Маринад для стейка з яловичини
Сьогодні ми розповімо вам про маринаді для стейка з яловичини. Вдало підібрана композиція для м'яса зробить його смак ще більш насиченим, м'яким і пікантним. Особливо необхідний маринад для яловичини, якщо ви придбали її у неперевіреного продавця і не впевнені в її якості.
Стейк рибай є найвишуканішим, дорогим і неймовірно смачним блюдом. Зазвичай для його приготування використовують мінімум спецій та прянощів і, як правило, обмежуються меленим перцем, оливковою олією і сіллю. Останній м'ясо частіше приправляють вже в кінці смаження, щоб зберегти соковитість. Але іноді можна відійти від класичного виконання і замочити стейк рибай на деякий час в маринаді, що додасть яловичині додаткової м'якості і нових відтінків смаку.
Інгредієнти:
червоне сухе вино – 125 мл;
олія оливкова Extra Virgin – 55 мл;
соєвий соус – 75 мл;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Приготувати такий маринад дуже просто. У мисочці змішуємо червоне сухе вино, оливкову олію і соєвий соус і збиваємо суміш віночком протягом однієї хвилини. Потім замочуємо в отриманій суміші стейк і залишаємо для маринування на два-чотири години. Після цього обов'язково м'ясо обсушуємо серветкою, присмачую сіллю і перцем і можемо приступати безпосередньо до процесу смаження.
Такий маринад можна використовувати не тільки для стейка рибай, він чудово підійде для замочування і приготування будь-яких інших стейків.
Інгредієнти:
оливкова або соняшникова олія – 90 мл;
соєвий соус – 100 мл;
сухі пряні трави на ваш вибір і смак;
сік лимона – 40-50 мл;
вершкове масло – 40 г;
чорний мелений перець – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
У ємності для маринування змішуємо олію, соєвий соус і лимонний сік, додаємо за смаком мелений чорний перець і сухі пряні трави на ваш смак. Можна взяти суміш прованських, італійських або східних прянощів або ж додати потроху сушеного базиліка, майорану, орегано і розмарину. Кидаємо також трохи солі, але не забуваємо, що соєвий соус вже досить солоний. Замочуємо в отриманому маринаді для яловичих стейків підготовлені належним чином шматки телятини або яловичини і залишаємо на кілька годин. Перед смаженням на грилі, м'ясо обсушуємо від маринаду серветками.
Маринад для стейка рибай з яловичини - рецепт
Стейк рибай є найвишуканішим, дорогим і неймовірно смачним блюдом. Зазвичай для його приготування використовують мінімум спецій та прянощів і, як правило, обмежуються меленим перцем, оливковою олією і сіллю. Останній м'ясо частіше приправляють вже в кінці смаження, щоб зберегти соковитість. Але іноді можна відійти від класичного виконання і замочити стейк рибай на деякий час в маринаді, що додасть яловичині додаткової м'якості і нових відтінків смаку.
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати такий маринад дуже просто. У мисочці змішуємо червоне сухе вино, оливкову олію і соєвий соус і збиваємо суміш віночком протягом однієї хвилини. Потім замочуємо в отриманій суміші стейк і залишаємо для маринування на два-чотири години. Після цього обов'язково м'ясо обсушуємо серветкою, присмачую сіллю і перцем і можемо приступати безпосередньо до процесу смаження.
Такий маринад можна використовувати не тільки для стейка рибай, він чудово підійде для замочування і приготування будь-яких інших стейків.
Найкращий маринад для стейка з яловичини або телятини на грилі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У ємності для маринування змішуємо олію, соєвий соус і лимонний сік, додаємо за смаком мелений чорний перець і сухі пряні трави на ваш смак. Можна взяти суміш прованських, італійських або східних прянощів або ж додати потроху сушеного базиліка, майорану, орегано і розмарину. Кидаємо також трохи солі, але не забуваємо, що соєвий соус вже досить солоний. Замочуємо в отриманому маринаді для яловичих стейків підготовлені належним чином шматки телятини або яловичини і залишаємо на кілька годин. Перед смаженням на грилі, м'ясо обсушуємо від маринаду серветками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як замаринувати свинину?
Свинина - невибагливий вид м'яса і приготувати різноманітні страви з нього досить просто. А незвично доповнити блюдо можна використовуючи рецепти
Маринад для яловичини для м'якості
Не секрет, що яловичина відрізняється досить жорсткої текстурою, з якою недосвідчений кулінар часто не може впоратися. Однак існують деякі секрети,
М'ясо для стейка
Успіх в приготуванні будь-якого стейка залежить від якості м'яса. У цій статті запропоновані рекомендації, за допомогою яких ви без труднощів зможете
Рибай стейк
Напевно, саме чоловіче страва - це правильно просмажений стейк. Але найголовніше в приготуванні стейка - це вибір м'яса. Стейк рибай - це стейк з
Свинячий стейк
Стейк - це багатьма з нас улюблене блюдо. Найчастіше його смажать, звичайно ж, із яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від традиції, і розповімо вам
Маринад для стейка з свинини
Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Приготувати його досить просто, головне його правильно замаринувати, тоді м'ясо вийде