Як приготувати скумбрію в духовці у фользі?

Рецепт скумбрії у фользі в духовці
Практично вся риба прекрасно поєднується з класичними смаками східної кухні, начебто соєвого соусу, імбиру і рисового вина. В черговий раз беремося довести це в наступному рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
Попатравши і ополоснувши тушки скумбрії, натріть їх крупною морською сіллю, розтертої з часниковими зубками і гострим перцем. Розділіть імбирний корінь на шматочки і покладіть їх у выпотрошенное риб'яче черевце разом з пір'ям зеленого лука. Збризніть рибу сумішшю соєвого соусу і рисового оцту. Покрийте робочу поверхню фольгою і викладіть на лист гірку з цибулевих кілець. Зверху покладіть рибу і томати. Поверніть фольгу конвертом. Скільки запікати скумбрію у фользі в духовці визначається розміром самої риби, але на тушку середнього розміру піде не більше 20 хвилин при 200 градусах.
Скумбрія в фользі в духовці з лимоном
Прискорити приготування риби можна, якщо попередньо відокремити філе. Для цього проведіть ножем уздовж хребта і почніть поступово спускатися по реберних кісток у бік черевної порожнини, намагаючись захопити якомога більше м'якоті.
Інгредієнти:
Приготування
Рясно приправте обидва шматочка філе морської сіллю. Наріжте вершкове масло і розподіліть на одному з шматків риби. Зверху розкладіть листя лавра, а за ними нарізані пелюстками часникові зубки. Накрийте перше філе другим шматком і оберніть подвійним листом фольги. Не запечатав конверт до кінця, влийте в нього вино і закрийте отвір.
Готуємо скумбрію в духовці у фользі при 200 градусах 12-15 хвилин.
Запікання скумбрії з рисом у фользі в духовці
Скумбрію, як і будь-яку іншу рибу, можна запікати у фользі прямо з гарніром, поклавши останній в черевце риби. В якості гарніру в цій варіації страви ми використовуємо простий рис, який доповнимо спеціями і овочами.
Інгредієнти:
Приготування
Відваривши рис, приправте його куркумою і паприкою. Насіння коріандру обсмажте, розітріть в ступі і додайте до крупі. Спасеруйте овочі і з'єднайте їх з родзинками. Додайте овочі і родзинки до відварного рису, після чого наповніть крупою в порожнину тушки. Оберніть рибу фольгою і запікайте 25 хвилин при 190 градусах.
Приготування скумбрії в духовці у фользі
Інгредієнти:

Приготування
Натріть цибулю, подрібніть зелень і пюрируйте зубок часнику. З'єднайте всі підготовлені інгредієнти з іншими складовими зі списку і покладіть все в порожнину рибної тушки. Оберніть скумбрію листом фольги і залиште в духовці при 200 градусах 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба у фользі в духовці
Оригінально приготувати смачну рибу можна, не докладаючи зусиль і без особливих знань. Далі розповімо, як запекти декількома доступними способами

Скумбрія в фользі в духовці
Скумбрія так улюблена багатьма, завдяки своєму чудовому смаку, щільному м'яса і невеликій кількості кісточок. До того ж ця риба досить доступна, так

Курка у фользі
Запікання м'яса з використанням фольги здатне забезпечити будь-яку страву від пересушування. Пропонуємо приготувати таким чином курку і розповімо, як

Скумбрія, запечена в духовці з овочами
Ідеальним рішенням для легкої вечері може стати рибка запечена в духовці. Далі в статті представлені досить оригінальні рецепти, які ви зможете

Як приготувати скумбрію в мультиварці?
Завдяки своєму досить м'якому і щільному м'яса, скумбрію можна вважати універсальною рибою. З неї готують безліч страв. Її смажать, запікають, варять

Скумбрія на решітці на мангалі
До страв, що подаються на повітрі, крім стандартних вимог (користь, смак, краса оформлення), додаються ще простота приготування і зручність подачі.