу помістіть конверт з ребрами в духовку на 1 годину 15 хвилин при 170 градусах.
Рулет з яловичини у фользі
Інгредієнти:

Приготування
Перетворіть яловичину в пласт рівної товщини. Подрібніть зелень шпинату і горіхи в пасту, додайте пюрированные зубки часнику, сіль, цедру і сік цитрусових. Розведіть пасту оливковою олією і розподіліть на шматку яловичини, залишаючи невеликий вільний край. Скрутіть м'ясо в рулет і зафіксуйте ниткою в трьох місцях. Підрум'яньте шматок на сковороді. Тепер залишається лише запекти яловичину в духовці у фользі протягом півгодини при 180 градусах. Перед нарізкою залиште м'ясо полежати кілька хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грудинка, запечена в духовці у фользі
У цій статті досить доступно і детально описані рецепти чудовою грудинки, яку пропонуємо запекти у фользі. Страва приготована таким методом неодмінно

М'ясо, запечене у фользі
Головним достоїнством запікання будь-якого м'яса у фользі є те, що його можна приготувати відразу з гарніром - завдяки такому незатейливому методом

Риба у фользі в духовці
Оригінально приготувати смачну рибу можна, не докладаючи зусиль і без особливих знань. Далі розповімо, як запекти декількома доступними способами

Як приготувати скумбрію в духовці у фользі?
Скумбрію можна впевнено вважати найбільш простий рибкою, яка піддається практично будь-якого способу приготування. Щоб блюдо вийшло напевно смачним і

Яловичина у фользі в духовці
Для початківців кулінарів у цій статті запропоновані рецепти, які допоможуть впоратися з жорсткістю яловичини, не докладаючи зусиль і без особливих

Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо