Маринад для яловичини для запікання в духовці

Маринад для яловичини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо приблизно на стограмові шматочки і перекладаємо їх у досить глибоку миску. Довільно ріжемо очищений цибулю, моркву і складаємо овочі в ємність блендера, після подрібнюємо до стану пюре. До отриманої маси додаємо змішаний з кетчупом майонез, присипаємо всі меленим волоським горіхом, сумішшю перців і розмішуємо отриманий маринад. Заливаємо рівномірно їм все наше м'ясо і ставимо миску в холодильник для маринування на 4 години. Тепер вам залишається тільки викласти яловичину у форму і запекти її в духовці.
Маринад для запікання яловичини в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо яловичини наріжемо як нам подобається, головне щоб шматки були не товщі 5 сантиметрів. Вичавлюємо сік апельсина і теж саме робимо з лимоном. З'єднуємо два соку разом, виливаємо до них воду, солоний соєвий соус і все розмішуємо ложкою. Кріп з'єднуємо з очищеним і порізаною цибулею в чашу блендера і подрібнюємо їх до стану рідкої кашки.
Яловичі шматочки м'яса по одному занурюємо на 3-5 секунд в маринад, потім кожен натираємо отриманої кашкою з блендера і вкладаємо їх у глибоку чашу. Залишаємо м'ясо на столі на 25 години, після, переклавши його в рукав, завершуємо приготування в духовій шафі.
Маринад для запікання яловичини в духовці у фользі
Інгредієнти:

Приготування
В одній ємності змішуємо сік граната, соєвий соус і кефір. Додаємо до них мед, гірчицю і розмішуємо їх ложкою до розчинення. Свіжий шматок яловичини нарізаємо пластинами, притрушиваем їх сіллю і рясно намазуємо маринадом. Потім укладаємо м'ясо в зручну ємність, яку ми відставляємо на 35 годинки в досить прохолодне місце. Коли яловичина промаринується закриваємо її у фольгу, а після готуємо все в духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці?
Відомо, що основним кроком до успішного приготування страви з м'яса є правильно підібраний маринад. Тому далі запропоновані рецепти маринадів, які

Соус для курки в духовці
Запекти курку в духовку, напевно зможе кожен початківець кулінар, а як її доповнити чудовим ароматом і зробити незабутньо смачною докладно розповімо

Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її

Маринад для стейка з яловичини
Незважаючи на те, що приготування стейка вимагає особливих знань, з рецептами, запропонованими далі, цілком здатний впоратися навіть новачок.

Маринад для яловичини для м'якості
Не секрет, що яловичина відрізняється досить жорсткої текстурою, з якою недосвідчений кулінар часто не може впоратися. Однак існують деякі секрети,

Соус для яловичини
Основне завдання будь-якого соусу для м'яса - це доповнити смак страви або замаскувати огріхи кулінара. Пропонуємо декілька різноманітних соусів, які