Як смачно приготувати червону квасолю на гарнір?

Гарнір з червоної квасолі – рецепт
Цей гарнір ми будемо готувати з консервованої квасолі, що дозволить значно заощадити час і перетворити страви з бобових в розряд тих, що можна зробити менше ніж за годину.
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте цибульні шматочки і додайте до них пюрированный часник. Додайте мелений кумін, чилі, томатну пасту, а потім посипте все борошном. Через півхвилини влийте томати і дочекайтеся, поки шматочки перетворяться в соус. Додайте бульйон, сою і пару листочків лавра. Дайте соусу дійти до кипіння, а в останню чергу всипайте самі боби, не забувши позбавитися від зайвої води в банку. Залиште квасоля нудитися на середньому вогні близько півгодини, а потім подавайте, при бажанні доповнивши сиром і зеленню цибулі.
Якщо ви не знаєте, з чим поєднується квасоля як гарнір, то подавайте її до білого м'яса та риби – безпрограшний варіант.
Гарнір з червоної квасолі й рису
Шанувальники запіканок з великою кількістю сиру радійте, адже тепер улюблене блюдо можна сміливо переносити в загін здорових завдяки цьому рецепту. Тут ми поєднуємо разом дикий рис і квасоля, доповнюємо їх густим соусом і посипаємо великою кількістю сиру.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як правильно зварити червону квасолю на гарнір, її слід замочити за ніч до варіння. З ранку залийте бобові свіжою водою і варіть до м'якості. Окремо відваріть і бурий рис. Змішайте рис з квасолею, молоком і вершковим сиром. Підрум'яньте цибульні шматочки з часником, додати засмажку до рису з бобами і влийте вустер. Розподіліть блюдо у формі для випікання і посипте тертим сиром. Залиште запіканку при 180 градусах на 20 хвилин, а потім сервіруйте відразу ж в компанії коханого основного блюда.
Як готувати червону квасолю на гарнір?
Поєднувати квасолю можна не тільки з практично будь-якими основними стравами, але і з різноманітними гарнірами. В рецепті нижче компанію бобів складе картоплю та інші овочі.
Інгредієнти:

Приготування
Шматочки цибулі спасеруйте з нарізаними стеблами селери і морквою. Коли овочі підрум'яняться, додайте квасолю і шматочки картоплі. Видавіть кілька зубків часнику, а як тільки вони пустять аромат, додайте чверть склянки звичайної води, або тієї рідини, в якій була консервована квасоля. Залиште страву нудитися на середньому жарі близько 20 хвилин, а коли боби і овочі розм'якшаться, додайте цедру і цитрусовий сік, а потім декоруйте страву зеленню петрушки прямо перед сервіруванням.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована спаржева квасоля – рецепти
Багато незаслужено ігнорують спаржеву квасолю і вважають її не смачною. А даремно. Пропонуємо кілька цікавих ідей приготування тушкованою спаржі, які

Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад

Салат з квасолі з морквою і цибулею
Салати з квасолею і морквою, які ми вам пропонуємо приготувати, можна вживати і в святкові, і в пісні дні. Виходить дуже смачно і ситно. Особливу

Біла квасоля – рецепти
Біла квасоля використовується для приготування різних страв, починаючи від супів і салатів, закінчуючи складними і оригінальними основними стравами.

Спаржева квасоля – рецепти
Складно переоцінити всі корисний властивості спаржевої квасолі, яку ще називають стручкової. Готують її в будь-який час року, в літній період свіжу,

Як приготувати квасолю на гарнір?
Квасоля є корисним і поживним продуктом. Її використовують у приготуванні багатьох страв, як супів, і других страв. Вона відмінно поєднується з