Дріжджове тісто на воді

Швидке дріжджове тісто для пиріжків на воді без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Дане тісто повністю відповідає своїй назві. Незважаючи на дріжджову основу, готується воно дуже швидко. Рецепт такого дріжджового тіста на воді відмінно підійде також на домашню піцу .
Отже, приступимо. Розпускаємо в підігрітій до 38-40 градусів водичці свіжі дріжджі, а потім додаємо цукровий пісок, сіль, вливаємо олію без запаху і розмішуємо до розчинення всіх кристалів. Тепер вливаємо отриману суміш у миску з просіяним борошном і замішуємо м'яке, пластичне, але абсолютно не липнущее тісто. Поділяємо його на порційні кульки, з яких і формуємо пиріжки з бажаної начинкою. Варто відзначити, що при випіканні пиріжків в духовці необхідно дати їм підійти в теплі протягом тридцяти хвилин, а потім перед випічкою змастити яйцем. Для того, щоб посмажити вироби у фритюрі розстойка не потрібна і можна відразу ж після формування занурювати вироби в розігріте масло.
Такі пиріжки практично не поступаються за смаком здобних виробів, але вони гарні в свіжому вигляді, тільки що посмажені, так як схильні черствіти на наступний день. Тому про запас їх краще не готувати.
Дріжджове тісто для булочок на воді із сухих дріжджів
Інгредієнти:
Приготування
Щоб активувати сухі дріжджі, розпускаємо їх в тепленькій водичці, додаємо цукровий пісок, розмішуємо до розчинення і даємо постояти суміші в теплі приблизно десять хвилин. Маса повинна вспінитися, що буде свідчити про правильному початку процесу. Після цього додаємо сіль, ванільний цукор, розтоплене вершкове або рослинне рафінована олія, а також малими порціями всипаємо просіяне борошно, постійно вимішуючи тісто спочатку ложкою, а потім на столі руками. Його підсумкова текстура повинна бути м'якою, але не липкою.
Після цього скачуємо тісто в кульку, кладемо в миску і поставити в прогріту і вимкнену духовку для визрівання і підходу. Приблизно через тридцять хвилин формуємо з нього кульки, розміщуємо їх на промасленому деку і даємо ще трохи підрости. Тепер можна приступати до випікання булочок.
Якщо зі списку інгредієнтів прибрати ванільний цукор, а кількість звичайного цукру зменшити як мінімум удвічі, отримаємо відмінний варіант булочок для гамбургерів . А при використанні тільки рослинного масла отримуємо пісний варіант випічки.
Як зробити краще дріжджове тісто на воді?
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування дріжджового тіста, необхідно бути в прекрасному

Рекомендуємо добрі рецепти

Дріжджове тісто для пиріжків на воді
Є господині, які ще не знають, що з дріжджового тіста на воді можуть вийти чудово пишні і неодмінно смачні вироби. Далі розповімо кілька секретів

Дріжджове тісто для пирога
З безлічі варіантів різноманітного дріжджового тіста, потрібно вибрати підходяще саме для пирогів. Далі запропонуємо кілька варіантів ідеальної

Булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі - рецепт
Якщо не можете собі відмовити у дегустації відомого фастфуду, то нехай він буде приготований в домашніх умовах. Чітко дотримуючись наших

Листкове дріжджове тісто - рецепт
Безперечно, листкове тісто простіше придбати в будь-якому магазині. Хоча, чому б не спробувати зробити його самостійно? Адже процес нескладний і

Солодкі булочки
Домашня випічка, в будь-якому будинку, завжди поза конкуренцією. Її люблять абсолютно всі дітки і багато дорослі не проти поласувати ароматною,

Тісто для булочок з сухими дріжджами
Булочки, випечені з використанням сухих дріжджів, не поступаються за пишноти випічці, приготовленої з пресованих, так і рецепти на їх основі