Тісто на майонезі для пирога з рибою

Рибний пиріг з рідкого тіста з майонезом
Рідке тісто використовується для приготування заливних пирогів. Воно виходить більш ніжним, пишним і жирним, ніж його аналог годиться для розкочування.
В основі нашого рецепта рідкого тіста для пирога з рибою лежить суміш майонезу і сметани, але їх можна замінити еквівалентним кількістю лише одного з соусів.
Інгредієнти:
Приготування
Поєднавши обидва соусу, додаємо до них збиті, з дрібкою солі і свіжомеленим перцем, яйця. Борошно окремо просіваємо і гарненько перемішуємо з розпушувачем або содою. Додаємо сухі інгредієнти в майонезно-яєчну суміш і замішуємо як можна більш однорідне тісто. Прекрасна база у вас готова. Можна вже ділити тісто на дві порції: одну виливаємо в основу,

Тісто зі сметани і майонезу для пирога з рибою ідеально готується при звичних для випічки температурних показниках 180 градусів, а час може варіюватися від 35 до 45 хвилин. Після випічки пирога потрібно охолонути хоча б хвилин 10 після чого він готовий до дегустації.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тісто для пирога з рибою
Тісто для пирога з рибою може бути абсолютно будь-яким: прісним, листковим або дріжджовим. Головне, щоб воно було смачним і мала гарний зовнішній

Начинка для рибного пирога
Випічка смачних рибних пирогів — набагато менш клопітка заняття, ніж може здатися на перший погляд. Готувати такі пироги здатен кожен, навіть самий

Пиріг з червоною рибою
Для приготування рибного пирога по наступним рецептами можна використовувати філе будь-якої риби, м'ясо якої не містить кісток, але найбільш смачним

Пиріг з рисом і рибою
Рибні пироги були популярні ще з часів знаменитих розтягаїв, проте з часом господині придумали додавати у випічку рис і картоплю щоб зробити страву

Тісто на майонезі
Майонез - це універсальний продукт, який дуже широко застосовується в кулінарії. Крім салатних заправок, створення різних соусів з ним, він може