Виноградна равлик - приготування

Процес приготування виноградних равликів прийшов до нас із французької кухні. Блюдо вважається у нас екзотичним і володіє витонченим смаком.
Для того, щоб приготувати виноградного равлика дому, можна придбати вже готових маринованих або заморожених равликів в магазині чи на ринку. Але для деяких рецептів консервовані равлики не підійдуть, а потрібно буде виростити своїх або купити живих.
Приготування равликів - це процес досить складний, але цікавий. Якщо ви вирішили повністю приготувати равликів самі, то потрібно бути небрезгливим людиною.
Рецепт приготування виноградних равликів досить древен. В Європі і Азії, наприклад, равлики взагалі є звичним і буденним пунктом в меню практично всіх ресторанів, в той час, як для нас, поки що, виноградні равлики в дивину. Але вже все більше й більше ресторанів прагнуть потішити російського громадянина таким екзотичним і вишуканим блюдом.
Найпоширенішим в Росії і в усьому світі є рецепт приготування равликів по-французьки, який ми розглянемо нижче. Французи ще називають його ескарго. Свій незвичайний смак він знаходить за рахунок того, що раковини наповнюються часниковим соусом з додаванням вершкового масла, за рахунок чого равлики набувають особливий ніжний смак.
Взагалі рецептів приготування равликів існує величезна безліч, на різний смак.
Равликів можна замаринувати. Для цього вони варяться і потім додаються в суміш соєвого соусу і вина. Також равликів можна приготувати з різними соусами: вершково-сирним , часниковим , сирним. Крім цього дуже смачним і незвичайним буде салат з равликів і жарке зі смажених та варених равликів, або запечених.
У нашу кухню міцно входять рецепти і страви різних народів. Та ми налаштовуємо їх під себе, щось додаючи, а щось прибираючи. Таким чином, готуючи і наближаючи равликів до звичного нам смаку.
Нижче ми з вами розглянемо приготування консервованих виноградних равликів.
Виноградні равлики - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
З раковин дістаємо равликів, видаляємо всі нутрощі. Далі на сковороді обсмажуємо м'ясо. В порожні і висушені раковини

Нарізаємо багет тонкими скибочками і виймаємо готових равликів з духової шафи.
Можна подавати до столу. Зубочисткою дістаємо м'ясо, їмо, а хлібом закушуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Голубці у виноградному листі
Голубці у виноградному листі - це, по суті долма, блюдо з неймовірно багатою історією і географією. Долма під різними назвами присутня в кухні

Заготівля виноградного листя для долми
Долма - східне блюдо, що нагадує наші голубці, але загорнуті не в листя капусти, а у виноградне листя. Влітку проблем з приготуванням долми немає,

Як маринувати виноградні листя для долми?
Багатьом з нас довелося по душі східне блюдо - долма. Але не завжди є під рукою виноградні листя, один з головних компонентів долми. Ми пропонуємо

Як варити вермішель?
Вермішель - популярний вид пасти, що представляє собою трубочки-палички, які готують промисловим способом з пшеничного тіста. І сьогодні ми детально

Як варити равликів?
Виноградна равлик - широко розповсюджений продукт у Франції, Італії, Греції та інших країнах Європи. І сьогодні ми розповімо, як і скільки хвилин

Баніца з лаваша
Болгарська баніца - це листковий пиріг з різноманітними начинками. Готувати страву за автентичним рецептом не завжди виходить, тому ми пропонуємо