Вернуться назад Распечатать

Начинка для рибного пирога

Начинка для рибного пирога
Пироги можна готувати з найрізноманітнішою начинкою – і фруктової, і сирною, і м'ясний. А ми вам зараз розповімо, як приготувати рибну начинку для пирога.

Начинка для пирогов з консервованої риби


Інгредієнти:

  • риба консервована (сайра, горбуша, сардини) – 2 баночки;

  • твердий сир – 100 г;

  • курячі варені яйця – 3 шт.;

  • перець;

  • майонез.


  • Приготування
    З консерви зливаємо рідину, саму рибу розминаємо виделкою. Очищені яйця, тремо на тертці або ріжемо кубиками. Сир тремо на тертці – можна на дрібній, а можна і на крупній. Це залежить від того, наскільки однорідну масу хочеться отримати на виході. Змішуємо рибу з яйцями і сиром, якщо потрібно, перчимо, потім додаємо майонез і перемішуємо. Також за бажанням можна додати подрібнену зелень кропу.

    Начинка для пирога зі свіжої риби


    Інгредієнти:

  • рибне філе – 350 г;

  • рис – 80 г;

  • твердий сир – 110 г;

  • ріпчаста цибуля – 200 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Рибне філе ріжемо шматочками середньої величини. Відварюємо рис. Очищений цибулю нарізаємо півкільцями. Сир пропускаємо через тертку. На тісто начинку розміщуємо шарами у такому порядку: рис, риба, нашатковану цибулю і подрібнений сир.

    Як зробити начинку з риби для пирога?


    Інгредієнти:

  • філе рибне – 550 г;

  • твердий сир – 75 г;

  • томатне пюре – 1 ст. ложка;

  • маргарин – 2 ст. ложки;

  • яйця – 2 шт.;

  • молоко – 190 мл;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • рослинне масло – 20 мл;

  • лимонний сік – 10 мл;

  • сіль;
  • Начинка для рибного пирога

  • перець.


  • Приготування
    Починаємо з приготування соусу: розтоплюємо маргарин, додаємо борошно, перемішуємо, вливаємо молоко, лимонний сік і добре розмішуємо, щоб позбутися від грудочок, якщо такі встигли утворитися. Подрібнюємо сир і додаємо в соус, додаємо томатне пюре, перець, сіль і вводимо збиті жовтки. Філе риби ріжемо кубиками, обсмажуємо в рослинному маслі і після того, як риба охолоне, заливаємо її соусом і вводимо білки, збиті в пишну піну. Перемішуємо і викладаємо смачну начинку з риби для пирога на тісто.