Як замаринувати м'ясо?

Як замаринувати м'ясо для смаження на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши яловичину на шматки рівної товщини, викладіть їх в посуд з скла або пластику, щедро посоліть і перемішайте. Для маринаду змішайте гірчицю з томатним кетчупом, цитрусовим соком і пюрированным часником. Розділіть цибулину на великі кільця і з'єднайте з м'ясом. Слідом відправте маринад і знову перемішайте. Залиште м'ясо мінімум на півгодини перед смаженням. Такого об'єму вистачить для приготування маринаду до кілограма м'яса.
Як замаринувати м'ясо для запікання?
Інгредієнти:
Приготування
Пюрируйте цибулю і часникові зубки, пропустивши їх через м'ясорубку. Змішати отримане пюре з м'ясом, а слідом влийте суміш з решти інгредієнтів. Перемішавши шматочки, залиште їх у холодильнику на всю ніч. Після готуйте м'ясо в цибульному маринаді в духовці, попередньо обсмаживши до зарум'янювання. Час приготування залежить від бажаної ступеня готовності шматка.
Як правильно замаринувати м'ясо для шашлику?
Інгредієнти:
Приготування
В ступі перетворіть в пасту часникові зубки разом з хорошою пучкою солі. Додайте до пасти лимонну цедру і суміш подрібнених ароматних трав. Розведіть отриману пасту оливковою олією з соком лимона, а потім змішайте з маринадом шматочки м'яса. Такої кількості маринаду вистачить приблизно на кілограм м'яса.
М'ясо в кефирном маринаді в духовці – рецепт
Кефірний маринад ідеально підходить для маринування м'яса птиці, але не бійтеся маринувати з його допомогою яловичину. Результат вийде дивним: м'яке і розпадається на волокна м'ясо, отримане таким завдяки впливу молочної кислоти на білок м'язових волокон.
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть часник з листочками розмарину в ароматну пасту. Розведіть пасту кефіром з оливковою олією і вустером. Додайте дрібку солі, а потім замаринуйте в отриманій суміші м'ясо (не більше кілограма) у межах 3-12 годин.
Маринад для м'яса перед запіканням в духовці
Ще один рецепт для духовки може здатися вам екстравагантним, але повірте, він настільки ж дієвий, наскільки і незвичайна.
Інгредієнти:

Приготування
Розітріть часникові зубки з листочками чебрецю. Дрібно наріжте цибулю і змішати його з пастою. Додайте мед, воду, сою і цитрусовий сік, після чого розведіть основу маринаду колою. Залиште кілограмовий шматок в маринаді на всю ніч, а потім приступайте до запіканню. Процес приготування в середньому займає близько півтори години при 110 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринад для кролика
М'ясо кролика - неймовірно смачне, але в той же час дуже примхлива. Далі запропоновані рецепти вдалого маринаду саме для такого м'яса, з ними ваше

Як замаринувати свинину?
Свинина - невибагливий вид м'яса і приготувати різноманітні страви з нього досить просто. А незвично доповнити блюдо можна використовуючи рецепти

Маринад для яловичини для м'якості
Не секрет, що яловичина відрізняється досить жорсткої текстурою, з якою недосвідчений кулінар часто не може впоратися. Однак існують деякі секрети,

Маринад для м'яса
Досвідчені кулінари знають, що правильно підібраний маринад відіграє вирішальну роль в підсумковому смак будь-якої страви. Тому, озброївшись

Маринад з соєвим соусом для курки
Не секрет, що будь-правильно замариноване м'ясо виходить смачніше і м'якше. Навіть звичайна курятина заграє новими пікантним смаком і ароматом, якщо

Як замаринувати курку для запікання в духовці?
Щоб вразити гостей ефектним і, головне, смачною стравою з курки потрібно завчасно подбати про маринаді, який допоможе перетворити навіть самий