Маринад для баранини

Маринад для баранини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
До порізаним шматочками баранини кладемо нашатковану кільцями цибулю, сіль, перець. Заливаємо все це оцтом, попередньо змішаним з цукром і маслом. Перемішуємо, зверху кладемо тарілку, а на неї поміщаємо гніт, і ставимо приблизно на добу в холод. Далі м'ясо вже можна запікати.
Пивний маринад для баранини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо можна замаринувати цілим шматком, а можна попередньо нарізати його. Часник чистимо і ріжемо шматочками. М'ясо і курдючне сало заливаємо пивом і додаємо спеції, часник і перемішуємо. Залишаємо при звичайній кімнатній температурі годин на 8 а потім ставимо в холодильник ще годин на 8. Тепер м'ясо, сало і часник витягуємо. Пропускаємо його через прес і змішати з гірчицею і оливковою олією. Змащуємо м'ясо отриманою масою. І все, м'ясо готове для подальшого приготування.
Маринад для ребер баранини
Інгредієнти:
Приготування
Баранячі ребра ріжемо шматками і складаємо в миску. Сушені томати ріжемо невеликими шматочками. Подрібнюємо зелень. Реберця солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції, гірчицю, тертий імбир і добре перемішуємо. Тепер викладаємо томати, зелень, вливаємо вино і відправляємо баранячі ребра в маринаді на ніч у холодильник.
Томатний маринад для баранини на кістці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізане шматками м'ясо заливаємо рослинним маслом, додаємо кільця цибулі, сіль і перець. Туди ж відправляємо попередньо подрібнені в блендері томати у власному соку. Перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися мінімум на ніч. Після цього додаємо приблизно 1 столову ложку оцту, перемішуємо і приступаємо до приготування м'яса.
Найсмачніший маринад для шашлику з баранини
Інгредієнти:
Приготування
Нарізане шматочками м'ясо посипаємо сіллю. Цибулю ріжемо кільцями, додаємо до м'яса і перемішуємо. Додаємо кефір, цукор, перець горошком і добре перемішуємо. Даємо м'яса промаринуватися близько години при кімнатній температурі, потім ставимо його на ніч у холодне місце. А потім вже сміливо можна робити шашлики.
Маринад для баранини на грилі
Інгредієнти:

Приготування
Цибулю з часником чистимо і дрібненько рубаємо. Подрібнюємо зелень. Якщо хочеться отримати дуже гострий маринад, то насіння в перці можна не вичищати. В іншому ж випадку краще їх вичистити. Сам перчик ріжемо дрібними шматочками. Змішуємо вино, гранатовий сік, подрібнену цибулю, часник і перець. Солимо і перемішуємо. Заливаємо м'ясо маринадом і залишаємо в холодному місці годин на 5. Промаринованную баранину смажимо на грилі до готовності. Всім приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик з баранини - рецепт
Не в кожного вистачить сміливості взятися за приготування шашлику з баранини, оскільки зіпсувати його досить просто, а от замаринувати і обсмажити

Як маринувати осетер для шашлику?
Найчастіше на природі готують шашлик зі свинини, яловичини, курки. Однак дуже смачним виходить і шашлик з риби, наприклад, з осетра. Сьогодні ми

Баранина, запечена в духовці
Баранина - смачне і соковите м'ясо, якщо його правильно приготувати. І сьогодні ми поговоримо про те, як запекти її в духовці. Давайте розглянемо

Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з

Чашушулі з баранини
Чашушулі - традиційне блюдо грузинської кухні, яку зазвичай готують із свинини або яловичини. Але, а ми трохи відійдемо від традицій, і зробимо це

Хашлама з баранини
Хашлама - популярне блюдо кавказьких народів. Воно являє собою м'ясо, тушковану у власному соку з овочами. І сьогодні ми розповімо, як смачно