Як смачно приготувати курячі стегенця?
З курячих стегон можна приготувати безліч різноманітних страв, які неодмінно сподобаються вашим близьким. Їх можна подати з будь-яким гарніром, зеленню і свіжими овочами.
Інгредієнти:
спеції ;
курячі стегна – 1 кг;
кетчуп – 3 ст. ложки;
майонез – 3 ст. ложки;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Курячі стегенця промиваємо, обсушуємо і викладаємо в глибоку миску. Потім приправляємо м'ясо спеціями і перемішуємо. В окремому посуді змішуємо кетчуп з майонезом, видавлюємо часник і гарненько натираємо курятину отриманою сумішшю. Прибираємо на ніч у холодильник маринуватися, а потім викладаємо стегенця на деко і запікаємо 45 хвилин в духовці при 185 градусах.
Інгредієнти:
курячі стегна – 4 шт.;
мед – 1 ст. ложка;
цибуля-порей;
масло топлене – 1 ст. ложка;
спеції.
Для маринаду:
вино – 60 мл;
грейпфрут – 1 шт.
Приготування
Для початку готуємо маринад: змішати в пиалке вино і свіжовичавлений сік грейпфрута. Отриманою сумішшю заливаємо м'ясо і залишаємо його маринуватися. Потім обережно зливаємо рідину в окремий посуд, а стегна обсушуємо і запікаємо в духовці 45 хвилин. У самому кінці, акуратно виймаємо куряче м'ясо і обмазуємо його медом. Цибулю шаткуємо кільцями і тушкуємо на вершковому маслечко. Після цього з'єднуємо його з грейпфрутовим маринадом і заливаємо м'ясо соусом. Запечені таким способом курячі стегенця мають вишуканий смак і приголомшливий аромат.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 300 г;
курячі стегна – 9 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
майонез – 2 ст. ложки;
кетчуп – 2 ст. ложки;
соус соєвий – 1 ст. ложка.
Приготування
Гриби і цибулю промиваємо, чистимо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо на маслечко. Морква промиваємо, обробляємо, натираємо на тертці і додаємо до овочів. Куряче м'ясо обполіскуємо, обсушуємо і, акуратно відсуваючи шкіру, зрізаємо м'ясо і пропускаємо його разом з овочами через м'ясорубку. Додаємо в начинку спеції за смаком, розбиваємо яйце і, перемішавши, наповнюємо цим фаршем шкірки курячих стегон. Потім акуратно зашиваємо кулінарними нитками і обсмажуємо на розігрітій маслечко до напівготовності. Тим часом з'єднуємо в мисочці соєвий соус з майонезом і кетчупом. Гарячі стегенця перекладаємо у форму для запікання, зверху поливаємо соусом і запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
курячі стегна – 650 г;
сметана – 4 ст. ложки;
олія рослинна;
спеції;
вода – 3 ст. ложки;
лавровий листочок.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, натираємо спеціями і обсмажуємо до утворення скоринки. Потім вливаємо трохи води і тушкуємо кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену цибулю, додаємо сметану і кидаємо лавровий листочок. Готуємо смачні курячі стегенця на сковороді ще 15 хвилин, а потім подаємо до столу.
Як смачно приготувати курячі стегенця в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця промиваємо, обсушуємо і викладаємо в глибоку миску. Потім приправляємо м'ясо спеціями і перемішуємо. В окремому посуді змішуємо кетчуп з майонезом, видавлюємо часник і гарненько натираємо курятину отриманою сумішшю. Прибираємо на ніч у холодильник маринуватися, а потім викладаємо стегенця на деко і запікаємо 45 хвилин в духовці при 185 градусах.
Смачні курячі стегенця - незвично і швидко
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для початку готуємо маринад: змішати в пиалке вино і свіжовичавлений сік грейпфрута. Отриманою сумішшю заливаємо м'ясо і залишаємо його маринуватися. Потім обережно зливаємо рідину в окремий посуд, а стегна обсушуємо і запікаємо в духовці 45 хвилин. У самому кінці, акуратно виймаємо куряче м'ясо і обмазуємо його медом. Цибулю шаткуємо кільцями і тушкуємо на вершковому маслечко. Після цього з'єднуємо його з грейпфрутовим маринадом і заливаємо м'ясо соусом. Запечені таким способом курячі стегенця мають вишуканий смак і приголомшливий аромат.
Рецепт смачних фаршированих курячих стегенець
Інгредієнти:
Приготування
Гриби і цибулю промиваємо, чистимо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо на маслечко. Морква промиваємо, обробляємо, натираємо на тертці і додаємо до овочів. Куряче м'ясо обполіскуємо, обсушуємо і, акуратно відсуваючи шкіру, зрізаємо м'ясо і пропускаємо його разом з овочами через м'ясорубку. Додаємо в начинку спеції за смаком, розбиваємо яйце і, перемішавши, наповнюємо цим фаршем шкірки курячих стегон. Потім акуратно зашиваємо кулінарними нитками і обсмажуємо на розігрітій маслечко до напівготовності. Тим часом з'єднуємо в мисочці соєвий соус з майонезом і кетчупом. Гарячі стегенця перекладаємо у форму для запікання, зверху поливаємо соусом і запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Як смачно приготувати курячі стегенця на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, натираємо спеціями і обсмажуємо до утворення скоринки. Потім вливаємо трохи води і тушкуємо кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену цибулю, додаємо сметану і кидаємо лавровий листочок. Готуємо смачні курячі стегенця на сковороді ще 15 хвилин, а потім подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі стегенця з картоплею в духовці
Відмінний варіант одночасно приготувати гаряче з гарніром - це запекти картоплю з курячими ніжками. Це досить бюджетне блюдо оцінять усі по
Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення
Курячі стегенця - рецепт
Діти всього світу люблять смажену курочку, адже для них немає нічого смачнішого, ніж хрустка скоринка і м'яке, соковите м'ясо. Хочете дізнатися, як
Курячі стегенця в духовці
Одне з найулюбленіших дитячих страв - запечені курячі стегенця. Це блюдо краще всього готувати в духовці, в спеціальному рукаві для запікання, який
Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і