Курка, фарширована без кісток
Відділення каркаса птиці від шкіри – безумовно, завдання не для початківця кулінара. Тонка робота, виконання якої під силу лише бувалому на кухні, зазвичай окупається у сто крат після подачі страви на стіл, тільки уявіть: рум'яна курочка, яка під зав'язку забита ароматною начинкою. Цікаво, чи не так?
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 450 г;
цибуля ріпчаста - 70 г;
стебла селери - 2 шт.;
жменя хлібної крихти;
терта моцарелла - 180 г;
яйце - 1 шт.;
кури тушка - 25 кг.
Приготування
Поки духова шафа розігрівається, обробіть куру, обережно відокремлюючи кістковий каркас від м'якоті. Зріжте хребет і грудну клітку, позбавтеся від крил, а кістки гомілок залиште.
На краплі розігрітого масла спасеруйте овочеву базу з цибулі і селери. Коли зажарка дійде до напівготовності, покласти м'ясний фарш і дочекайтеся моменту, коли він підрум'яниться. Готову начинку для курки фаршированої без кісток остудіть і змішайте з хлібною крихтою, тертим сиром і яйцем. Наповніть готовою начинкою область птиці, яку колись займала грудна клітка і таз. Обидва краї шкіри з'єднайте між собою і скріпіть кулінарною ниткою, шпажками, або обтягніть птицю шпагатом.
Фарширована курка без кісток готується в духовці при 200 градусах півтори години.
Інгредієнти:
тонкі млинці - 10-12 шт.;
куряча тушка - 18 кг;
часникові зубки - 2 шт.;
жменя зелені петрушки;
порей (біла частина) - 1 шт.;
вершки - 55 мл
Приготування
Відокремивши курячу м'якоть не тільки від кісток, але і від шкіри, збиваємо її в блендері або пропускаємо через м'ясорубку. Пасеруємо тонкі кільця порею з часником, а коли вони розм'якнуть, додаємо зелень петрушки і з'єднуємо всі з подрібненої курятиною. Вливши вершки, знову збиваємо всі інгредієнти до утворення ніжного суфле. Змащуємо отриманим суфле млинці і викладаємо їх на курячу шкіру. Краї шкіри зшиваємо разом. Фарширована курка без кісток повинна запікати при 200 градусах не менше години.
Інгредієнти:
куряча тушка - 25 кг;
яйця - 6 шт.;
свинячий фарш - 750 г;
ріпчаста цибуля - 60 г;
шматочки ананаса - 1 ст.;
хлібна крихта - 1/4 ст.;
тертий сир - 110 г;
жменю родзинок.
Приготування
Розбивши птицю, беремося за приготування начинки для фаршированої курки без кісток. Пасеруємо овочі з м'ясом, остуджуємо і змішуємо з половиною збитих яєць, хлібної крихтою, сиром і родзинками. Залишилися яйця відварюємо круто. Викладаємо суміш фаршу і м'яса з вареними яйцями в центр птиці, краю тушки зшиваємо. Ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку на годину.
Рецепт фаршированої курки без кісток
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа розігрівається, обробіть куру, обережно відокремлюючи кістковий каркас від м'якоті. Зріжте хребет і грудну клітку, позбавтеся від крил, а кістки гомілок залиште.
На краплі розігрітого масла спасеруйте овочеву базу з цибулі і селери. Коли зажарка дійде до напівготовності, покласти м'ясний фарш і дочекайтеся моменту, коли він підрум'яниться. Готову начинку для курки фаршированої без кісток остудіть і змішайте з хлібною крихтою, тертим сиром і яйцем. Наповніть готовою начинкою область птиці, яку колись займала грудна клітка і таз. Обидва краї шкіри з'єднайте між собою і скріпіть кулінарною ниткою, шпажками, або обтягніть птицю шпагатом.
Фарширована курка без кісток готується в духовці при 200 градусах півтори години.
Курка без кісток фарширована млинцями
Інгредієнти:
Приготування
Відокремивши курячу м'якоть не тільки від кісток, але і від шкіри, збиваємо її в блендері або пропускаємо через м'ясорубку. Пасеруємо тонкі кільця порею з часником, а коли вони розм'якнуть, додаємо зелень петрушки і з'єднуємо всі з подрібненої курятиною. Вливши вершки, знову збиваємо всі інгредієнти до утворення ніжного суфле. Змащуємо отриманим суфле млинці і викладаємо їх на курячу шкіру. Краї шкіри зшиваємо разом. Фарширована курка без кісток повинна запікати при 200 градусах не менше години.
Як фарширувати курку без кісток?
Інгредієнти:
Приготування
Розбивши птицю, беремося за приготування начинки для фаршированої курки без кісток. Пасеруємо овочі з м'ясом, остуджуємо і змішуємо з половиною збитих яєць, хлібної крихтою, сиром і родзинками. Залишилися яйця відварюємо круто. Викладаємо суміш фаршу і м'яса з вареними яйцями в центр птиці, краю тушки зшиваємо. Ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку на годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка з помідорами і сиром в духовці
Рецепт курячого філе в духовці з помідорами і сиром дуже простий. Усі потрібні інгредієнти практично завжди є в холодильнику. Поки курка готується,
Курка, фарширована рисом в духовці
Представляємо вашій увазі рецепт курки, фарширований рисом, запеченої в духовці. Птах, приготована за цим рецептом, виходить соковитою і ароматною, а
Качка, фарширована капустою
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати воістину королівське страву під назвою «качка, фарширована капустою». Повірте, цей процес нескладний, головне,
Курка, фарширована грибами
Курка, фарширована грибами - воістину святкове блюдо. Однак це не означає, що готувати його потрібно тільки в особливі дні, адже навіть звичайний
Курка, фарширована млинцями
Подив і схвалення гостей гарантовано будь-якій господині, яка подала на стіл курку фаршировану млинцями. Це ситне і ефектне блюдо вимагає чимало сил
Курка, фарширована апельсинами
Курка, фарширована апельсинами, таке ж святково страва, як і качка. Якщо ви не разу не пробували цю смакота, то наші цікаві рецепти для вас. Давайте