Тісто для булочок з сухими дріжджами

Солодке, здобне тісто для булочок з сухими дріжджами
Інгредієнти:
Приготування
Відміряємо половину склянки молока, підігріваємо його до теплого стану і розчиняємо в ньому маленький пакетик сухих дріжджів. Всипаємо також двадцять грам цукрового піску, зовсім трохи борошна, перемішуємо і залишаємо суміш в теплому місці приблизно на п'ятнадцять хвилин.
Далі змішуємо в глибокій ємності отриману дріжджову масу з підігрітим молоком, що залишилося, розтопленим вершковим маслом і збитими з залишком цукру яйцями. Додаємо дрібку солі і ванільний цукор за смаком і перемішуємо.
Тепер малими порціями всипаємо просіяне борошно і вимішуємо до отримання некрутого, м'якого, злегка липнущего тесту. Визначаємо його в глибоку миску і залишаємо для вистоювання на тридцять-сорок хвилин обов'язково в тепле місце. Після закінчення часу-тісто буде готове до подальшого застосування і формування булочок. Особливо гарні з цього тесту кренделі з цукром, маком та іншими наповнювачами.
Швидке тісто на булочки на сухих дріжджах
Інгредієнти:
Приготування
Пшеничне борошно просіваємо в глибоку миску і формуємо по центру невелику воронку. Молочко підігріваємо до приємної теплоти, розчиняємо в ньому дріжджі і цукор і вливаємо в борошняну масу «ямку».
Коли дріжджову суміш спіниться, додаємо збиті з додаванням щіпки солі яйця і рослинне масло. На цьому етапі можна запровадити також додати ваніль або ванільний цукор. Замішуємо м'яке і не липнущее до рук тісто. Кілька разів обов'язково відбиваємо ком тесту об стіл. Так вироби будуть ніжніше, пишніше і однорідніше. Під час замісу змащуємо руки рослинним маслом. Тісто готове. Можемо приступати до формування булочок і вже їм даємо час підрости на деку, чого не вимагалося від тесту.
Таке тісто можна використовувати не тільки для булочок. З нього виходять також відмінні пиріжки, кулеб'яки і піца. Воно придатне як для випікання виробів у духовці, так і для приготування у фритюрі.
Смачне тісто для булочок на сухих дріжджах без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Сухі дріжджі змішати з цукровим піском, сіллю, ванільним цукром, вливаємо в суміш тепле молоко і

Укладаємо ком тесту в глибоку ємність із кришкою або поліетиленовий пакет і визначаємо його в холодильник мінімум на чотири години, а можна на ніч. Після закінчення часу-тісто буде повністю готове до подальшого застосування. З нього можна приготувати дуже смачні шишки, плюшки з корицею або маком або будь-які інші булочки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Булочки з дріжджового тіста в духовці
Іноді так хочеться побалувати рідних ароматною домашньою випічкою. Не потрібно відмовляти собі в цьому задоволенні! До того ж, скориставшись

Солодкі булочки
Домашня випічка, в будь-якому будинку, завжди поза конкуренцією. Її люблять абсолютно всі дітки і багато дорослі не проти поласувати ароматною,

Рогалики з повидлом на дріжджах - рецепт
Деякі господині не хочуть зв'язуватися зі здобним тестом, боячись невдачі в цій справі. Пропонуємо рецепти дріжджових рогаликів, які точно вийдуть у

Плюшки з цукром з дріжджового тіста
У цій статті розповімо, як зробити справжню «серцеву» випічку. Пропонуємо вам рецепт здобних булочок з цукром. Це чудове ласощі підкорить кожного

Здобне тісто для булочок
Мало хто може відмовитися від свіжої ароматною і повітряної здобної булочки. Але не багато вирішуються спекти такі булочки самостійно, найчастіше