Тісто для пирога з рибою
Рибні пироги користуються великою популярністю у жителів Сибіру, Крайньої Півночі та України. Існує безліч рецептів приготування тіста для цієї випічки: і дріжджове і бездріжджове, і прісне. Давайте розглянемо деякі з них!
Інгредієнти:
масло вершкове – 200 г;
борошно – 2 ст.;
сухі дріжджі – 5 г;
вода фільтрована – 30 мл;
цукор – 10 г;
спеції;
яйце – 1 шт.
Приготування
Все борошно просіваємо, висипаємо в глибокий посуд і додаємо сухі дріжджі. Вершкове масло попередньо заморожуємо, а потім натираємо на крупній терочке, прямо в борошно. Все, як слід, перемішуємо дерев'яною лопаткою до отримання однорідної крихти. Потім поступово додаємо всі інші інгредієнти: цукровий пісок, сіль, куряче яйце і воду. Ретельно перемішуємо інгредієнти спочатку ложкою, а потім вимішуємо його руками, підсипаючи ще трохи борошна, невеликими порціями. Замішуємо його до тих пір, поки здобне тісто для пирога з рибою не перестане прилипати до пальців. Після цього викладаємо його в каструльку, накриваємо чистим рушником і ставимо в будь тепле місце на 45 хвилин, для підняття. Після закінчення часу знову обминаємо його і приступаємо до формування випічки.
Інгредієнти:
куряче яйце – 3 шт.;
сметана – 5 ст. ложок;
майонез – 4 ст. ложки;
спеції;
борошно – 1 ст.;
розпушувач – 2 ч. ложки.
Приготування
Розбиваємо В мисочку курячі яйця, кладемо сметану, майонез і добре перемішуємо. Потім додаємо дрібку солі, розпушувач, поступово підсипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Половину виливаємо у форму, викладаємо рибну начинку і заливаємо все рештою тестом!
Інгредієнти:
кефір – 500 мл;
пшеничне борошно – 25 склянки;
яйце – 2 шт.;
цукор – 2 ч. ложки;
спеції;
харчова сода – 1 ч. ложка.
Приготування
Для приготування заливного тесту для пирога з рибою, яйця змішуємо з теплим кефіром, всипаємо цукор і кидаємо харчову соду, гашену оцтом. Ретельно збиваємо суміш міксером і поступово всипаємо в неї заздалегідь просіяне борошно, замішуючи однорідне тісто. Воно повинно вийти досить рідким, схожим на тісто для оладок.
Інгредієнти:
маргарин – 100 г;
сметана нежирна – 2 ст. ложки;
сода харчова – щіпка;
молоко – 03 ст.;
борошно – 2 ст.;
спеції.
Приготування
Отже, маргарин заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо його при кімнатній температурі, трохи підтанути. Соду додаємо в сметану, перемішуємо і залишаємо на півгодини в теплому місці. Потім виливаємо до неї масло, кладемо маргарин, додаємо сіль і ретельна все перемішуємо. Далі поступово всипаємо пшеничне борошно і замішуємо однорідне тісто.
Інгредієнти:
борошно – 1 кг;
яйце -2 шт;
вода фільтрована – 2 ст.;
сметана нежирна – 1 ст.;
дріжджі швидкодіючі – 1 ст. ложка;
спеції;
цукор – 1 ст. ложка.
Приготування
Як зробити тісто для рибного пирога? Для початку просіваємо борошно, щоб вона гарненько наситилася киснем, і тісто в результаті вийшло набагато пишніше. Потім її розбавляємо поступово прохолодною водою і висипаємо сухі дріжджі. Залишаємо суміш на 15 хвилин, а цим часом збиваємо окремо яйця з цукром. Далі кладемо сметану і кидаємо дрібку солі. Гарненько перемішуємо суміш і з'єднуємо з дріжджовий основою. Вимішуємо однорідне тісто, підсипаючи при необхідності борошно. Потім перекладаємо в каструлю, накриваємо рушником і ставимо на 50 хвилин у тепле місце. Після закінчення часу, обминаємо тісто і приступаємо до виготовлення випічки.
