Маринад для м'яса

Маринад для м'яса для смаження на сковороді
Смаження – один з найшвидших способів приготування м'яса, правда, для того, щоб забезпечити цікавий смак страви, про завтрашній вечері доведеться подумати завчасно, оскільки перед обсмаженням шматочках необхідно буде всю ніч пролежати в цьому ароматному цитрусовому маринаді.
Інгредієнти:
Приготування
Видавіть сік з лимона і зчистите з нього всю цедру. З'єднайте наші складові з кислотою – лимонним соком і оцтом. Слідом влийте соєвий соус і оливкове масло. Коли всі рідкі компоненти з'єднаються в гладку емульсію, додайте цедру, пюрированный часник, цукор і тертий імбир. Не слід забувати і про гарну дрібку солі. Отриманого обсягу маринаду вистачить для півкілограмового шматка.
Маринад для копчення м'яса в домашніх умовах
Не беручи до уваги те, що маринувати м'ясо перед копченням можна як в сухому маринаді, так і в рідині, ми віддаємо перевагу першому варіанту з метою не наповнювати шматок. Цей рецепт маринаду для м'яса підходить як для гарячого, так і холодного копчення шматків.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо робите попередній посол м'яса, сіль можна виключити зі списку інгредієнтів для маринаду, в іншому випадку з'єднайте всі компоненти разом зі списку. Нарізаний шматок м'яса гарненько натріть ароматною сумішшю і залишити в холоді на пару днів.
Маринад для в'яленого м'яса
Шматки в'яленого м'яса, що отримали назву джерки, – зручний спосіб зберегти велику кількість м'яса про запас. З допомогою різноманітних маринадів, вяленому м'яса можна надавати стільки ж різних смаків, що і свіжого.
Інгредієнти:
Приготування
Перед початком маринування, розділіть вирізку на тонкі смужки. Підсумкового обсягу маринаду вистачить на 1 кг м'яса. Далі збийте соєвий соус з гостро-солодким чилі і додайте сушену цибулю з часником. Залиште м'ясо маринуватися мінімум на 8 і максимум на 14 годин.
Маринад для запікання м'яса в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть часник в пасту з пучкою солі. Розведіть пасту оливковою олією і додайте сушений орегано, чебрець і паприку. Влийте цитрусовий сік і занурте шматочки м'яса в маринад.
Маринад для м'яса на грилі
Гриль можна назвати одним з найбільш універсальних способів приготування, так як для нього годяться

Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте суміш із сухих спецій і розведіть її оливковою олією. Розподіліть отриману суміш по шматку м'яса і залиште маринуватися аж до доби.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринад для кролика
М'ясо кролика - неймовірно смачне, але в той же час дуже примхлива. Далі запропоновані рецепти вдалого маринаду саме для такого м'яса, з ними ваше

Як замаринувати свинину?
Свинина - невибагливий вид м'яса і приготувати різноманітні страви з нього досить просто. А незвично доповнити блюдо можна використовуючи рецепти

Маринад для яловичини для м'якості
Не секрет, що яловичина відрізняється досить жорсткої текстурою, з якою недосвідчений кулінар часто не може впоратися. Однак існують деякі секрети,

Маринад з соєвим соусом для курки
Не секрет, що будь-правильно замариноване м'ясо виходить смачніше і м'якше. Навіть звичайна курятина заграє новими пікантним смаком і ароматом, якщо

Як замаринувати м'ясо?
Секрет успішного результату в приготуванні чудового м'ясного блюда - це правильно підібраний і приготований самостійно маринад. Пропонуємо кілька

Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми