Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курка, фарширована без кісток

Курка, фарширована без кісток

5-07-2015, 22:43
2 269
Курка, фарширована без кісток
Відділення каркаса птиці від шкіри – безумовно, завдання не для початківця кулінара. Тонка робота, виконання якої під силу лише бувалому на кухні, зазвичай окупається у сто крат після подачі страви на стіл, тільки уявіть: рум'яна курочка, яка під зав'язку забита ароматною начинкою. Цікаво, чи не так?

Рецепт фаршированої курки без кісток


Інгредієнти:

  • м'ясний фарш - 450 г;

  • цибуля ріпчаста - 70 г;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • жменя хлібної крихти;

  • терта моцарелла - 180 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • кури тушка - 25 кг.


  • Приготування
    Поки духова шафа розігрівається, обробіть куру, обережно відокремлюючи кістковий каркас від м'якоті. Зріжте хребет і грудну клітку, позбавтеся від крил, а кістки гомілок залиште.
    На краплі розігрітого масла спасеруйте овочеву базу з цибулі і селери. Коли зажарка дійде до напівготовності, покласти м'ясний фарш і дочекайтеся моменту, коли він підрум'яниться. Готову начинку для курки фаршированої без кісток остудіть і змішайте з хлібною крихтою, тертим сиром і яйцем. Наповніть готовою начинкою область птиці, яку колись займала грудна клітка і таз. Обидва краї шкіри з'єднайте між собою і скріпіть кулінарною ниткою, шпажками, або обтягніть птицю шпагатом.
    Фарширована курка без кісток готується в духовці при 200 градусах півтори години.

    Курка без кісток фарширована млинцями


    Інгредієнти:

  • тонкі млинці - 10-12 шт.;

  • куряча тушка - 18 кг;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • жменя зелені петрушки;

  • порей (біла частина) - 1 шт.;

  • вершки - 55 мл


  • Приготування
    Відокремивши курячу м'якоть не тільки від кісток, але і від шкіри, збиваємо її в блендері або пропускаємо через м'ясорубку. Пасеруємо тонкі кільця порею з часником, а коли вони розм'якнуть, додаємо зелень петрушки і з'єднуємо всі з подрібненої курятиною. Вливши вершки, знову збиваємо всі інгредієнти до утворення ніжного суфле. Змащуємо отриманим суфле млинці і викладаємо їх на курячу шкіру. Краї шкіри зшиваємо разом. Фарширована курка без кісток повинна запікати при 200 градусах не менше години.

    Як фарширувати курку без кісток?


    Інгредієнти:

  • куряча тушка - 25 кг;

  • яйця - 6 шт.;

  • свинячий фарш - 750 г;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • шматочки ананаса - 1 ст.;
  • Курка, фарширована без кісток

  • хлібна крихта - 1/4 ст.;

  • тертий сир - 110 г;

  • жменю родзинок.


  • Приготування
    Розбивши птицю, беремося за приготування начинки для фаршированої курки без кісток. Пасеруємо овочі з м'ясом, остуджуємо і змішуємо з половиною збитих яєць, хлібної крихтою, сиром і родзинками. Залишилися яйця відварюємо круто. Викладаємо суміш фаршу і м'яса з вареними яйцями в центр птиці, краю тушки зшиваємо. Ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку на годину.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курка з помідорами і сиром в духовці
    Курка з помідорами і сиром в духовці
    Рецепт курячого філе в духовці з помідорами і сиром дуже простий. Усі потрібні інгредієнти практично завжди є в холодильнику. Поки курка готується,
    Курка, фарширована рисом в духовці
    Курка, фарширована рисом в духовці
    Представляємо вашій увазі рецепт курки, фарширований рисом, запеченої в духовці. Птах, приготована за цим рецептом, виходить соковитою і ароматною, а
    Качка, фарширована капустою
    Качка, фарширована капустою
    Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати воістину королівське страву під назвою «качка, фарширована капустою». Повірте, цей процес нескладний, головне,
    Курка, фарширована грибами
    Курка, фарширована грибами
    Курка, фарширована грибами - воістину святкове блюдо. Однак це не означає, що готувати його потрібно тільки в особливі дні, адже навіть звичайний
    Курка, фарширована млинцями
    Курка, фарширована млинцями
    Подив і схвалення гостей гарантовано будь-якій господині, яка подала на стіл курку фаршировану млинцями. Це ситне і ефектне блюдо вимагає чимало сил
    Курка, фарширована апельсинами
    Курка, фарширована апельсинами
    Курка, фарширована апельсинами, таке ж святково страва, як і качка. Якщо ви не разу не пробували цю смакота, то наші цікаві рецепти для вас. Давайте