Яловичина по-французьки в духовці

М'ясо по-французьки з яловичини в духовці
Пропонуємо стартувати з того самого російського м'яса по-французьки. Для нього зазвичай беруть шматочки свинини, але в цій варіації наш вибір припав на яловичину.
Інгредієнти:
Приготування
Підготуйте яловичу м'якоть, сполоснувши і обсушивши її, а після нарізавши на пласти рівної товщини. Змастіть придатну для випікання форму і розподіліть в неї м'ясо. Приправити м'ясо і змажте шаром майонезу. Поверх розподіліть ріпчасту цибулю і в довершення покрийте все сиром. Надішліть яловичину в духовку під фольгою при 170 градусах на 35 хвилин. Якщо хочете, щоб кірка на поверхні схопилася, зніміть фольгу на пару хвилин.
Яловичина по-французьки в духовці з картоплею
Тепер перейдемо до справжньої французької класики, томленої яловичини з овочами бет бургиньон. Готується ця страва недовго, але за кожну витрачену на себе хвилину платить приголомшливим смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте бекон соломкою і обсмажте його до хрускоту. Шматочки бекону відправте в жаровню, а на останньому жиру спасеруйте соломку моркви і цибульні півкільця. Яловичину зачистите, а потім посоліть і обваляйте шматочки в борошні. Кожен з шматочків залиште схопитися в добре розігрітій посуді і перекладіть в жаровню з овочевою засмажкою. Слідом додайте томатну пасту, трави, часник, влийте вино з бульйоном і поставте жаровню в розігріту до 160 градусів духовку, нудитися м'яса доведеться 3 години. В середині приготування покладіть до м'яса нарізану часточками картоплю. Готова яловичина, запечена в духовці по-французьки виходить настільки м'якою, що не здатна утримати форму при натисканні виделкою. Подавати краще за все з скибкою свіжого хліба і келихом вина.
Яловичина по-французьки в духовці з грибами – рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Перед тим, як приготувати яловичину по-французьки в духовці, очистіть м'ясо від плівок, змастіть маслом і натріть сіллю, поставте вирізку в розігріту до 235 градусів духовку на 15 хвилин. Накривати м'ясо не потрібно. Після того, як шматок схопився зовні, зменшіть температуру до 160 градусів і залиште м'ясо запікатися на годину і 15 хвилин. Поки вирізка запікається, візьміться за соус. Обсмажте кільця ріпчастої цибулі з грибами, а коли з останніх вийде вся волога, покладіть пюрированный часник. Через півхвилини влийте вино і залиште рідину випаруватися наполовину. Влийте коньяк, зачекайте пару хвилин і всипте борошно. Коли борошно завариться, розбавте її бульйоном і покладіть томатну пасту. Нарізавши готову яловичину через 15 хвилин після вилучення її з духовки, подавайте м'ясо разом з легким грибним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий

М'ясо по-французьки з яловичини
Урізноманітнити повсякденне меню оригінальним стравою досить просто, якщо скористатися представленими далі рецептами. У цій статті розповімо, як

Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її

Яловичина з картоплею в горщику в духовці
У рецептах, запропонованих у цій статті описаний процес приготування яловичини з додаванням картоплі і деяких додаткових інгредієнтів. А готувати це

Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо

М'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки - ситне і смачне блюдо, яке знайоме багатьом. Варіацій його створення в даний час дуже багато. І сьогодні ми розберемося, як його