Дріжджове тісто для пирога з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Все борошно просіваємо, висипаємо в глибокий посуд і додаємо сухі дріжджі. Вершкове масло попередньо заморожуємо, а потім натираємо на крупній терочке, прямо в борошно. Все, як слід, перемішуємо дерев'яною лопаткою до отримання однорідної крихти. Потім поступово додаємо всі інші інгредієнти: цукровий пісок, сіль, куряче яйце і воду. Ретельно перемішуємо інгредієнти спочатку ложкою, а потім вимішуємо його руками, підсипаючи ще трохи борошна, невеликими порціями. Замішуємо його до тих пір, поки здобне тісто для пирога з рибою не перестане прилипати до пальців. Після цього викладаємо його в каструльку, накриваємо чистим рушником і ставимо в будь тепле місце на 45 хвилин, для підняття. Після закінчення часу знову обминаємо його і приступаємо до формування випічки.
Швидке тісто для рибного пирога
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо В мисочку курячі яйця, кладемо сметану, майонез і добре перемішуємо. Потім додаємо дрібку солі, розпушувач, поступово підсипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Половину виливаємо у форму, викладаємо рибну начинку і заливаємо все рештою тестом!
Рецепт рідкого тіста для пирога з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування заливного тесту для пирога з рибою, яйця змішуємо з теплим кефіром, всипаємо цукор і кидаємо харчову соду, гашену оцтом. Ретельно збиваємо суміш міксером і поступово всипаємо в неї заздалегідь просіяне борошно, замішуючи однорідне тісто. Воно повинно вийти досить рідким, схожим на тісто для оладок.
Ніжне тісто для пирога з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, маргарин заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо його при кімнатній температурі, трохи підтанути. Соду додаємо в сметану, перемішуємо і залишаємо на півгодини в теплому місці. Потім виливаємо до неї масло, кладемо маргарин, додаємо сіль і ретельна все перемішуємо. Далі поступово всипаємо пшеничне борошно і замішуємо однорідне тісто.
Тісто на сметані для пирога з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити тісто для рибного пирога? Для початку просіваємо борошно, щоб вона гарненько наситилася киснем, і тісто в результаті вийшло набагато пишніше. Потім її розбавляємо поступово прохолодною водою і висипаємо сухі дріжджі. Залишаємо суміш на 15 хвилин, а цим часом збиваємо окремо яйця з цукром. Далі кладемо сметану і кидаємо дрібку солі. Гарненько перемішуємо суміш і з'єднуємо з дріжджовий основою. Вимішуємо однорідне тісто, підсипаючи при необхідності борошно. Потім перекладаємо в каструлю, накриваємо рушником і ставимо на 50 хвилин у тепле місце. Після закінчення часу, обминаємо тісто і приступаємо до виготовлення випічки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тісто на майонезі для пирога з рибою
Зайняті господині не завжди можуть годинами перебувати на кухні, тому швидкі рецепти приготування - ходу. Ми пропонуємо вам замісити тісто на
Просте тісто для піци
Іноді стикаєшся з такою проблемою, коли потрібно приготувати піцу швидко і просто. З начинкою все зрозуміло, можна використовувати все, що душі
Тісто для пирога з капустою
Пироги – це чудовий спосіб нагодувати свою сім'ю ситним та смачним вечерею. Це блюдо люблять і діти, і дорослі. Безліч начинок дають можливість
Тісто для курника
Курник - популярне російське блюдо, яке вміють готувати на святкову вечерю практично всі господині. Цей пиріг вважається символом процвітання і
Пиріг з какао
Не знаєте такого цікавого приготувати до вечірнього чаю? Пропонуємо просте і цікаве рішення - пиріг з какао. Таке ласощі доведеться за смаком, як
Дріжджове тісто для біляшів
Біляші - це смачні смажені пиріжки з м'ясом. У нашій статті ми розберемо кілька універсальних варіантів створення дріжджового тіста для них.