Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курка з помідорами і сиром в духовці

Курка з помідорами і сиром в духовці

5-07-2015, 22:43
1 068
Курка з помідорами і сиром в духовці
З настанням літа дістати свіжі томати за демократичною ціною не проблема, а кура і сир в широкому розмаїтті доступні цілий рік. Тепер візьміть за основу трійку цих інгредієнтів і перетворіть в приголомшливі по своєму смаку і простоті страви, які легко запекти в духовці до вечері.

Відбивна з курки з сиром і помідорами


Інгредієнти:

  • куряче філе - 470 г;

  • сир фета - 45 г;

  • крем-сир - 15 г;

  • зелень свіжого базиліка - 2 ст. ложки;

  • томати черрі - 6 шт.;

  • хлібна крихта - 1/4 ст.


  • Приготування
    Поставте духовку розігріватися до 200 градусів, а самі беріться за приготування сирно-томатною начинки для відбивних. Розкришите фету, дрібно наріжте свіжі томати, додайте трохи крем-сиру для зв'язування і базиліка для аромату.
    Куряче філе надріжте вздовж, але не наскрізь, а так, щоб вийшла «книжка». Злегка відбийте курятину і покрийте начинкою. Поверніть птицю в рулет і обваляйте в паніровці. На даному етапі рулети можна просто обсмажити на сковороді, але корисніше буде запекти курку з помідорами і сиром в духовці близько півгодини.

    Курка, запечена з помідорами і сиром в «човниках» з перцю


    Інгредієнти:

  • солодкий перець (великий) - 4 шт.;

  • фарш з курячого філе - 950 г;

  • томати - 90 г;

  • печериці - 160 г;

  • томатний соус - 210 мл;

  • терта моцарелла - 2 ст.;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Перці обпаліть над газовою конфоркою і зніміть почорнілу шкірку. Розрізати плоди навпіл і видаліть плодоніжку.
    Спасеруйте гриби і томати до тих пір, поки з овочів не випарується вся волога. Додайте до овочів курячий фарш і дайте йому повністю просмажиться. Змішайте всі з томатним соусом, петрушкою і 2/3 моцарелли. Наповніть м'ясним фаршем половинки перцю і поставте блюдо в духовку під гриль, попередньо посипавши залишками сиру.

    Рецепт філе курки, запеченої з помідорами і сиром


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 850 г;
  • Курка з помідорами і сиром в духовці

  • борошно - 40 г;

  • хлібна паніровка - 40 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • тертий сир - 75 г;

  • молоко - 55 мл;

  • оливкова олія - 45 мл;

  • сир моцарелла - 4 скибочки;

  • гостра ковбаса - 10-12 шматочків;

  • томати черрі - 220 р.


  • Приготування
    Поки духовка розігрівається до 190 градусів, кожне філе занурте в молоко, а потім посипте сумішшю хлібної крихти з борошном, сиром і часником. Викладіть куру на сковороду і поставте в духову шафу на 12 хвилин. По закінченні часу до птиці додайте томати, покрийте філе моцарелою і шматочками ковбаси. Ще 7 хвилин і страву можна пробувати!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Піца без тіста
    Піца без тіста
    Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
    Баклажани, запечені з сиром і помідорами
    Баклажани, запечені з сиром і помідорами
    Баклажани, запечені з сиром і помідорами, прекрасний рецепт для тих, хто любить овочеві страви. Готується зовсім не складно, а в результаті виходить
    Баклажани в духовці з помідорами і сиром
    Баклажани в духовці з помідорами і сиром
    C приходом літа починається сезон свіжих овочів. Якщо ви вирішили приготувати смачний і корисний обід, обов'язково запасіться баклажанами. Вони
    Куряче філе з помідорами
    Куряче філе з помідорами
    Куряче філе з помідорами - це чудове ситне блюдо, яке виручить будь-яку господарку, коли не вистачає часу на готування. Ми приготували для вас кілька
    Філе під сиром в духовці
    Філе під сиром в духовці
    Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.
    Відбивні з помідорами
    Відбивні з помідорами
    Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що