Маринад для яловичини для запікання в духовці
Всі ми любимо поласувати смачненьким, добре приготованим шматочком м'яса. Так давайте побалуємо себе! Для цього вам всього лише потрібно вибрати найкрасивіший шматок яловичини, так як вона смачніше і набагато корисніше інших видів м'яса. І тоді ми вам підкажемо декілька рецептів смачних маринадів для приготування яловичини і для запікання її в духовці. Адже якщо перед приготуванням ви дасте м'яса добре просочитися підходящим для нього маринадом, то на виході ви отримаєте м'яке, ніжне, дивовижно смачне блюдо.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 900 г;
морква – 1 шт.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
майонез (50%) – 180 г;
кетчуп (шашличний) – 90 г;
мелений волоський горіх – 3 ч. ложки;
суміш перців – за смаком.
Приготування
Яловичину нарізаємо приблизно на стограмові шматочки і перекладаємо їх у досить глибоку миску. Довільно ріжемо очищений цибулю, моркву і складаємо овочі в ємність блендера, після подрібнюємо до стану пюре. До отриманої маси додаємо змішаний з кетчупом майонез, присипаємо всі меленим волоським горіхом, сумішшю перців і розмішуємо отриманий маринад. Заливаємо рівномірно їм все наше м'ясо і ставимо миску в холодильник для маринування на 4 години. Тепер вам залишається тільки викласти яловичину у форму і запекти її в духовці.
Інгредієнти:
яловиче філе – 12 кг;
апельсин – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
солоний соєвий соус – 2 ст. ложки;
кріп – 20 г;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
вода – 50 р.
Приготування
М'ясо яловичини наріжемо як нам подобається, головне щоб шматки були не товщі 5 сантиметрів. Вичавлюємо сік апельсина і теж саме робимо з лимоном. З'єднуємо два соку разом, виливаємо до них воду, солоний соєвий соус і все розмішуємо ложкою. Кріп з'єднуємо з очищеним і порізаною цибулею в чашу блендера і подрібнюємо їх до стану рідкої кашки.
Яловичі шматочки м'яса по одному занурюємо на 3-5 секунд в маринад, потім кожен натираємо отриманої кашкою з блендера і вкладаємо їх у глибоку чашу. Залишаємо м'ясо на столі на 25 години, після, переклавши його в рукав, завершуємо приготування в духовій шафі.
Інгредієнти:
філе яловичини – 800 г;
суха гірчиця – 1/3 ч. ложки;
мед – 1 ст. ложка;
сік граната – 4 ст. ложки;
соєвий соус – 2-3 ст. ложки;
кефір – 3 ст. ложки;
сіль «Екстра» – за смаком.
Приготування
В одній ємності змішуємо сік граната, соєвий соус і кефір. Додаємо до них мед, гірчицю і розмішуємо їх ложкою до розчинення. Свіжий шматок яловичини нарізаємо пластинами, притрушиваем їх сіллю і рясно намазуємо маринадом. Потім укладаємо м'ясо в зручну ємність, яку ми відставляємо на 35 годинки в досить прохолодне місце. Коли яловичина промаринується закриваємо її у фольгу, а після готуємо все в духовці.
Маринад для яловичини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо приблизно на стограмові шматочки і перекладаємо їх у досить глибоку миску. Довільно ріжемо очищений цибулю, моркву і складаємо овочі в ємність блендера, після подрібнюємо до стану пюре. До отриманої маси додаємо змішаний з кетчупом майонез, присипаємо всі меленим волоським горіхом, сумішшю перців і розмішуємо отриманий маринад. Заливаємо рівномірно їм все наше м'ясо і ставимо миску в холодильник для маринування на 4 години. Тепер вам залишається тільки викласти яловичину у форму і запекти її в духовці.
Маринад для запікання яловичини в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо яловичини наріжемо як нам подобається, головне щоб шматки були не товщі 5 сантиметрів. Вичавлюємо сік апельсина і теж саме робимо з лимоном. З'єднуємо два соку разом, виливаємо до них воду, солоний соєвий соус і все розмішуємо ложкою. Кріп з'єднуємо з очищеним і порізаною цибулею в чашу блендера і подрібнюємо їх до стану рідкої кашки.
Яловичі шматочки м'яса по одному занурюємо на 3-5 секунд в маринад, потім кожен натираємо отриманої кашкою з блендера і вкладаємо їх у глибоку чашу. Залишаємо м'ясо на столі на 25 години, після, переклавши його в рукав, завершуємо приготування в духовій шафі.
Маринад для запікання яловичини в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
В одній ємності змішуємо сік граната, соєвий соус і кефір. Додаємо до них мед, гірчицю і розмішуємо їх ложкою до розчинення. Свіжий шматок яловичини нарізаємо пластинами, притрушиваем їх сіллю і рясно намазуємо маринадом. Потім укладаємо м'ясо в зручну ємність, яку ми відставляємо на 35 годинки в досить прохолодне місце. Коли яловичина промаринується закриваємо її у фольгу, а після готуємо все в духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці?
Відомо, що основним кроком до успішного приготування страви з м'яса є правильно підібраний маринад. Тому далі запропоновані рецепти маринадів, які
Соус для курки в духовці
Запекти курку в духовку, напевно зможе кожен початківець кулінар, а як її доповнити чудовим ароматом і зробити незабутньо смачною докладно розповімо
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
Маринад для стейка з яловичини
Незважаючи на те, що приготування стейка вимагає особливих знань, з рецептами, запропонованими далі, цілком здатний впоратися навіть новачок.
Маринад для яловичини для м'якості
Не секрет, що яловичина відрізняється досить жорсткої текстурою, з якою недосвідчений кулінар часто не може впоратися. Однак існують деякі секрети,
Соус для яловичини
Основне завдання будь-якого соусу для м'яса - це доповнити смак страви або замаскувати огріхи кулінара. Пропонуємо декілька різноманітних соусів, які