Як замаринувати курку для шашлику?

Рецепт маринування шашлику з курки
Забудьте про шашлик з курки в майонезі, нова епоха несе нові, трохи більше смачні і виразно куди більш корисні рецепти. Свіжий смак маринаду на основі йогурту і зелені – те, що потрібно на будь-якому пікніку.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо зелень з цибулею і грубо нарізаємо їх. Якщо ви не любите коріандр, то замініть його петрушкою, у неї трохи більш нейтральний смак. Після нарізки поміщаємо зелень в чашу блендера, туди ж відправляємо перчики чилі, попередньо очищені від насіння (кількість визначається смаковими перевагами), цедру лимона і пропущений через прес часник. Заливаємо вміст чаші йогуртом і збиваємо до однорідності.
Перед тим, як маринувати шашлик з курки, вибрані частини тушки промийте і висушіть, при потребі наріжте, а потім заливайте йогуртовим маринадом і залишайте під харчовою плівкою в холодильнику. Час маринування може варіюватися від чверті години до доби, в залежності від того, яким періодом ви володієте.
Соковитий шашлик з курки в кефірі
Ще один рецепт маринаду в своїй основі містить кефір замість йогурту, втім, молочна база взаємозамінна, а унікальним маринад робить склад спецій.
Інгредієнти:
Приготування
В ступі розтираємо часникові зубчики з пучкою великої морської солі до утворення пасти. До отриманої пасті додаємо імбир, паприку, перець, кумін, знову все змішуємо товкачем і поступово починаємо підливати оливкова олія. В результаті у вас повинно вийти подобу розведеною пряної пасти, яку слід залити кефіром для того, щоб отримати готовий маринад. Затока їм курячі шматочки, залиште птицю насичуватися смаком і ароматом протягом 4-8 годин.
Шашлик з курки - швидкий маринад
Способів маринування шашлику з курки існує не так вже й багато. Один з них – швидка маринівка, в рамках якої птах або відразу ж ставиться на вогонь, або проводить в маринаді не більш півгодини.
Інгредієнти:
Приготування
Нашої першочерговим завданням стане приготування пасти з лука і

Перед тим, як маринувати курку для шашлику, на вибрані частини тушки слід нанести суміш солі з перцем, а потім і нашу часниково-цибульну пасту. Залиште куру хвилин на 15-20 а потім зніміть залишки пасти паперовим рушником.
З'єднуємо гірчицю з імбиром, кетчупом, вустером і варенням – ця дивна, на перший погляд, суміш, стане нашою глазур'ю. Кладемо куру в глазур, маринування шашлику з курки займе ще хвилин 10 після чого можна буде приступати до готування.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик в оцті
Один з головних складових гарного шашлику - це, звичайно ж, м'якість і ніжність. Для цього м'ясо маринують найрізноманітнішими способами, яких

Спеції для шашлику
В приготуванні шашлику дуже багато залежить від суміші спецій, яку ви будете використовувати при маринуванні. Шашлик маринований своїми руками завжди

Як маринувати шашлик?
C настанням теплих днів так і хочеться вибратися на природу, приготувати шашличок Мариноване м'ясо можна купити вже готове, а можна замаринувати

Як замаринувати курку?
Курятина, смачна сама по собі, але якщо ви хочете урізноманітнити її цікавими смаковими відтінками, її необхідно замаринувати. А які можна зробити

Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,

Шашлик в мультиварці
В даний час практично у кожної господині на кухні є такий корисний девайс, як мультиварка для приготування різних страв. І сьогодні ми пропонуємо вам