З курячих стегон можна приготувати безліч різноманітних страв, які неодмінно сподобаються вашим близьким. Їх можна подати з будь-яким гарніром, зеленню і свіжими овочами.
Як смачно приготувати курячі стегенця в духовці?
Інгредієнти: спеції ; курячі стегна – 1 кг; кетчуп – 3 ст. ложки; майонез – 3 ст. ложки; часник – 2 зубчики. Приготування Курячі стегенця промиваємо, обсушуємо і викладаємо в глибоку миску. Потім приправляємо м'ясо спеціями і перемішуємо. В окремому посуді змішуємо кетчуп з майонезом, видавлюємо часник і гарненько натираємо курятину отриманою сумішшю. Прибираємо на ніч у холодильник маринуватися, а потім викладаємо стегенця на деко і запікаємо 45 хвилин в духовці при 185 градусах.
Смачні курячі стегенця - незвично і швидко
Інгредієнти: курячі стегна – 4 шт.; мед – 1 ст. ложка; цибуля-порей; масло топлене – 1 ст. ложка; спеції. Для маринаду:
вино – 60 мл; грейпфрут – 1 шт. Приготування Для початку готуємо маринад: змішати в пиалке вино і свіжовичавлений сік грейпфрута. Отриманою сумішшю заливаємо м'ясо і залишаємо його маринуватися. Потім обережно зливаємо рідину в окремий посуд, а стегна обсушуємо і запікаємо в духовці 45 хвилин. У самому кінці, акуратно виймаємо куряче м'ясо і обмазуємо його медом. Цибулю шаткуємо кільцями і тушкуємо на вершковому маслечко. Після цього з'єднуємо його з грейпфрутовим маринадом і заливаємо м'ясо соусом. Запечені таким способом курячі стегенця мають вишуканий смак і приголомшливий аромат.
Рецепт смачних фаршированих курячих стегенець
Інгредієнти: свіжі печериці – 300 г; курячі стегна – 9 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; майонез – 2 ст. ложки; кетчуп – 2 ст. ложки; соус соєвий – 1 ст. ложка. Приготування Гриби і цибулю промиваємо, чистимо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо на маслечко. Морква промиваємо, обробляємо, натираємо на тертці і додаємо до овочів. Куряче м'ясо обполіскуємо, обсушуємо і, акуратно відсуваючи шкіру, зрізаємо м'ясо і пропускаємо його разом з овочами через м'ясорубку. Додаємо в начинку спеції за смаком, розбиваємо яйце і, перемішавши, наповнюємо цим фаршем шкірки курячих стегон. Потім акуратно зашиваємо кулінарними нитками і обсмажуємо на розігрітій маслечко до напівготовності. Тим часом з'єднуємо в мисочці соєвий соус з майонезом і кетчупом. Гарячі стегенця перекладаємо у форму для запікання, зверху поливаємо соусом і запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Як смачно приготувати курячі стегенця на сковороді?
Інгредієнти: курячі стегна – 650 г; сметана – 4 ст. ложки; олія рослинна; спеції; вода – 3 ст. ложки; лавровий листочок. Приготування М'ясо промиваємо, обсушуємо, натираємо спеціями і обсмажуємо до утворення скоринки. Потім вливаємо трохи води і тушкуємо кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену цибулю, додаємо сметану і кидаємо лавровий листочок. Готуємо смачні курячі стегенця на сковороді ще 15 хвилин, а потім подаємо до столу.