Начинка для рибного пирога
Пироги можна готувати з найрізноманітнішою начинкою – і фруктової, і сирною, і м'ясний. А ми вам зараз розповімо, як приготувати рибну начинку для пирога.
Інгредієнти:
риба консервована (сайра, горбуша, сардини) – 2 баночки;
твердий сир – 100 г;
курячі варені яйця – 3 шт.;
перець;
майонез.
Приготування
З консерви зливаємо рідину, саму рибу розминаємо виделкою. Очищені яйця, тремо на тертці або ріжемо кубиками. Сир тремо на тертці – можна на дрібній, а можна і на крупній. Це залежить від того, наскільки однорідну масу хочеться отримати на виході. Змішуємо рибу з яйцями і сиром, якщо потрібно, перчимо, потім додаємо майонез і перемішуємо. Також за бажанням можна додати подрібнену зелень кропу.
Інгредієнти:
рибне філе – 350 г;
рис – 80 г;
твердий сир – 110 г;
ріпчаста цибуля – 200 г;
сіль.
Приготування
Рибне філе ріжемо шматочками середньої величини. Відварюємо рис. Очищений цибулю нарізаємо півкільцями. Сир пропускаємо через тертку. На тісто начинку розміщуємо шарами у такому порядку: рис, риба, нашатковану цибулю і подрібнений сир.
Інгредієнти:
філе рибне – 550 г;
твердий сир – 75 г;
томатне пюре – 1 ст. ложка;
маргарин – 2 ст. ложки;
яйця – 2 шт.;
молоко – 190 мл;
борошно – 2 ст. ложки;
рослинне масло – 20 мл;
лимонний сік – 10 мл;
сіль;
перець.
Приготування
Починаємо з приготування соусу: розтоплюємо маргарин, додаємо борошно, перемішуємо, вливаємо молоко, лимонний сік і добре розмішуємо, щоб позбутися від грудочок, якщо такі встигли утворитися. Подрібнюємо сир і додаємо в соус, додаємо томатне пюре, перець, сіль і вводимо збиті жовтки. Філе риби ріжемо кубиками, обсмажуємо в рослинному маслі і після того, як риба охолоне, заливаємо її соусом і вводимо білки, збиті в пишну піну. Перемішуємо і викладаємо смачну начинку з риби для пирога на тісто.
Начинка для пирогов з консервованої риби
Інгредієнти:
Приготування
З консерви зливаємо рідину, саму рибу розминаємо виделкою. Очищені яйця, тремо на тертці або ріжемо кубиками. Сир тремо на тертці – можна на дрібній, а можна і на крупній. Це залежить від того, наскільки однорідну масу хочеться отримати на виході. Змішуємо рибу з яйцями і сиром, якщо потрібно, перчимо, потім додаємо майонез і перемішуємо. Також за бажанням можна додати подрібнену зелень кропу.
Начинка для пирога зі свіжої риби
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе ріжемо шматочками середньої величини. Відварюємо рис. Очищений цибулю нарізаємо півкільцями. Сир пропускаємо через тертку. На тісто начинку розміщуємо шарами у такому порядку: рис, риба, нашатковану цибулю і подрібнений сир.
Як зробити начинку з риби для пирога?
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з приготування соусу: розтоплюємо маргарин, додаємо борошно, перемішуємо, вливаємо молоко, лимонний сік і добре розмішуємо, щоб позбутися від грудочок, якщо такі встигли утворитися. Подрібнюємо сир і додаємо в соус, додаємо томатне пюре, перець, сіль і вводимо збиті жовтки. Філе риби ріжемо кубиками, обсмажуємо в рослинному маслі і після того, як риба охолоне, заливаємо її соусом і вводимо білки, збиті в пишну піну. Перемішуємо і викладаємо смачну начинку з риби для пирога на тісто.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з рибою в мультиварці
Для тих хто любить щільно і швидко поїсти, випічка в мультиварці це кращий вибір. Рекомендуємо приготувати рибний пиріг з нашим рецептом. Він
Як приготувати рибу в клярі?
Риба в клярі - завжди дуже смачне і ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Хочете пригостити близьких ніжним і корисним стравою? Тоді
Пиріг з палтусом
Пиріг з палтусом - відмінні блюдо, яке може стати і вечерею. Головне знати, як приготувати це ніжне і соковите страву. Ось про рецепти пирога з
Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного
Начинка з сиру - рецепт
Начинки є основою для найрізноманітніших страв: пирогів, пиріжків, рулетів, хачапурі, тортів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька універсальних і
Гарячі бутерброди з сайрою
Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з