Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Скумбрія у фользі на мангалі

Скумбрія у фользі на мангалі

28-07-2015, 20:05
2 869
Скумбрія у фользі на мангалі
Скумбрія – прекрасний варіант для запікання риби на вугіллі. Вона жирна, має яскравий смак і чудово поєднується зі спеціями . Нижче ми вам розповімо, як приготувати скумбрію на мангалі у фользі.

Скумбрія, запечена у фользі на мангалі


Інгредієнти:

  • скумбрія вагою 500 г – 2 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • апельсин – 1 шт.;

  • сир чеддер – 50 г;

  • гілочки петрушки – 10 шт.;

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • гірчиця суха – 05 ч. ложки;

  • сіль;

  • мелений перець.


  • Приготування
    Яйця відварюємо хвилин 10 після закипання. Заливаємо їх холодною водою, коли вони охолонуть, чистимо їх і ріжемо невеликими кубиками. З гілочок петрушки зриваємо листочки і подрібнюємо їх. З половини лимона за допомогою невеликої терки зчищаємо цедру. А з м'якоті цілого лимона видавлюємо сік. У мисочці з'єднуємо тертий сир, яйця, петрушку, суху гірчицю, лимонний сік і цедру. За смаком приправляємо сіллю, перцем. Тушки скумбрії миємо, чистимо, видаляємо нутрощі і в кожній рибці робимо по 3 надрізу з кожної сторони. Надрізи краще виконати по діагоналі. Всередину скумбрії викладаємо підготовлену начинку. Кожну рибку щільно обертаємо фольгою і покласти на решітку. Запікаємо над вугіллям на мангалі хвилин по 12 з кожної сторони.

    Скумбрія на решітці на мангалі у фользі


    Інгредієнти:

  • скумбрія – 4 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • гілочки петрушки – 3 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • каперси – 8 шт.;

  • вершкове масло – 4 ст. ложки;

  • базилік – 1 ст. ложка;

  • сіль.


  • Приготування
    Скумбрію миємо, чистимо й обсушуємо паперовими серветками. Цибулю чистимо і тремо на дрібній тертці, каперси розминаємо, а зелень дрібненько кришимо. Вершкове масло розминаємо, додаємо тертий лук, зелень, каперси, сіль і добре розтираємо. Отриманою масою натираємо тушки всередині і зовні. Після цього кожну рибку щільно обертаємо фольгою. Тепер викладаємо скумбрії на решітку і смажимо на мангалі над розжареним вугіллям хвилин по 7 з кожної сторони.

    Маринад для скумбрії на мангалі у фользі


    Інгредієнти:

  • скумбрія – 1 шт.;

  • лимон – половинка;

  • часник – 2 зубчики;
  • Скумбрія у фользі на мангалі

  • олія оливкова – 1 ст. ложка;

  • зіра – 1 ч. ложка;

  • гілочки кінзи – 2 шт.;

  • чорний мелений перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Часник разом з кінзою і сіллю розтираємо в ступці. Додаємо оливкову олію, сік лимона і цедру, терту на дрібній тертці, зіру і чорний мелений перець. Добре все це перемішуємо, натираємо скумбрію отриманим маринадом і прибираємо в холодильник на 2 години. Потім загортаємо рибу у фольгу і відправляємо на мангал.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати скумбрію на мангалі?
    Як приготувати скумбрію на мангалі?
    Ця стаття для тих, кому м'ясної шашличок набрид і хочеться чого-то нового. Скумбрія на мангалі задовольнить всі ваші потреби. Приготувати цю рибу
    Скумбрія на решітці на мангалі
    Скумбрія на решітці на мангалі
    До страв, що подаються на повітрі, крім стандартних вимог (користь, смак, краса оформлення), додаються ще простота приготування і зручність подачі.
    Скумбрія на мангалі
    Скумбрія на мангалі
    Що може бути смачніше рибки, приготовленої з димком у вихідний день! Та ще й своїми руками. Скумбрія для цих цілей підходить як не можна краще: ціна
    Риба на мангалі
    Риба на мангалі
    Запікання на багатті є одним з кращих способів для приготування риби, особливо для сортів з густим і жирним м'ясом. До того ж риба на мангалі може
    Скумбрія на грилі - рецепти
    Скумбрія на грилі - рецепти
    З настанням літа найбільше хочеться покуштувати улюблених страв на природі. Одним із смачних, простих і доступних рецептів, є рецепт приготування
    Скумбрія в аерогрилі
    Скумбрія в аерогрилі
    Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої