Скумбрія в фользі в духовці

Рецепт скумбрії у фользі в духовці
Всім відомо, що риба і морепродукти чудово поєднуються з цитрусовими. Ми, як правило, звикли використовувати в рецептах тільки лимони, але не найгіршою парою скумбрії можуть стати апельсини, легка солодкість яких додасть страві приємний смаковий відтінок.
Інгредієнти:
Приготування
Попатравши тушку скумбрії і ретельно сполоснувши її, натріть рибу сумішшю солі і перцю зсередини і зовні. Подрібніть гострий перець і покладіть його в порожнину. Зверху збризніть рибу маслом і цитрусовим соком. Посипте цедрою. Загорніть скумбрію в конверт з фольги і залиште запікати при 200 градусах. Приготування скумбрії в духовці у фользі займе від 15 до 20 хвилин, але час приготування визначається розміром тушок.
Скумбрія в фользі в духовці з лимоном
Прийнято вважати, що ніжний смак риби легко перебити великою кількістю прянощів і спецій. Довести протилежне беремося наступним рецептом, в рамках якого філе приправляється сумішшю куміна, паприки і лимона.
Інгредієнти:
Приготування
Переконайтеся в тому, що в м'якоті скумбрії не залишилося кісток, після чого прийміть за приготування маринаду. Для останнього необхідно з'єднати томатну пасту з невеликою кількістю масла, пюрированным часником, паприкою, кумином, цитрусовим соком і цедрою. Далі отримана суміш розподіляється по тушки скумбрії з обох сторін. Риба повинна промаринуватися близько 20 хвилин. Після, філе викладають на лист фольги, попередньо розподіливши на ньому подушку з цибулевих кілець. Скільки запікати скумбрію у фользі в духовці залежить від розміру філе, але в середньому, риба готується 12-15 хвилин при 200 градусах.
Скумбрія у фользі з овочами в духовці
Ще один плюс приготування риби у фользі полягає в тому, що філе можна доповнити будь-якими добавками, начебто свіжих овочів і прянощів, тим самим наповнивши блюдо абсолютно різноманітними ароматами і смаками. Ця скумбрія готується з додаванням доступних і поширених продуктів, але результат вийде досить незвичайним.
Інгредієнти:
Приготування

Натріть тушки скумбрії пучкою солі і покладіть лист лавра в черевну порожнину. Туди ж відправте шматочки перцю чилі і пюрированный часниковий зубок. Додайте рибу на подушці з цибулевих кілець і моркви. Наріжте картопляні бульби найтоншими скибочками і також підкладіть під рибну тушку. Розведіть томатну пасту бульйоном і додайте трохи каррі. Поверніть фольгу конвертом, і влийте бульйон. З'єднайте краю конверта з фольги разом і відправте рибу в духовку. Запікання скумбрії у фользі в духовці займає близько 18-20 хвилин при 190 градусах. Після, рибу викладають на блюдо прямо разом з овочевим бульйоном. Скумбрію у фользі в духовці подають з рисом або порцією рисової локшини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба у фользі в духовці
Оригінально приготувати смачну рибу можна, не докладаючи зусиль і без особливих знань. Далі розповімо, як запекти декількома доступними способами

Як приготувати скумбрію в духовці у фользі?
Скумбрію можна впевнено вважати найбільш простий рибкою, яка піддається практично будь-якого способу приготування. Щоб блюдо вийшло напевно смачним і

Скумбрія, запечена в духовці з овочами
Ідеальним рішенням для легкої вечері може стати рибка запечена в духовці. Далі в статті представлені досить оригінальні рецепти, які ви зможете

Як приготувати скумбрію в мультиварці?
Завдяки своєму досить м'якому і щільному м'яса, скумбрію можна вважати універсальною рибою. З неї готують безліч страв. Її смажать, запікають, варять

Скумбрія на решітці на мангалі
До страв, що подаються на повітрі, крім стандартних вимог (користь, смак, краса оформлення), додаються ще простота приготування і зручність подачі.

Скумбрія у фользі на мангалі
Що може бути смачніше рибки, приготовленої своїми руками? Тільки скумбрія, запечена у фользі на мангалі. Це відмінна альтернатива м'ясним стравам,